blondizz

Problemėlė su ps2

Rekomenduojami pranešimai

Tai štai nusipirkau vakar ps2 fat 300003 versijos turiu namie 4is žaidimus du PAL ir du NTSC / U/C esmė ta kad iš tų žaidimų man paleido tik Pal nba 2001 kuris yra ps2 cd diske o kitą PAL Sensible Soccer paleidžia tik iki tokios vietos kur reikia paspaust start bet tada jau ten spaudi nespaudi visvien tik tą patį rodo ir nejuda tolyn , o tų NTSC diskų išvis rodo raudoną ekraną insert valid ps2 dvd nors jie gerokia apibraižyti jau , kaip manot kame bėda ar če mano ps2 blogas ar če grynai kad diskai subraižyti tų neskaitė nes tas nba eina be problemų.

Redagavo blondizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai štai nusipirkau vakar ps2 fat 300003 versijos turiu namie 4is žaidimus du PAL ir du NTSC / U/C esmė ta kad iš tų žaidimų man paleido tik Pal nba 2001 kuris yra ps2 cd diske o kitą PAL Sensible Soccer paleidžia tik iki tokios vietos kur reikia paspaust start bet tada jau ten spaudi nespaudi visvien tik tą patį rodo ir nejuda tolyn , o tų NTSC diskų išvis rodo raudoną ekraną insert valid ps2 dvd nors jie gerokia apibraižyti jau , kaip manot kame bėda ar če mano ps2 blogas ar če grynai kad diskai subraižyti tų neskaitė nes tas nba eina be problemų.

akivaizdu kad regijonu problemos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ce del regiono vadinas tavo ps2 yra pal tai tik pal ir paleidzia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, man atsitiko tokia problema. Ijungiant PS2 i maitinimo lizda, neuzidega indikatorine lempute, o kai paspaudi ijungimo migtuka ekranas sumirksi, kompiuteris pradeda uzti, bet nieko nerodo ir niekas nevyksta. Ar gali buti, kad jis kaip nors uzsikodavo, jeigu buvo cipuotas? Ar kokia nors kita problema? Aciu.

Redagavo Chelsman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrinai laidus ar taip sujungei? Gal numetei ps2? Koks cipas? :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrinai laidus ar taip sujungei? Gal numetei ps2? Koks cipas? :whistling:

Su laidais viskas gerai, numestas nebuvo, čipas "Infinity".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.