ch0k3

Eject problema

Rekomenduojami pranešimai

Iškilo problema, kaip ijungiu xbox mirksi lemputė tai reiškia jog ejectinasi tay bet tray stovi vietoj, nutiko tai tada kaip flashinau xbox diskasukį i iXtreme LT ir kaip rlevin7 sakė reikėjo ištraukti maitinimą kaip trayjus užsidares yra maždauk iki puses, o aš netyčia ištraukiau per anksti ir uždariau jį su ranka, nuo to karto ir neatsidarė. Tada nusiunčiau diskasukį rlevinui ir jis perflashino į LT, bet šiandien įsidėjau diskasukį į xbox ir vistiek mirksi lempa nežinau ką daryt lyg xboxas būtų be diskasukio dabar, dashborde rodo tik Opening paspaudi Closing po kiek laiko vėl Opening ir taip visada...Gal žinot kas ką daryt nes be profilio galiu gyvent bet be diskasukio tai bevertis xbox tampa :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iškilo problema, kaip ijungiu xbox mirksi lemputė tai reiškia jog ejectinasi tay bet tray stovi vietoj, nutiko tai tada kaip flashinau xbox diskasukį i iXtreme LT ir kaip rlevin7 sakė reikėjo ištraukti maitinimą kaip trayjus užsidares yra maždauk iki puses, o aš netyčia ištraukiau per anksti ir uždariau jį su ranka, nuo to karto ir neatsidarė. Tada nusiunčiau diskasukį rlevinui ir jis perflashino į LT, bet šiandien įsidėjau diskasukį į xbox ir vistiek mirksi lempa nežinau ką daryt lyg xboxas būtų be diskasukio dabar, dashborde rodo tik Opening paspaudi Closing po kiek laiko vėl Opening ir taip visada...Gal žinot kas ką daryt nes be profilio galiu gyvent bet be diskasukio tai bevertis xbox tampa :)

Ardai diskasuki ir ieskai problemos :dance: o siaip gali but, kad guma, kuri laikosi ant dveju (nzn kaip juos tiksliai pavadint :) ) mechanizmu kurie sukasi :), nuplyso ir tie, kaip sakant, mechanizma nebesijungia viens su kitu ir sukasi tik vienas is ju, o kitas kuris turetu atidaryt dvd tray, stovi vietoj ...

Tikiuosi supratai :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ardai diskasuki ir ieskai problemos :rofl: o siaip gali but, kad guma, kuri laikosi ant dveju (nzn kaip juos tiksliai pavadint :) ) mechanizmu kurie sukasi :), nuplyso ir tie, kaip sakant, mechanizma nebesijungia viens su kitu ir sukasi tik vienas is ju, o kitas kuris turetu atidaryt dvd tray, stovi vietoj ...

Tikiuosi supratai :dance:

Bet kaip galėjo nutrukt jei perflashino ir kaip supratau atidarė tray.

EDIT: Išardžiau diskasukį ir nejuda ten nieks ir nežinau už kur patraukt ar kur pastumt kad dirbtinai atidaryt

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kaip galėjo nutrukt jei perflashino ir kaip supratau atidarė tray.

EDIT: Išardžiau diskasukį ir nejuda ten nieks ir nežinau už kur patraukt ar kur pastumt kad dirbtinai atidaryt

pabandyk isardes diskasuki prijungt prie energijos saltinio ir paspaust eject mygtuka, tada paimk ir pats stumk stalciu, kad islystu, gal pasitaisys :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk isardes diskasuki prijungt prie energijos saltinio ir paspaust eject mygtuka, tada paimk ir pats stumk stalciu, kad islystu, gal pasitaisys :dance:

Nieko, atrodo tas pats ar butų prijungtas ar neprijungtas dvd-romas vis tiek ejectina, beto gal neatpažysta visai mano diskasukio?? :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko, atrodo tas pats ar butų prijungtas ar neprijungtas dvd-romas vis tiek ejectina, beto gal neatpažysta visai mano diskasukio?? :dance:

hmm... cia reik giliai knistis, gal su kabeliais kas nors negerai... dabar net neisivaizduoju koks gedimas, mechaninis ar programinis :rofl: bet jei po Fw blogo irasymo, tai tikriausiai koks programinis bus gedimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet po blogo FW irasymo jam poto irase FW gerai pats rlevin, nezinau, manau jog pats istumdamas cd-romas ji sugadinai. Nesk kokiems meistrams, nes reiks labai giliai knistis.

P.S.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet po blogo FW irasymo jam poto irase FW gerai pats rlevin, nezinau, manau jog pats istumdamas cd-romas ji sugadinai. Nesk kokiems meistrams, nes reiks labai giliai knistis.

nemanau, kad po stumimo tai turejo but, gal labiau cia del to energijos saltinio nukirpimo, nes istument paciam ten labai kazko nesugadinsi, nebet ten jis labai stipriai ir greit istume :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu pababdyk nuimt faceplate, ir i ta maza skilute ikist koki krapstuka ar panasei, kad tilptu ir ir butu ilgas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu pababdyk nuimt faceplate, ir i ta maza skilute ikist koki krapstuka ar panasei, kad tilptu ir ir butu ilgas.

kiek zinau ant lite on'u neber to manual atidarymo :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau jūs čia pievinat po truputį, aš sakau jog man nuo to atsitiko kaip aš flashinau į LT ir rankiniu būdu uždariau diskasukį, o po to nusiunčiau rlevinui ir jis man perflashino į LT normaliai ir sakė jog viskas praėjo gerai, bet šiandien pasiėmiau iš pašto prijungiau ir vistiek mirksi ta lemputė kaip mirksėjo ir prieš savaitę su diskasukiu kuriame buvo nonstealth fw ir kaip žibėjo išvis be diskasukio, tai gal čia ne diskasiukio o xboxo problemos nežinau jau ką galvot...

P.S. taip ant naujo mano lite on nėra manual atidarymo - išardes diskasukį atidariau, bet vistiek nieko nesigavo...

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu, bandyk googlint ir ieskot savo problemos sprendimo :) ( as taip visalaik darau :) ir po ilgo ieskojimo visalaik atrandu info, tik reik daug ir ilgai ieskot :) kartais ir greit ta info buna randama :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu, bandyk googlint ir ieskot savo problemos sprendimo :) ( as taip visalaik darau :) ir po ilgo ieskojimo visalaik atrandu info, tik reik daug ir ilgai ieskot :) kartais ir greit ta info buna randama :) )

Jau googlinu visą dieną ir randu tik apie tą errorą kur "Reading...Open Tray" tai nežinau negi vėl teks naują boxą pirkt :) nu gal dar kas padės tikiuosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau googlinu visą dieną ir randu tik apie tą errorą kur "Reading...Open Tray" tai nežinau negi vėl teks naują boxą pirkt :) nu gal dar kas padės tikiuosi :)

Na ka pagooglinau uz tave ir ka as issiaiskinau, kad tai yra energijos kabelio problema, tavo dvd drive negauna energijos, todel tik ijungus xbox ta lempute vis mirksi ir tau rodo kad atidaro ta dvd tray ar ka ten :) zodziu, ziurek, kokios ten bedos su tuo kabeliu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka pagooglinau uz tave ir ka as issiaiskinau, kad tai yra energijos kabelio problema, tavo dvd drive negauna energijos, todel tik ijungus xbox ta lempute vis mirksi ir tau rodo kad atidaro ta dvd tray ar ka ten :) zodziu, ziurek, kokios ten bedos su tuo kabeliu :)

Nu bet aš ir durnas, tas maitinimo kabelis truputį atsijunges buvo nuo xboxo motynkos, stupid,stupid,stupid.....Jau dabar normaliai viskas ačių :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.