ch0k3

Eject problema

Rekomenduojami pranešimai

Nu bet aš ir durnas, tas maitinimo kabelis truputį atsijunges buvo nuo xboxo motynkos, stupid,stupid,stupid.....Jau dabar normaliai viskas ačių :)

Visalaik gera padet draugui forumieciui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau googlinu visą dieną ir randu tik apie tą errorą kur "Reading...Open Tray" tai nežinau negi vėl teks naują boxą pirkt :D nu gal dar kas padės tikiuosi :D

geriausia googlinti keliomis kalbomis, as visada info ieskau angliskai, rusiskai ir lietuviskai, o kas iesko tas randa :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isardyk dvd roma prijunk prie boxo ir ijunk ji, tada pabandyk atidaryt, jei atsidarys, idek kompakta i dvd roma ir surink.

man padejo.

p.s tik man pries isardant atsidarinejo o po surinkimo - ne. sitas budas padejo :] pabandyk, gal ir tau pades

p.s jau matau radai priezasti :) gal mano patarimas kitiem pravers :)

Redagavo Eddko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isardyk dvd roma prijunk prie boxo ir ijunk ji, tada pabandyk atidaryt, jei atsidarys, idek kompakta i dvd roma ir surink.

man padejo.

p.s tik man pries isardant atsidarinejo o po surinkimo - ne. sitas budas padejo :] pabandyk, gal ir tau pades

p.s jau matau radai priezasti :) gal mano patarimas kitiem pravers :)

visai tu cia ..... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gerai kai sitaip buna ;D o kai hitachis nukepe draugo is oro ;D man rankose atsidare pajungtas veliau neberegavo ;DD nors pcb budavo randama, veze anas istrauk rakta ir perflashino i liteona ;DD bet hitachis dead :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D na visa ar nevisai bet valanda as ji kankinau kol supratau kodel neatsidaro :]

isardau atsidaro, surenku pajungiu-ne, vel isardau - vel atsidaro, surenku-ne ;)... n kartu daryta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rakinkit temą greičiau nes jau off-topicą varo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.