gytisssz

PSP Letai kraunasi

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki vel.

Kodel mano psp taip letai kraunas? Per para nepasikrauna. Galvojau batarke, bet nusipirkau nauja is ebay.com ir visiek tas pats.

P.S praeita batarke buvo orginali o sita piratke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal pakrovėjui kas blogai? : )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki vel.

Kodel mano psp taip letai kraunas? Per para nepasikrauna. Galvojau batarke, bet nusipirkau nauja is ebay.com ir visiek tas pats.

Kuo krauni?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki vel.

Tai gal pakrovejas ciut ciut luzes o gal pasitaike psp su sugadintom baterkem bet nemanau kad kaskas galtu but su baterkem greiciausei pakrovejas kaltas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiskolink is draugu pakroveja ir pabandyk pakrauti su jo krautuvu. Tada arba daryk isvadas arba ieskok bedos kitur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki mano psp irgi taip buvo,bet isiaiskinome kad pakriovejas parejo :) , gal ir pas tave jis sugedo .Mano kelis kartus krito is aukstai ant zemes ir parejo bet gerai kad turiu geru draugu pardave uz normalia kaina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki mano psp irgi taip buvo,bet isiaiskinome kad pakriovejas parejo :) , gal ir pas tave jis sugedo .Mano kelis kartus krito is aukstai ant zemes ir parejo bet gerai kad turiu geru draugu pardave uz normalia kaina :)

Tai va greiciausia pakrovejas kaltas pajeskok turetu but tu pakroveju uz normalia kaina netingek ir suras per savaite gal 5 dienas gal per3 kas cia zino bet turetum surast uz nebloga kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesaykit, kad pakrovejas kaltas!!! Pabandyk isimti batarke ir pajugti psp ant laido (be batarkes). Tada viskas bus aisku. Beje, man atrodo, kad tau gali buti nekontaktuoja baterija :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.