curseteen1

James Cameron's Avatar

Rekomenduojami pranešimai

Pasidalinkime mintimis apie James'o Cameron'o Avatara. Ar jums patiko sis filmas ,nes man tai labai ir noreciau suzinoti kitu nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai vienas is tokiu darbu, kuriuos norisi ziureti ne viena karta. Laukiu kol isleis filma BR diske.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausias mano matytas filmas ir dabar laukiu Blueray, kad tas filmas būtu žiūrimas dar daug kartų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienas dalykas nemazai pasako apie filma ,kad 60 procentu sio filmo sudaro kompiuteriu kurti efektai ,o efektai man patinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienas dalykas nemazai pasako apie filma ,kad 60 procentu sio filmo sudaro kompiuteriu kurti efektai ,o efektai man patinka :)

Pats geriausias mano matytas filmas ir manau padarysiu taip kaip lukrinas - nusipirksiu BR diske filma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš turėčiau pritarti kitiems ir pasakyti, kad tai geriausias mano matytas filmas (o jų esu matęs begalo daug). Žiūrėjom su panele 3D tai negalėjau atsigrožėti to filmo grožiu, puikia idėja, vaidyba, žiūrėdamas šį filmą patyriau tikrai daug puikių ir teigiamų ir neigiamų emocijų :) Tokį šedevrą būtina bus įsigyti ir turėti savo filmų kolekcijoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats geriausias mano matytas filmas ir manau padarysiu taip kaip lukrinas - nusipirksiu BR diske filma.

Ne į temą

Tiesiog neįtikėtina -toks prastas filmas, kad neįmanoma žiūrėti.Potekstė juokinga. Tikrai patarčiau pažiūrėt geriausia praitų metų filmą Lovely bones.Nes tokį filmą kaip avatar net gėda vadint filmu - tai kažkokia pasaka.Tai vat pažiūrėkit Lovely bones ,jeigu neesat statistiniai lietuviai- alus,smachdownas(klinu uostymas), ir dar choru karai nera penktadienio vakaro tikslas.Visiem mano pazystamiem filmas labai patiko,deja nepazystu nei vieno kam patiko avatar...
Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tiesiog neįtikėtina -toks prastas filmas, kad neįmanoma žiūrėti.Potekstė juokinga. Tikrai patarčiau pažiūrėt geriausia praitų metų filmą Lovely bones.Nes tokį filmą kaip avatar net gėda vadint filmu - tai kažkokia pasaka.Tai vat pažiūrėkit Lovely bones ,jeigu neesat statistiniai lietuviai- alus,smachdownas(klinu uostymas), ir dar choru karai nera penktadienio vakaro tikslas.Visiem mano pazystamiem filmas labai patiko,deja nepazystu nei vieno kam patiko avatar...

Vieniem tiesiog nepatinka specialieji efektai ir jiems neidomus tokie filmai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Lovely bones puikus filmas, esu matęs, bet Avatara irgi reikia suprasti, tai nėra eilinė fantastinė pasaka, žmonėm nusistačiusiem prieš fantastiką nenuostabu, kad jis nepatinka, nes jie net nebando suvokti filmo, o mato tik kažkokia pasaką, man labai idomu, kuo šis filmas gali būti juokingas?? dėl to, kad sukurtos mistinės, neegzistuojančios butybės? Šis filmas puikiai atskleidė, koks iš tikro yra savanaudis žmogus, nesvarbu ar tai būtų toj planetoj, ar kur nors Afrikos kaimely, po kuriuo būtų milijardus kainuojanti medžiaga, žmogus ir ta kaimely sugalvotų kaip nušluot jei neišeitu gražiuoju susitarti (štai filmo potekstė) kuo ji juokinga?

Redagavo marjukaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tau tikriausiai nepatiko Trasformers, 2012 ir kiti toki filmai? Manau ir Ninja Assassin nepaiko, o man sie filmai lb patiko, na gal 2012 bisky nervino jog labai uztestas, bet normalei. Patinka man filmai prifarsiruoti spec. efektu ir veiksmo.

Ne į temą

Sry jog ne lietuviskom rasau, nes tamsu ir nenoriu sviesos jungt :devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesenai mačiau, kaip ir daugumai čia labai patiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Filme Lovely bones fantastikos užtektinai.Bet ta fantastika yra kitokia.Fantastiniai vaizdai yra vaizduojami paraleliai su realybe(beje ji unikali-7 desimtmetis ir visuomene kitu kampu,salia mergaite nuzudyta ir is dangaus stebinti viską, kas vyksta).Aš prieš fantastiką neesu nusistatęs ,bet žiedų valdovas, star wars, james cameroons avatar filmai ,kurie to unikalumo mažai atskleidžia.(Viskas čia sukas apie ta patį, kad paprastai žmonių vertybės ,tampa antivetybėmis,beje filmavimo darbas prastas - viskas gražinta specialiais efektais.)Apie transformers ir visą kitą antrarūšį šlamštą,net nėra ką kalbėt.Bet pvz šalia tokių filmų atsiranda Dark night, kuriame puiki ir Joker vaidyba ,tiek pačio batman.(Žodžiu, tai dar vienas filmų tipas - žiūrima vien dėl tobulos vaidybos.All in all paneles į tokį filmą kaip cameroons avatar tikrai nesivesčiau - paprasciausiai tektu iseiti per viduri filmo(kas deja neretai atsitinka), jau geriau rinktis Aukštyn į dangų arba tą patį Ice age ,nes tokius filmus ilgai prisimeni, kaip kažką tokio.

Beje pasaka dėl to ,kad amžina kova tarp gėrio ir blogio yra pagrindinė tema.

Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra filmu, kad ir su spec efektasi, bet jei pati istorija, dialogai, epizodu (ju trukumas/nevientisumas) nedabaigti - tikrai prastai tokius filmus vertinu.

Avatare tiek istorija, dialogai ir kiti dalykai tikrai netrugde ziureti filmo, labiau itrauke i tai. Nebuvo kazkokiu neaiskumu ar panasiai - viskas kas reikaligna buvo atskleista.

p.s. Manau pasaulio auditorija parodo ar filmas tikrai kazko vertas. Pamenu kuomet buvo isejes Titanikas - tai dauguma amerikieciu ji mate po kelis kartus, buto ir tokiu kurie daug kartu ziurejo. Tuomet as nelabai supratau del ko cia taip. Syki tik perziurejau si filma ir man tuomet to uzteko. Dabar tai esu as suprates pamates Avatar filma. I ji nuejau 2 kartus. Broliui papakakojes apie ji tai pamegines jis net 3 kartus jau psilanke. Ir vis dar noretu.

Redagavo NmzSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kad pasaulio auditorija,imdb reitingas pasako daug-taip,bet ,kad ne viska tai tikrai.Cia yra daugeliui lietuviu budinga bandos jausmas, vat jis turi nauja bmw ,as nevalgysiu,bet irgi toki nusipirksiu.Taip ir su filmais.Pvz Pastininkas vienas geriausiu filmu, o gavęs aviete savo laiku buvo - kaip labai prastas filmas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziuriu filma dabar, po truputi rasysiu kas patiko, kas ne.

Nepatiko:

Kartonines dezes kosmose. Srsly, wtf?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.