Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, Xbox'as LT 1.9, turiu Rockstar Pass, ir reikia tiesiogiai is zaidimo parsisiusti DLC.

Tik prisijunges prie LIVE ir paleides L.A. Noire, raso, kad yra Game Update.

Ar galima Updatint ?

na jei pries tai su situ geimu nebuvai online,tai tau siulo cia tiesiog TU update kaip ir visiem zaidimam. aisku gali darytis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zaidimas tai labai geras, antra diska zaiziu dabar, bylos idomios, map'as didelis, viskas detaliai padaryta. Veido israiskom irgi nenusivyliau, viska padare taip kaip ir turejo padaryt, ner prie ko prisikabint :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pradėjau žaist tai galiu pasakyt įdomus geimas, bylos įvairios ir įdomios, nors dar tik ~8 perėjau bet kolkas tai viskas labai cool, animacijos atrodo žiauriai gerai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas geras, bet bent jau man po zmogzudysciu pasidare nuobodu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pereisiu kitus zaidimus ir dar bus laiko, tai reiks ir man ismegint si game. :D

kaip suprast jai bus laiko cia must-have zaidimas! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau , perejau pirma diska, atsibodo, pardaviau.

Seip pats zaidimas patiko duodu 7/10 map'as buvo didelis,grafika irgi nebloga tik va misijas jau buvo atsibode daryt tai teko parduot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai pat atsibodo, nemegstu tokiu letu zaidimu. Bet zaidimas nera blogas, tiesiog ne mano skonio. Labai originalus ir puikiai igivendintas. 8/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip visada konsolem pirma isleido, o paskui galvoja, kad reikia siek tiek pinigu ir is PC gameriu pasiimti.

O kam zaidimas nepatiko, tai reiskia nemegsta tie zmones nemegsta detektyvu, o sitam zaidime yra pagrinde istorija kuri yra detektyvas, veiksmo nera daug, bet viskas savo vietoj ir nera kazko per daug ar per mazai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi rockstars žaidimai yra šedevrai žaidžiau šį pas draugą tikrai paliko gerą įspudį. Kai gausiu PS3 arba XBox 360 tai būtinai jį turėsiu, dar kiek girdėjau jis bus išleistas ir ant pc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas labai geras, bet man nepatiko toks dalykas kaip kai darai paprastas policininko misijas (pavyzdžiui vejiesi nusikaltėlį) ant galo jis pradeda į tave šaudyti, o tu gali tik jį nužudyti. Šauni į ranką, koją ir jau rodo, kad jis negyvas. Tai man šitas nepatiko, o šiaip misijos įdomios, didelis žemėlapis, puikios mimikos. Duodu 9/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , turiu problema su sito zaidimo paleidimu ant xbox 360 , idedu dvd i room'a ir raso Mixed Media Disc ir nepaleidzia zaidimo ka daryt ? :D dekuj uz info

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isties ispudingas zaidimas, mane labai suzavejo veido israiskos, atrodo kaip matai tikra zmogu, o misijos irgi neblogos, bet kai kurios nusibodo, 9/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.