slaptas

Slaptas Wii blog'as ir komentavimas.

Rekomenduojami pranešimai

na ps2 tikrai dar nepasenes ir nebus pasenes,didesnio zaidimu pasirinkimo dar neturi niekas,ir siaip jei kalbama apie jrpg tai net neverta lygint,na kam patinka wii valdymas tiem gal ir faina,man tai nepatiko ir nenoreciau taip valdyt zaidimu kitokiu nei sportas,o pasokinet ir pasimalt po kambari galima ir su ps2 eyetoy,siaip del judesiu tai ps3 turi 6axis valdyma,ir boxas turi tilt

Na aisku dar net visu next-gen koncoliu zaidimus sudejus nesiagautu ka turi PS2.PS2 legenda,kaip ir PS1.EyeToy nera toks idomus kaip Wii pultelis,nes pats bandes esu EyeToy TopoCentre,smagu buvo ;) Bet Wii yra tikrai smagiau,o EyeToy turi tik kelius zaidimus.NA ir kas is to PS3 ir X360 valdimo,vistiek mygtukus spaudom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aisku dar net visu next-gen koncoliu zaidimus sudejus nesiagautu ka turi PS2.PS2 legenda,kaip ir PS1.EyeToy nera toks idomus kaip Wii pultelis,nes pats bandes esu EyeToy TopoCentre,smagu buvo ;) Bet Wii yra tikrai smagiau,o EyeToy turi tik kelius zaidimus.NA ir kas is to PS3 ir X360 valdimo,vistiek mygtukus spaudom.

tai visas tas valdymas kurio reikia tikslumui lenktynese,ar action zaidimuose,ar rpg ir yra butent mygtuku spaudymas,kuris yra patogiausias valdymas,o jei pvz valdyt koki fly sim,tai paskyk kuom tavo wii lazdos mosykavimas yra geriau uz ps3 6axis,ar boxo tilt moda,juk taip pat pultelis reaguoja i tavo daroma judesi,nieko nesiskiria,tik papildomai ant pultelio dar yra daug kitu mygtuku kuriuos gali naudoti papildomai,nieko nesakau koks golfas ant wii valdymo tai aisku labai faina,bet jei zmones to sporto nezaidzia,ka jiem veikti su wii ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman jau retoriniais klausimais pradejai spjauditis ;) ce gi viskas nuo skonio priklauso, as nuo mazens esu playstation fanas, tai as pirkciau ps3, jai kas padovanotu wii ar x350 tai tikrai jo neismesciau ir barake su draugeliais jam ramybes neduociau (tuo paciu ir visam barakui) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman jau retoriniais klausimais pradejai spjauditis ;) ce gi viskas nuo skonio priklauso, as nuo mazens esu playstation fanas, tai as pirkciau ps3, jai kas padovanotu wii ar x350 tai tikrai jo neismesciau ir barake su draugeliais jam ramybes neduociau (tuo paciu ir visam barakui) ;)

tai tik mano nuomone,jei kas gali man papasakot kuom wii pultelis pranasesnis uz ps3 6axis,ar boxo tilt moda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tik mano nuomone,jei kas gali man papasakot kuom wii pultelis pranasesnis uz ps3 6axis,ar boxo tilt moda

Tame esme kad ant Wii beveik nereikia mygtuku spaudinet,o dazniausiai viska savo judesiais darai,betto pamegintum Wii pulta,jis is ties laaabai patogus,pirstai po ilgo zaidimimo neskauda,tik aiski raumeny kita diena :DIs toli paziurejus atrodo koks keistas tas Wii pultelis,bet isbandai,rankoj palaikai ir zinok nebepaleisi:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As galiu papasakot. Jis turi labai tikslu judesio detektoriu savyje, Kuris reaguoja ne tik i kilstelejimus, bet ir i atitraukima, priartinima, rieso suktelejima ir t.t. Tikrai laimetu judesio varzybose pries kitus du pultus. Ar jis patogus? Patogus. Man labiausiai patiko, kad rankos toli viena nuo kitos gali buti. Ar patogesnis uz Xbox360 ar PS3? Nemanau. Bet ir ne blogesnis, tiesiog kitoks.

Ai, va, dar jame garsiakalbis taigi yra! :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As galiu papasakot. Jis turi labai tikslu judesio detektoriu savyje, Kuris reaguoja ne tik i kilstelejimus, bet ir i atitraukima, priartinima, rieso suktelejima ir t.t. Tikrai laimetu judesio varzybose pries kitus du pultus. Ar jis patogus? Patogus. Man labiausiai patiko, kad rankos toli viena nuo kitos gali buti. Ar patogesnis uz Xbox360 ar PS3? Nemanau. Bet ir ne blogesnis, tiesiog kitoks.

Ai, va, dar jame garsiakalbis taigi yra! :)

tai pva zaidziant koki kita zaidima kur reikia vaiksciot ir dauzyt ar saudyt,tai kaip vaiksciotum,palenki i prieki,atgal atlenki ranka? na tai ten kur nereik daug mosuotis tai man labai saunus atrodo ir boxo tilt,ar ps3 6axis valdymas,ten daug judesiu nereik daryt,palenki pirmyn atgal,kairen desinen ir viska valdai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai, va, dar jame garsiakalbis taigi yra! :)

Ir labai patogus Wii pultas Kairiarankiams :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pva zaidziant koki kita zaidima kur reikia vaiksciot ir dauzyt ar saudyt,tai kaip vaiksciotum,palenki i prieki,atgal atlenki ranka? na tai ten kur nereik daug mosuotis tai man labai saunus atrodo ir boxo tilt,ar ps3 6axis valdymas,ten daug judesiu nereik daryt,palenki pirmyn atgal,kairen desinen ir viska valdai

Ne, ten ne taip durnai su valdymu vaiksciot. Ant vieno pulto tu turi D-pad'a, ant kito analoga.

Ir labai patogus Wii pultas Kairiarankiams :)

Nu as kairiarankis, bet dar niekad nejauciau jokio diskomforto del jokio pulto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, ten ne taip durnai su valdymu vaiksciot. Ant vieno pulto tu turi D-pad'a, ant kito analoga.

Nu as kairiarankis, bet dar niekad nejauciau jokio diskomforto del jokio pulto.

o kodel durnai,pvz boxo tilt modas,turi ivairriu valdymu konfigu,gali valdyt vien su motion,gali su motion ir analogais,vien su analogais,man tai visai nieko atrodo kad ir lenktynes zaist i sonus siek tiek pasukti joistika,ir jis reaguoja,nereikia niekur nieko mosikuot,tik siek tiek pakreipt,juk visitiek zaisdami darom tokius judesius argi ne? tai kodel ju nepanaudot paciam valdymui,man tas patinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir labai didelis plusas yra,kad visus ninendo senusus zaidimus gali zaist,ir dar Sega ir turbografix zaidimus,Ir dar GameCube viss virsus,t.y. Game cubo pultai ir seivo kortos kisas :) Gauni viska viename :)

kuo toliau ziuriu i visus komentarus apie sia console tuo labiau griauziuos kad nusipirkau ps2 bet pagalvojus kaina kaip 2 ps2 saip pries 2 men nusipirkau ps2 tai man labia jis patiko :) ir dabar man ji tirkai patinka palost daugelis geimu bet dabar isiklinijau Def Jam Fight for NY bet vistiek man unreal butu cool turet ir wii bet aisq kaip visad pasakys kam tau jo jai turi ps2.. ir to ps2 nelabai norejo ir saip nepagal kisene man :) stai ir viska papasojau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodel durnai,pvz boxo tilt modas,turi ivairriu valdymu konfigu,gali valdyt vien su motion,gali su motion ir analogais,vien su analogais,man tai visai nieko atrodo kad ir lenktynes zaist i sonus siek tiek pasukti joistika,ir jis reaguoja,nereikia niekur nieko mosikuot,tik siek tiek pakreipt,juk visitiek zaisdami darom tokius judesius argi ne? tai kodel ju nepanaudot paciam valdymui,man tas patinka

Ne į temą

Ne ne, ne taip supratai... Ten visokiems lektuvams, lenktynems tai cia super dalykas!!! As turejau omeny, kad gana durna butu jei reiktu vaiksciot kokiam trecio asmens zaidime sukinejant ar lankstant ranka, kad herojus eitu. Manau tam labiau tinka analogas ar D-pad'as

kuo toliau ziuriu i visus komentarus apie sia console tuo labiau griauziuos kad nusipirkau ps2 bet pagalvojus kaina kaip 2 ps2 saip pries 2 men nusipirkau ps2 tai man labia jis patiko :) ir dabar man ji tirkai patinka palost daugelis geimu bet dabar isiklinijau Def Jam Fight for NY bet vistiek man unreal butu cool turet ir wii bet aisq kaip visad pasakys kam tau jo jai turi ps2.. ir to ps2 nelabai norejo ir saip nepagal kisene man :) stai ir viska papasojau ...

Ne į temą

Nieko tu cia nesigailek... Jei dabar man taip lieptu rinktis tik is dvieju ir ne daugiau tarp Wii ir PS2, patikek, tikrai rinkciausi PS2...

Ir bendrai jei buciau neturejes PS2 ir rinkciausi konsole, tai nebutu jokio reikalo jau pirkti trecios kartos konsole.

Nes PS2 grafika tikrai nera slyksti, maloni akiai. O zaidimu daugybe!!! Ir super zaidimu! Sleptis visai treciai kartai dar kol kas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne ne, ne taip supratai... Ten visokiems lektuvams, lenktynems tai cia super dalykas!!! As turejau omeny, kad gana durna butu jei reiktu vaiksciot kokiam trecio asmens zaidime sukinejant ar lankstant ranka, kad herojus eitu. Manau tam labiau tinka analogas ar D-pad'as
Su analogu RE4 ir vaikstai,tik pulta reik sudiot kai nusitaikai ir viskas.O taip tai daugiausia mygtuku pagalba viskas vyksta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal bandei koki gamecube zaidima suzaisti su wii?

Ne gaila,bet idejus nulauzimo DVD paprasta raso kaip GameCube zaidima :huh: Reik GameCube pulta ir Sevu korta isigyt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.