Impaler

PlayStation 3 konsolėje nebus regioninės žaidimų apsaugos

Rekomenduojami pranešimai

"Sony Computer Entertainment" praneša, kad "Playstation 3" žaidimų konsolei, kurios išleidimas nukeltas į metų galą, skirti žaidimai neturės regioninių apsaugų.

Tai reiškia, jog, tarkime Azijoje pirktos lenktynės veiks europiečio konsolėje, na o Paryžiuje pirktas nuotykių žaidimas taip pat veiks amerikiečio "Playstation 3". Regioninės apsaugos kartais naudojamos ribojant žaidimų patekimą į tas žemėlapio zonas, kurie juos nuspręsta pristatyti vėliau. Jų nebuvimas turėtų padidinti pasaulinių premjerų skaičių.

"Sony Computer Entertainment" nepamiršta pastebėti, kad regioninių apsaugų neturės tik žaidimai, tačiau ne filmai. Nieko nuostabaus - būtų kiek keista, jei nuolat už autorių teises piestu stojantys "Sony" pro pirštus pažiūrėtų į "Blu-ray" ar DVD standartų regioninius ribojimus.

Beje, nešiojamas "PlayStation Portable" žaidimų kompiuteris turi apsaugos nuo regionui dar nepristatyto žaidimo paleidimo mechanizmą, tačiau jis nėra aktyvuotas. Ir veikiausiai niekuomet nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerai, as tau, senbuvi (net 2menesiai!!! Oho!!!), paaiskinsiu kas man nepatinka(tikiuosi moderas po to sita niekam nereikalinga pasnekesi istrins):

Tema apie tai, kad nebebus regionu skirtumu ir su visa kruva is to iseinanciu geru dalyku(mazesnis galvos skausmas cipuotojams ir t.t.), o tu rasai vejus, kaip, kad egzotika kazkokia!!! Marazmas ir tiek!!!! Postu skaiciaus didinimas. Pasirodymas, noras nors ka nors parasyti.

Rasyk i tema, nuomone issakyk. Ka galvoji apie tai.

Galiausiai pagrisk savo nuomone, koks tau gerumas is tos egzotikos?

Tikrai butu labai idomu isgirst, senbuvi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu bukas?

Parasiau cia, nes ne mano vieno nuomone tokia(pasiskaitinejau foruma).

Apie siknos laizyma, deja neismanau nieko. Jei tau taip atrodo, gal tu geriau tai ismanai paprasciausiai...

Parasiau, kad istrins tik del to, kad cia off topic ir tiek.

Paskutiniu postu pagaliau pagrindei savo nuomone ir tai jau panaseja i diskusija (neskaitant abipusiu izeidinelimu :) ).

Del egzotikos: o taves kartais nebiesina, kad kartais (teisingiau sakant dazniausiai) statuose zaidimai iseina gerokai anksciau nei Europoj?

Gerai mum, kai su cipais visi sedim, ner skirtumo ka lost, o Europos daliai kuri losia originalus tai labai dziugi zinia. Beje ir mums nuo to blogiau tikrai nebus, pasirinkimas prasiplecia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu ka cia su savim kalbi? :D

si tema jau beveik 1,5 metu senumo, ne jis kalbejo ne susavimi.

To piliecio postai buvo nutrinti su kuriuo jis kalbejo.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del regionu apsaugos aishku viskas puiku tik man kai buvau UK parduotuvej sake kad nuo kashkuriu zaidimu atrodo killzone2 ar pan sony lyg ir zada yvesti regionines apsaugas savo geimuose tipo jei nusipirksi amerikietishka killzone2 ir ysidesi y savo europietishka ps3 jis uzsirakins ir nuo to laiko skaitys tik amerikietishkus geimus ir atvirkshchiai:( bent jau taip man aisshkino GAME parduotuvej kiek tame teisybes nezinau bet ....

Tikiuosi tai netiesa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.