slaptas

Slaptas Wii blog'as ir komentavimas.

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Ne ne, ne taip supratai... Ten visokiems lektuvams, lenktynems tai cia super dalykas!!! As turejau omeny, kad gana durna butu jei reiktu vaiksciot kokiam trecio asmens zaidime sukinejant ar lankstant ranka, kad herojus eitu. Manau tam labiau tinka analogas ar D-pad'as

Ne į temą

Nieko tu cia nesigailek... Jei dabar man taip lieptu rinktis tik is dvieju ir ne daugiau tarp Wii ir PS2, patikek, tikrai rinkciausi PS2...

Ir bendrai jei buciau neturejes PS2 ir rinkciausi konsole, tai nebutu jokio reikalo jau pirkti trecios kartos konsole.

Nes PS2 grafika tikrai nera slyksti, maloni akiai. O zaidimu daugybe!!! Ir super zaidimu! Sleptis visai treciai kartai dar kol kas :huh:

cia visiskai pritariu,kad jei jau rinktis tik viena reiktu,tai cia geriausia butu ps2 kol kas,pats zinau zmoniu kurie tik dabar dar isigys ps2,ir net negalvoja apie 3 karta,manau jei nesi turejas ps2 tai paemes iskart next gen,nieko nesuzinosi apie tokius zaidimus kaip MGS,RE,SH,FF nuo ko viskas prasidejo ir kaip viskas tesesi,dabar su next gen gauni didele doze action ir fps saudykliu,nesakau kad zaidimai prasti,dauguma tikrai geri,bet reikia but perejus ps2 karta kad sazine negriauztu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia visiskai pritariu,kad jei jau rinktis tik viena reiktu,tai cia geriausia butu ps2 kol kas,pats zinau zmoniu kurie tik dabar dar isigys ps2,ir net negalvoja apie 3 karta,manau jei nesi turejas ps2 tai paemes iskart next gen,nieko nesuzinosi apie tokius zaidimus kaip MGS,RE,SH,FF nuo ko viskas prasidejo ir kaip viskas tesesi,dabar su next gen gauni didele doze action ir fps saudykliu,nesakau kad zaidimai prasti,dauguma tikrai geri,bet reikia but perejus ps2 karta kad sazine negriauztu :huh:

Bet jei ne Nintendo ir Sega CD,tai turbut dabar nebutu PlayStantion,nes viskas prasidejo nuo Mario ir teniso ir kitu legendu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jei ne Nintendo ir Sega CD,tai turbut dabar nebutu PlayStantion,nes viskas prasidejo nuo Mario ir teniso ir kitu legendu.

bet jei ne psp ir ps2 tai tikrai kad mazai kas teprisimintu SNES,SEGA zaidimus,jie dabar gyvena geriausiai psp,ir juos zaidzia dauguma,as bent jau zaidziu SNES,SEGA hitus ant psp,nera didesnio malonumo kaip prie saves nesiotis simtus SNES hitu,ir juos pazaisti turint laisvo laiko,kur nereikia daug galvoti,tiesiog linksmai pasizaisti,psp dabar savyje apima viska kas buvo iki ps2,visu praejusiu konsoliu visus zaidimus gali zaisti psp,tais laikais mazai kas turedavo ir tuos pacius SNES o kiek dar kitu konsoliu kuriu tada net nezinodavom kad yra tokios,dabar viska gali ismeginti savo psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jei ne psp ir ps2 tai tikrai kad mazai kas teprisimintu SNES,SEGA zaidimus,jie dabar gyvena geriausiai psp,ir juos zaidzia dauguma,as bent jau zaidziu SNES,SEGA hitus ant psp,nera didesnio malonumo kaip prie saves nesiotis simtus SNES hitu,ir juos pazaisti turint laisvo laiko,kur nereikia daug galvoti,tiesiog linksmai pasizaisti,psp dabar savyje apima viska kas buvo iki ps2,visu praejusiu konsoliu visus zaidimus gali zaisti psp,tais laikais mazai kas turedavo ir tuos pacius SNES o kiek dar kitu konsoliu kuriu tada net nezinodavom kad yra tokios,dabar viska gali ismeginti savo psp

Bet su PSP nepajunti tokio malonumo zaizdamas pvz. ir su tuo patsiu PS1.Oj geri PS1 laikai... :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va izbandziau Metroid Prime 3,tai zaidimas pasaka,Nintendo stiliumi,bet ne vaikisku,su mastymu zaidi,bet grafika nera ideali,galetu biski grazesne buti,nedaug betruksta iki idealumo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gincijaties gincijaties, kiek zmoniu tiek nuomoniu ir tiek pomegiu, slaptam patinka wii ir valio, man butu 10 metu maziau gal ir as zaisciau su wii ir seile varvinciau, atsimenu pats kai pirma 3d mario pamaciau ant nintendo buvo kazkas nerealaus, bet pagal dabartinius savo pomegius tai vien paziurejes gamespote wii zaidimus ir zanrus net nemasciau apie jos pirkima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gincijaties gincijaties, kiek zmoniu tiek nuomoniu ir tiek pomegiu, slaptam patinka wii ir valio, man butu 10 metu maziau gal ir as zaisciau su wii ir seile varvinciau, atsimenu pats kai pirma 3d mario pamaciau ant nintendo buvo kazkas nerealaus, bet pagal dabartinius savo pomegius tai vien paziurejes gamespote wii zaidimus ir zanrus net nemasciau apie jos pirkima

Zinok apsirinki,oj kaip apsirinki... Kazkodel visi mano brolio draugai renkasi pas manes su Wii zaist,ir mano brolis ne ka maziau zaidzia,nors jam 22 metai, ir juk yra visokiu zaidimu.Nuo RE4,Metroid Prime 3,Mortal Kombat, Call of Duty,Zelda iki Mario,Boogie,Surf's Up,SSX ir kiti.Juk toks nuostabus Nintendo pasaulis yra,is pradziu gyriau Sony,bet pamaciau visa zaidimu geri Nintendo pasaulyje.

NINTENDO PASAULIS NUOSTABUS!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man senu geru ps 1 rpg truksta isvis visose konsolese, jau xboxe rpg mazai, o wii ju isvis nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet su PSP nepajunti tokio malonumo zaizdamas pvz. ir su tuo patsiu PS1.Oj geri PS1 laikai... :lol:

su psp kaip tik dar maloniau zaisti tuos senus zaidimus,ir akiai mieliau daug atrodo nei buvo per telika,o del psx tai visi seni geri laikai sugryze i psp,galima sakyti psx atgime su psp,vel yra zaidziami seni bet vis dar geri psx hitai

kuo daugiau ta wii giri cia tuo labiau juokinga,metroid 3 grafikai netoli iki tobulybes ? :) :) :) :) tu nematei gal 360 zaidimu ?

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su psp kazkaip mazai man teko isvis susidurt, labai jau ji man vaikiska atrodo, reiks pazet gal nusipirkt prie progos jei tikrai ten atgime senoji klasika, nes jau laptopo dvd romas puluoja nuo epsexe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su psp kazkaip mazai man teko isvis susidurt, labai jau ji man vaikiska atrodo, reiks pazet gal nusipirkt prie progos jei tikrai ten atgime senoji klasika, nes jau laptopo dvd romas puluoja nuo epsexe

na losti ant pc psx zaidimus irgi smagu bet man kazkaip neidomu,ant psp gauni orginalia psx grafika,tokia kokia ir buvo tik graziau atrodancia ant psp ekrano,o pc emule tai sudarko ta psx grafika,tipo "pagerina",siaip ant psp visas senas konsoles gali perzaist jei idomu,psp tikrai neatrodo vaikiskai ir nera vaikiskas,ka tau isvaizda vaikiska? gal juokauji,psp nera nieko vaikisko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano kaimynu vaikai su psp laiptinei grajina, nzn gal del to tokia nuomone susidariau,reiks labiau juo pasidomet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano kaimynu vaikai su psp laiptinei grajina, nzn gal del to tokia nuomone susidariau,reiks labiau juo pasidomet

tai ir 4 metu vaikai su pc zaidzia,ir su kitom konsolem,ir kas ?

psp gali turet viename aparate psp,psx,snes,sega,gba,n64 ir kitu konsoliu zaidimus,be to geriausios kokybes filmus,mp3,gali zaist zaidimus,ziuret filmus,klausyt mp3 tiesiai is pc hardo,nieko nereikia deti i psp,namie pvz per wifi gali viska uzsikraut is pc,o kelionej,ar mieste,ar darbe,ar parke,ar dar bala zino kur gali bet kad suzaisti koki retro super mario,ar psx silent hila,ar psp zaidima,pasiziureti fotkes tiesiai is skaitmeninio fotiko korteles

o ar zinai kas yra homebrew ? ir kiek ju yra ant psp,tai idomiausia mano turetu konsoliu,vien del savo galimybiu,kurios atrodo tik pleciasi,

vaikas su psp galetu tik pasileisti zaidima ir pazaisti,bet psp toli grazu nera vien tik tai,jei tai idomu man,tai galbut tai tikrai yra idomu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

doing64-Jei Zelda ne RPG tai ka as zinau...

scalman-ant Wii yra ir NES,SNES,N64,GC,SegaG,TG-16.ir visur oficialiai.O PSP reika dazniausiai nusilaust kad galetum zaist.O Wii ir X360 visai kitas vidus,skirtingos klases grafikos,o paveiksleliai visokuose GameSpot'uose laaaaaaaaaaaabai prastos kokybes palyginus ant paprasto TV zaidziant.Beje greit Componentini kabeli isigysiu,tai Wii grafika taps dar nuostabesne :)

Beje cia ne nesiojama koncole,o Wii,tai baigiam temas apie PSP ir konkuoruojam tarp "trobiniu koncoliu"bet vi gau galim skaityt nesiojam,jok koks mazas ir lengvas,i koki vidutini maximos maisa no problem itilptu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gereusiai tai yra ps1,kalnas geru prisiminimu...nuo nuo visokiu spyro warcraft iki crash ir gran turismo...zdz as us visus ps,ir 1 ir 2.nu ir 3 nors dar su tuo nelosiau.esu old skool ps1 fanas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos