slaptas

Slaptas Wii blog'as ir komentavimas.

Rekomenduojami pranešimai

na mano zebrinis internetas,nelabai i sederius tinku,bet gal i torrent.lt galetu imest? Oj pasipilditu Wii zaidimu :)

nu butu gan daug geimu ;) Man rodos i torren.lt reik turet upl teises, tj gal i koky nors kita belekoky psl, kur nereiktu turet teisiu =)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

draugas mano norejo pirkti wii sake pakvies kaip nusipirks taip ir nenusipirko ... norejau pamatyt kokia ten grafika :( ir tiek taij tipo gera ten grafika?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

draugas mano norejo pirkti wii sake pakvies kaip nusipirks taip ir nenusipirko ... norejau pamatyt kokia ten grafika :( ir tiek taij tipo gera ten grafika?

Nu gera yra,man pilnai pakanka.Juk žaidžiame ne grafika,o įdomomu,gameplay'inimu ir kt. Aišku nereikia kvadračiukų,bet... Grafika gera :( Laukia NDS,pažiuresiu kas ten gero :( PSP turėjęs,neužsikabino kažko,bet Wii turi tikrų perliukų,kurių negalima palikti :( Ypač nesitikėjau to iš:

MySims

Super Paper Mario

Laukiu:

NBA08

SvR08

Pažiuresiu kaip pamuojuot ten reikės :D

P.S. Aiškų,yra gerų daug žaidimu Wii,bet paminejau tuos,iš kurių to nesitikėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia butent prtiatrsiu irgi kad zaidime ne grafika svarbu,gal ziuret is salies kaip ziurovui tai grafika svarbu,bet paciam zaisti tai tikrai grafika buna gera jei pats zaidimas geras,cia faktas,pvz as galiu laisvai paloses x360,pasimt ps2 ir zaisti ant jo,ir jokio nera blogumo grafikoje,nes zaidimai geri tai daugiau nieko ir nereikia,kai zaidimas itraukia tai grafika tada jame tikrai blizga,cia reikia tai pajausti paciam,mano manymu blogu konsoliu nebuna,buna tik blogu jom zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia butent prtiatrsiu irgi kad zaidime ne grafika svarbu,gal ziuret is salies kaip ziurovui tai grafika svarbu,bet paciam zaisti tai tikrai grafika buna gera jei pats zaidimas geras,cia faktas,pvz as galiu laisvai paloses x360,pasimt ps2 ir zaisti ant jo,ir jokio nera blogumo grafikoje,nes zaidimai geri tai daugiau nieko ir nereikia,kai zaidimas itraukia tai grafika tada jame tikrai blizga,cia reikia tai pajausti paciam,mano manymu blogu konsoliu nebuna,buna tik blogu jom zaidimu

Ne į temą

Iš dalies nesutinku. Tarkim pradžioj palošiau su X360 nepamenu ką, Amped berods, nu nvm. Įimečiau į PS2 THAW tai jsi toks levas atrodė kad išjungiau ;D O šiaip pritariu, akd jei geimas tikrai puikus, tai grafika velniop :( Va pvz pirmo boxo HL2 tikrai nėr įspūdinga, bet kai pradėjau lošt įtraukė ir nusišikt į tą grafiką :( Bet šokant nuo ps2 ar pirmo boxo į 360 tai jau jaučiasi tikrai :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn kaip tau slaptas, bet mane Mysims tai nlb suzavejo :( aisku per daug ir nesitikejau, bet norejau broliui mazajam atsiust :( kad butu jam ka zaist :rolleyes: man asmeniskai tai vidutiniskas :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn kaip tau slaptas, bet mane Mysims tai nlb suzavejo :( aisku per daug ir nesitikejau, bet norejau broliui mazajam atsiust :( kad butu jam ka zaist :rolleyes: man asmeniskai tai vidutiniskas :]

Na man labiausiai patiko daiktus gamint :( Žinok vienas malonuas gamint,gali ka nori dadėt,kaip nusispalvint,o namus gamint ;) Na patiko man,tik didesnis žmogeliukų pasirinkimas būtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tas super paper mario, kas do pyyyp... :cheers: diska tik sugadinau :/ vapse ant zilitono toks gi buvo, kam cia jy b*** padare, p***** sunervino mane jis. nepykit kad issiliejau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tas super paper mario, kas do pyyyp... ;) diska tik sugadinau :/ vapse ant zilitono toks gi buvo, kam cia jy b*** padare, p***** sunervino mane jis. nepykit kad issiliejau...

Geras yra,pazaisk daugiau,pradzioj nieko gero,bet paskui... :cheers: Daug mastyt reik,bet 3d grafikos nepereisi niekaip ;)

Na va prabandžiau Fifa08 ;) Verdiktas: EA grižta i vežias ;) Laukiam NBA ir NFS ;) Ypač patiko spardt,bet nepatiko išmetimas kamuolio,reiks dar Family Play prabandyt ;) Verdiktas išankstinis: 8/10,neprivalomas žaidimas Wii,bet būtinas ;) Kaip norit,taip supraskit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ammm.. kokios 3d grafikos ? ten kaip zilitoninis atrodo :lol: jau noriu ismest pro langa ta diska :/ tikejaus 3d grafikos smagaus zaidimuko :lol: p.s lb uzkniso spaudinet next>next kai tie grybai kalba :) beto kur galima pasiziuret kokie nauji Wii geimai isejo ?

Redagavo BeFree

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ammm.. kokios 3d grafikos ? ten kaip zilitoninis atrodo :lol: jau noriu ismest pro langa ta diska :/ tikejaus 3d grafikos smagaus zaidimuko :lol: p.s lb uzkniso spaudinet next>next kai tie grybai kalba :) beto kur galima pasiziuret kokie nauji Wii geimai isejo ?

pazaisk toliau,atsirakins biski,bus 3d paspaudus A mygtuka,o tiesiai pakreitus galima info paziuret,dar paskui viena drauga turesi... Nu nepasakokiu :) Einu Fifa08 lost. O naujausi game gali games.lt ziuret.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na isirašęs COD3 išsiaiškinau toki dalyka: Su patčiais pigiausiais diskais,ne visi žaidimai eina :) Reiks pirkt koki Philips ar dar kanors geresnio :)

P.S. Ta pati problema su : Boogie,Mario Party 8 ir COD3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na isirašęs COD3 išsiaiškinau toki dalyka: Su patčiais pigiausiais diskais,ne visi žaidimai eina :) Reiks pirkt koki Philips ar dar kanors geresnio :)

P.S. Ta pati problema su : Boogie,Mario Party 8 ir COD3.

ta beda manau su dauguma naujesniu konsoliu yra,tai ne ps2 kur viskas tinka :) ,bent jau x360 philipsu DL tai neima su Liteonu,pereini prie Verbatimu ,viskas susitvarko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

40 zaidimu turiu ant xbox 360 visi philips dl nebuvo kad nepasileistu ar dar kokiu problemu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

40 zaidimu turiu ant xbox 360 visi philips dl nebuvo kad nepasileistu ar dar kokiu problemu

na ne tame cia kad nepasileidzia,o daugiau tame koki rekorderi turi,pvz LITEON mano tik sugadina philipsus,o i verbatim viska raso be problemu ir eina be problemu,cia kaip rekorderis irasys,taip ir turesi manau,jei gerai rasytu i ACME ,tai gal ir tuos kas naudotu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.