mangu8s

ps2 neveikiantys

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu 2 neveikiancius ps2. Vienas SCHP-39003, o kitas SCHP-50003. To SCHP-39003 parejes neaisku kas kad tik yjungus dega zalia sviesa ir nieko daugiau nedaro, o to SCHP-50003 parejes dvd romas. kaip manot ar iseitu sutvert is dvieju viena ps2, nes lyg SCHP-39003 dvd romas dar kazkiek veike kiek atsimenu, o seip gaila ismest abu, Patarkit jei kas nusimanot apie tokius dalykus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip manot kodel tas mano ps2 neskaito dvd disku o cd skaito? turiu du lazerius ir abu ta paty daro, kas gali but negerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man reiketo nuo dvd romo priekiniu groteliu niekur nerandu ju nusipirkt siauliuose gal tau vienu nereikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man reiketo nuo dvd romo priekiniu groteliu niekur nerandu ju nusipirkt siauliuose gal tau vienu nereikia?

Nu man nereikia bet kaip tu jas pasiimsi.

Beto gal kas turit parduot visa ps2 dvd roma su laidias su viskuo, nes bandydaas jy taisyt pats visai suedziau ten viska ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu 2 neveikiancius ps2. Vienas SCHP-39003, o kitas SCHP-50003. To SCHP-39003 parejes neaisku kas kad tik yjungus dega zalia sviesa ir nieko daugiau nedaro, o to SCHP-50003 parejes dvd romas. kaip manot ar iseitu sutvert is dvieju viena ps2, nes lyg SCHP-39003 dvd romas dar kazkiek veike kiek atsimenu, o seip gaila ismest abu, Patarkit jei kas nusimanot apie tokius dalykus ;)

Galima sukeisti romus.Pats keiciau is 39004 i 50003 ir kuo puikiausiai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.