Dreamsas

Del disko

Rekomenduojami pranešimai

Pavojinga teoriškai.Mat Acme diskai gaminami ir prasčiausių medžiagų (prasčiausia kokybė) ir kai lazeris nuolatos tą diską skaitinėja jam tai kenkia.

Ne į temą

Tas pats kas ranka tapšnotum per šūdą. Jei jau kaina kandžiojasi tai manau galima įsigyti Livestar kompaktų.Jie pigūs ir atsieit A-kokybės.Iš geresnių medžiagų gaminti.CD 65ct,o DVD+R 1,29lt atrodo.10 DVD minusinių,pliusinių kainuoja 9lt atrodo pas mane.

Man problema buvo su shadow of colussus.Atsisiunčiu kad ir skirtingą releasą,bet vistiek neveikia :/

Bandyk gal šnapsas+ausų krapštukas ir pavalyk lazerį jei nujauti kad jis pjauna kažką čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teoriškai Acme yra blogis, bet praktiškai manojoje konsolėje juos dar geriau skaito nei Verbatim.

Bandyk gal šnapsas+ausų krapštukas ir pavalyk lazerį jei nujauti kad jis pjauna kažką čia.

Na, šnapsas gali greičiau pribaigt lazerį, nes paliks apnašų. Derėtų naudot bent techninį spiritą lazerio valymui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš šiandien "karvedžiu" pravaliau ir aišku po to sausa vata pavaliau ir veikia geriau nei prieš tai. Greičiau krauna ir filmukai(intarpai) nebestringa.Rimtai gali pakenkti?

Na kita kartą jei reikės tai medicininiu pavalysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš šiandien "karvedžiu" pravaliau ir aišku po to sausa vata pavaliau ir veikia geriau nei prieš tai. Greičiau krauna ir filmukai(intarpai) nebestringa.Rimtai gali pakenkti?

Na kita kartą jei reikės tai medicininiu pavalysiu.

Gali, jei bus kas tai nekokybiško, nefiltruoto. Yra pasitaikę valant lazerius kuo papuola, kad palieka apnašų, bet tik porą kartų. Geriausiai tam tinka techninis spiritas (bent mano žiniomis). Tiesa, neseniai išgirdau nuomonę, kad valant lazerį ausų krapštuku galima jį subraižyti. Nežinau, kiek tame yra tiesos, bet tikrai būtų įdomu sužinoti (ne pačiam praktikuojant), ar tai tiesa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas garantuotai nebraizo, tai paprasta vata, nuo senu senoves fotografai valo su vata fotoobjektyvus, nes jie garantuotai zino, kad vata tikrai nesubraizys svarbiausios fotoaparato detales...

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir siaip del DVD+R DL disku paleidimo su PS2: siaip jei kas nezino ir bandys isirasyti koki 8,5GB zaidima i diska ir turi PS2 Fat modeli, tai kad pasileistu DVD+R DL zaidimas reikia ji nupachinti su Toxic patcheriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir siaip del DVD+R DL disku paleidimo su PS2: siaip jei kas nezino ir bandys isirasyti koki 8,5GB zaidima i diska ir turi PS2 Fat modeli, tai kad pasileistu DVD+R DL zaidimas reikia ji nupachinti su Toxic patcheriu

Kiek žinau, DVD+R diskai išvis aparatūriškai nepalaikomi PS2 FAT konsolėse (mano SCPH-30004 konsolėn įkišus į DVD+R įrašytą "Kung-Fu Panda" filmo kopiją konsolė rodo, kad įkištas DVD, bet neatpažįsta ir nepaleidžia).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.