Sleepyfan

Del X'o zaidimu...

Rekomenduojami pranešimai

Dabar norejau suzinot ar man gresia banas jeigu xbox'e buvo daleiskim nesutvarkytas zaidimas nu ten kazkas netinka kai tenka su agbx praskenint ir paziet ar jis stealth jeigu as jo nepadares rasiau zaidimus jie veikia ir pns, bet ar man gresia koks nors pavojus jungtis i live nors jie ir buvo nesutvarkyti? Ir daleiskim kas keiciasi jeigu as losiu su nesutvarkytu, irasytu zaidimu LIVE? Pavyzdis: "Xbox Live (Ixtream LT), MW2 (nescannintas su abgx)? Aciu uz anksto :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jaigu nenori gaut Bano turi but LT ir butinai zaidimas sutvarkytas su abgx. Zaidimas gali veikt bet nera saugo zaist LIVE..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar norejau suzinot ar man gresia banas jeigu xbox'e buvo daleiskim nesutvarkytas zaidimas nu ten kazkas netinka kai tenka su agbx praskenint ir paziet ar jis stealth jeigu as jo nepadares rasiau zaidimus jie veikia ir pns, bet ar man gresia koks nors pavojus jungtis i live nors jie ir buvo nesutvarkyti? Ir daleiskim kas keiciasi jeigu as losiu su nesutvarkytu, irasytu zaidimu LIVE? Pavyzdis: "Xbox Live (Ixtream LT), MW2 (nescannintas su abgx)? Aciu uz anksto :D

na as asmeniskai losiu nuo pat ix LT pasirodymo ir keli zaidimai kaip tu sakai yra nesutvarkyti,bet kazkaip nesuku del to galvos,nes jei ix LT paleidzia juos tai vadinas jie saugus.na aisku nepamaisytu geriau palaukt kol abgx juos pracekins,bet tarkim Bioshock 2 pal versija dar ir dabar nesutvarko nes nera duomenu raso,tai kiek gi lauksi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jai pas mane LT ir as losiu zaidima paemes is draugo Bioshock ir nezinau ar jam viskas gerai,bet su juo nesijungiu i Live,bet pvz kaip idesiu koki GTA 4 gera sutavrkyta ir jungsiuos i live kaip tada ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jai pas mane LT ir as losiu zaidima paemes is draugo Bioshock ir nezinau ar jam viskas gerai,bet su juo nesijungiu i Live,bet pvz kaip idesiu koki GTA 4 gera sutavrkyta ir jungsiuos i live kaip tada ?

niekaip, nieko nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@shaokan

Seip iX LT praleidzia bet kokius imidzus, nesvarbu ar jie geri ar ne, todel ir sake jog butinai tvarkykit su ABGX, nes del blogu imidzu galit gaut bana.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.