SoTeR

Kaip isikelti GBA zaidimus kad veiktu ant PSP?

Rekomenduojami pranešimai

kas tie GBA zaidimai? :)

Game boy Advance.

Naudok emuliatorių, googlej paieškok jū yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas tas GBA ;D cia tai pralinksmino.

Be emuliatoriu tie zaidimai neveiks tau reiks emuliatoriaus kaip cepa ir minejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gPSP geriausias GBA emuliatorius skirtas PSP, beveik visi gaimai eina ant full framerate ;) jega, pavaryt koki Mario and Luigi Superstars Saga ant didesnio ekrano nei GBA ;)

Nu nezinau kaip ;) galit padeti?

keli gPSP emuliatoriaus kataloga i PSP\GAME, zaidimu rom'us susidedi kur nori, galima ir tama paciam kataloge kur emuliatoriu, kaip tau patogu... dar jei neklystu gali reiketi GBA bios failiuko jei naudosi originalu gPSP emuli, ta bios failiuka turesi susiieskot kur nors internete ;) sekmes, tikiuos padejau nors kiek ;), jei nepakankamai, google.

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gPSP geriausias GBA emuliatorius skirtas PSP, beveik visi gaimai eina ant full framerate :) jega, pavaryt koki Mario and Luigi Superstars Saga ant didesnio ekrano nei GBA :)

keli gPSP emuliatoriaus kataloga i PSP\GAME, zaidimu rom'us susidedi kur nori, galima ir tama paciam kataloge kur emuliatoriu, kaip tau patogu... dar jei neklystu gali reiketi GBA bios failiuko jei naudosi originalu gPSP emuli, ta bios failiuka turesi susiieskot kur nors internete :) sekmes, tikiuos padejau nors kiek :), jei nepakankamai, google.

Jap,buvau seniau sita naudojas,tai galiu iskarto pasakyt,jei nori emuliatoriaus,apsisarvuak kantrybe,nes piratini bios sunku surast.Ypac gba...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jap,buvau seniau sita naudojas,tai galiu iskarto pasakyt,jei nori emuliatoriaus,apsisarvuak kantrybe,nes piratini bios sunku surast.Ypac gba...

viska labai lengva rast yra ,ivedi kelis zodzius i goole ir randi . cia visas biosu sarasas ivairom platformom,tame tarpe yra ir GBA biosas http://www.emuparadise.org/biosfiles/bios.html

Nu nezinau kaip :D galit padeti?

o del psp,isikeli i psp GBA emuliatoriu,jis bus be bioso,tada isikeli i to emuliatoriaus BIOS kataloga kios faila,tada kur nori isimeti GBA zaidimus,taciau ten yra spec ROM katalogas tai galima labai patogiai zaidimus ten susimest,ir viskas,losi sau ramiai.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai as keliausi GBA emuliatoriu i PSP tai tuos BIOS meciausi ne i BIOS kataloga ir man veike,reiskias tai nera butina (bent jau ant mano GBA emuliatoriaus versijos).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai as keliausi GBA emuliatoriu i PSP tai tuos BIOS meciausi ne i BIOS kataloga ir man veike,reiskias tai nera butina (bent jau ant mano GBA emuliatoriaus versijos).

taip tikrai tiesa tas,ziurint koks GBA emuliatorius,ju yra bent keli tokie populiariausi ant PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.