rEVIL

Kokie tv geriau,plazminiai, LCD...

Rekomenduojami pranešimai

Kazkodel broliai lietuviai isivaizduoja kad tokio dydzio tv reiketu ziureti is kito buto, realiai, norint iziureti visas 1080p raiskos detales i 58" tv reiktu ziureti is 2,3 m atstumo, bet zinoma, kuo zemesne rezoliucija ir prastesne vaizdo kokybe tuo labiau reikes atsitraukineti nuo tv. Kaip bebutu stai grafikelis savisvietai apie rezoliucijas, screen size ir ziurejimo atstuma.

Nuotrauka

Redagavo tralialia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

suprantu jei reikalingas tw tarkim prie ps3, arba hd dvd pajungti! nu bet jei kalbant apie skaitmenine antzenine tv, visdelto pagrindine paskirtis, prijungineju skaitmenines tv, nu mano nuomone tokia, apie 100cm, mazesniu kazkaip nepapuole, telikas maziau nei 30kvadratu kambary yra nesamone!

suprantu 21amzius, technikos naujoves visa kita, bet kaip as rinkausi tv galvojau is praktines puses, jei as naudoju tik skatmeninei tv, imt dideli, mano kambarys apie 25kvadratai, nuo manes iki tw apie 4m, plius dar jungiu ps2, tada nuo tv sedziu apie 2m, tai kam man sukisti nemazai lt ir ziureti kvadratukus, pasiemiau 72cm 110hz kineskopa, dvb-t dekoderi, ir matau gera vaizda!

apie ryskuma, baltos juodos balanca zinau, bet mane tenkina!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Garbus kolega, tikriausiai nemanote, kad zhmogus isigijo 58" tv tam kad zhiureti lnk, zhaisti ps2 ir wii ;)

Redagavo tralialia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Garbus kolega, tikriausiai nemanote, kad zhmogus isigijo 58" tv tam kad zhiureti lnk, zhaisti ps2 ir wii :)

gerbiamas kolega, taigi parasiau jei jungsite hd... bet net lb tankiai buna nuo tv iki sofos max 3m, tv virs metro, prie tv pasijungia antenos laida ir palydovines tw iranga ir gyvena, as apie tokius varijantus rasiau!

beto snd pajungiau 82cm lcd, nu sito vaizdas ir man patiko, toki galima jau ir kambary statyti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.