slaptas

Slaptas Wii blog'as ir komentavimas.

Rekomenduojami pranešimai

As vapse jokiais kitais diskais nepasitikiu tik verbatim. Kiti gal ir veikia bet anksciau ar veliau pareina... Verbatim naudoju ir jokiu problemu. P.S COD3 biski persitenge su grafika ant Wii :) arba gal koks bugas yr, nes kartais palagina geimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As vapse jokiais kitais diskais nepasitikiu tik verbatim. Kiti gal ir veikia bet anksciau ar veliau pareina... Verbatim naudoju ir jokiu problemu. P.S COD3 biski persitenge su grafika ant Wii :) arba gal koks bugas yr, nes kartais palagina geimas :)

Na gali striginėt ,nes žaidimas neorginalus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pagaliau,po 4 sugadintu DVD disku,isirasiau Boogie :) Mmm... BooGie... Dabar micrafona reik isigyt logitech kad galeciau karaokinti :) O zaidimas tai labai geras,bet irasius ta patcia versija ant Philips disko neejo uz 3.50lt,o ant papigiai pirkta diska veike :) Taig Wii "kramto" pigia duona :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka ką brolyčiai.Visus plungės gyventojus sveikinu su Maximos XX atidarimu :cheers:

O dabar Wii naujienos:

Pagaliau gavau WiFi stotelę,taigi padariau Update Wii,darė ilgai,bet padarė :cheers: Taigi pajungiau USB klavieturą.Kol sugalvojau kur reikia rašyt,pavaikščiojau po Shop Wii.Jau galima parsisiusti net 6 skirtingų konsolių žaidimų :) Na pabandžiau rašyt,rašos gerai,reguoja :)

Kiti įspudžiai:

Kauno akopolis:

To dar mano gyvenime nėra buvę.Pamačiau NDS Lite dėžutę,paėmiau į rankas prie burnos laikiau kokias 5-10min ir masčiau kaip reikia pinigus susitaupyt ir kaip aš gavęs džiauksuos.Matčiau dar PSP ir PSP Lite.Plonesnis,rimtai. Gerai plonesnis.X360 Halo matčiau.Gražuolis :) PS3 40gb versija kainavo 1800lt.Daug.Viskas vyko Akropolio Elektromarkte.

Kaip suvarčiau "technikos ekspertus" :

Va nuėjau į naują Topo Centra Plungėje.Pamačiau PS3,PS2 ir PSP 1 is PSP Slim 2.Taigi galvoju gal turės ir Wii komponentinį kabelį.Nuėjau prie prekystalio ir klausiu ar neturi Wii(taip toliau vadinsiu komponentinį kabelį),sako kokių berniukų paklausk :) Pakvietė kita,paklausiau ar Wii neturi. Sako eime.Nuėjom ir parodė kabelį kompenentinį(vienam gale 3 laidai,ir kitam gale 3 laidai),sakau netoks,ten galas kitoks Wii.Parodė man kabelį su viena puse Scart ir kita pusė su 3 tulpemis :) Supratau,kad jis nežino kas tas Wii ir pasakiau kad tas galas į konsolę kišasi.Pasiuntė mane pas kito "eksperoto".Paklausiau ar neturi Wii,sako ten kabelis tu tkiu galu ir kitas galas į konsolę kišas.Aš pasakiau kad 5 kabeliai ir į konsole kišas.Pasake neturim ir juokdamasis išėjau :)

Va šiam kartui tiek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suvarčiau "technikos ekspertus" :

Va nuėjau į naują Topo Centra Plungėje.Pamačiau PS3,PS2 ir PSP 1 is PSP Slim 2.Taigi galvoju gal turės ir Wii komponentinį kabelį.Nuėjau prie prekystalio ir klausiu ar neturi Wii(taip toliau vadinsiu komponentinį kabelį),sako kokių berniukų paklausk :) Pakvietė kita,paklausiau ar Wii neturi. Sako eime.Nuėjom ir parodė kabelį kompenentinį(vienam gale 3 laidai,ir kitam gale 3 laidai),sakau netoks,ten galas kitoks Wii.Parodė man kabelį su viena puse Scart ir kita pusė su 3 tulpemis :) Supratau,kad jis nežino kas tas Wii ir pasakiau kad tas galas į konsolę kišasi.Pasiuntė mane pas kito "eksperoto".Paklausiau ar neturi Wii,sako ten kabelis tu tkiu galu ir kitas galas į konsolę kišas.Aš pasakiau kad 5 kabeliai ir į konsole kišas.Pasake neturim ir juokdamasis išėjau :)

Va šiam kartui tiek :cheers:

Su tais "ekspertais" dazniausiai taip ir buna.. :cheers:

Mazdaug nieko nenusimano,siuntineja pas kita "eksperta".. :)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uj adminai istrinkit sita pranesima

Na kagi,turiu blogų man žinių :cheers: Tiesog truksta man 5lt saskaitoj :) Nervai jema :) Buciau Opera isigijes ir tada butu buve :) Bet ne,cepecealei pinigu truksta :cheers:

Redagavo slaptas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va,po ilgos pertraukos NAUJAS ŽAIDIMAS!Tai yra: GT Pro Series :) Net 82 automobilai :) Bet muzika tragiška lenktiniaujant.Automobiliai kaip pieštiniai,ne 3D,bet viskas gerai,aplinkos gražios,mašinas galima tuninguot,iek tiek man primena pas draugo žaista GT3.Mano automomobilinių žaidimų troškulys nugaivintas :) Taigi žaidima vertinčiau 7.8/10

P.S. Galima valdyti vien mygtukus spaudant,nereikia pulto judint :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi atsirado naujas nemokamas Wii kanalas:

Metroid Prime 3 Preview!

Daug filmukų,2 puzlės.Viskai gerai,kaip ir pats žaidimas ;) Tik dar vienas filmukas ritoj išeis :D Siulau Wii turėtojams pažiuret filmukus ir sustatyt puzles :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neisivazduojat is kur rasau :o Ogi is Patcio WII :o Youtube filmukai per visa ekrana.Jums tai nieko nesako? O jei dar galima zaist Miniclip zaidimus tai jau isvis "fysnai" :P Nu vienu zodziu nerealu! Tik gaila kad lietuvisku raidziu nerodo,o tik kazkokius kvadratus.Bet nieko tokio :P Taigi liko 500 tasku,ritoj pervedami binigai broliui ir bus uzsakytas GC pultas su save korta :P Labai greitai rasos su Wii,norisi paminet ;) Na toliau smurkstineju po interneta ir bandau Opera galymibes :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kagi išbandžiau naują žaidimą:Traumų centras:Kitas pasirinkimas :( Žaidimas tikrai geras,tik ranka negali drebet,nusuki vos į šoną-darai išnaujo ir dar pablogėja situacija. Taigi net žaidziant ant lengviausio lygio-žaidimas neitikėtinai sunkus :lol: Štai kur Nintendo hardcore kompjuteris ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va šiądien gavau siuntinuką-Wii komponentinis kabelis vos už 2$! Parsivežiau namo,pabandžiau ir... Spalvos gražesnės,riškesnės,neišblukusios, grafika pabandžiau,pagerėjo :P Na tikrai puikus pikinys.Beliekta sulaukt GC įrangos ir visas taupimo jėgas mesiu į NDS :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai užmiršau pasigirt:

Turiu jau SVR08!!!

Žaidimas geras,po kelių kovų rankos skauda :)

Yra vienas minusas:

Nėra šaltūjų ginklų! Gaila...

Vertinčiau žaidimą 8/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau ant visu sportu zaidimu pro lygi pasiekiau tikrai geras kompas vos vos ikasta tiktai tikrai apsimoka pirkti ir dar butinai nusipirkti su pultelius kad su draugais ar brolium zaistum :angry::blink::mad2:

as nusicipavau kompa daba tik reikia ismokti irasineti game as ir tik verbatim pasytikiu beliko tik ismokti irasineti wii zaidimus

as nusicipavau kompa daba tik reikia ismokti irasineti game as ir tik verbatim pasytikiu beliko tik ismokti irasineti wii zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va po ilgos pertraukos sutvarkytas Wii ir išbandžiau naują žaidimą Simsons.Geras visai :D

Grafika:6/10

Valdimas:8/10

Įdomumas:9/10

Garsas:8/10

Apibendrinant:7.5/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.