blufas

Papildymu irasymas i baninta konsole

Rekomenduojami pranešimai

Taigi noreciau suzinot ar galeciau i savo baninta konsole irasyt tarkim fallout 3 papildymus? Tik rasykit jei zinot 100% , aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip

P.S. Degenerated, ką tu čia sumiklinai? Koks dar banintas Hardas? Jokio baninto Hardo nėra. Jeigu gavai ban'ą, tai tu tik žaidimų negali isirašyti i Harda. Visa kita gali.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai nereikia tam papildomu konsoles modifikavimu?

Nereikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai nereikia tam papildomu konsoles modifikavimu?

siaip gal pirma tau reiktu xbreboot pasidaryt, tada buna pilnai atrista konsole ir gali, kad ir su usb raktu isikelt tuos papildymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai zinai? Pas mane Ixtreme Lt veiktu man? Nes kažkur skaičiau kad reikia Jtag hack norint žaisti papildimus atsiustus iš interneto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai zinai? Pas mane Ixtreme Lt veiktu man? Nes kažkur skaičiau kad reikia Jtag hack norint žaisti papildimus atsiustus iš interneto.

reikia tureti sena dashboard, bet jei tu per ta banu banga gavai bana tai jau tau negal jtag daryt.beje koki x'a turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu nori dlc, negali nes banas tau parejo 100% aukstesniam nei 7 kernely, nepadarysi jtag'o nebus dlc.

gali tik title updates daryt kuriuos kelt reik i hdd paprastai su kokiu conectivity kit i 3 particija hardo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip durnai cia...nejaugi negalima tiesiog kaip demoske isimest dlc?

as kaip tik norejau re5 dlc isimest...ir mano dashboard yra updeitintas ....nejaugi ner kito budo isimest?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi noreciau suzinot ar galeciau i savo baninta konsole irasyt tarkim fallout 3 papildymus? Tik rasykit jei zinot 100% , aciu.

gali isirasyt tuos kelis kurie buvo iseja seniau bent jau,kur buvo xboxsky metesi,tuos dar buvo galima tiesiog i HDD isimest paprastai per pc,viska ka jie dabar deda i neta,viskas tik tiem nulauztiem boxam eina,na gali isimest tuos DLC kurieyra isleisti kaip atskiro disko pavidalu.aisku jei konsole uzbaninta nesenai ,tada dar turesi naujus updeitus ir nereiks nieko updeitint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nesnkekit nesamoniu neina dlc susimesti i xa kurs be jtago ir kad veiktu, negan to sumetus dlc tau reik TU, kad aktivuotus dlc kiek zinau jie irgi tik jtagui nors maciau postu, kad jie ir ant stokinio vekia. tai su TU dar shansu yra, o su dlc..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.