Zezan

Pasiūlikit kokį žaidimą ant PSP

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki aš turiu pilnai atrišta psp ir ieškau tokio game kad būtų galima lošt per game sharing tryse ir kad nereiktų ten būtinai visiems trims to game būt įsirašius nes aš nori lošt su dviem žmonėmis jų psp yra netrišti tik mano o viena game turiu kur su game sharing ir net kitiems neriekia to game ir eina lošti per wifi tj va pasiūlyit game kokių kad eitų tryse kaip sakiau lošt ir per game sharing :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki aš turiu pilnai atrišta psp ir ieškau tokio game kad būtų galima lošt per game sharing tryse ir kad nereiktų ten būtinai visiems trims to game būt įsirašius nes aš nori lošt su dviem žmonėmis jų psp yra netrišti tik mano o viena game turiu kur su game sharing ir net kitiems neriekia to game ir eina lošti per wifi tj va pasiūlyit game kokių kad eitų tryse kaip sakiau lošt ir per game sharing :mellow:

galiu pasiulyt viena bet jo reiks visiem trim, monster hunter frydom unite,vien del jo pirkau psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.