Gedasss

www.shopto.net

Rekomenduojami pranešimai

Tai ir man GAME geresnė, bet aš žiūriu kur pigiau. Šiuo atveju ShopTo siūlė dvigubai pigiau.

Palauksiu dar iki pirmadienio, tada bandysiu aiškintis :okay:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš kokius 4-5mėn. Shopto.net man buvo geriausia parduotuvė, dažnai žaidimas būdavo išsiunčiamas iš jų tarkim pirmadieni, o jau gaudavau penktadieni, trumpiausiai laukiau Mass Effect 3, kurį išsiuntė trečiadieni, o gavau šeštadieni. Dabar dažniausiai be dviejų savaičių laukimo nieko nebūna. Game.co.uk patinka vien dėl savo akcijų, bet ten laukimas dar ilgesnis, nei shopto.net. Dabar pagrinde perku iš zavvi.com, nes ten už siuntimą nereikia mokėti, nuolaida dar gaunama už kuponus ir ateina per maždaug 6-10 dienų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ir man GAME geresnė, bet aš žiūriu kur pigiau. Šiuo atveju ShopTo siūlė dvigubai pigiau.

Palauksiu dar iki pirmadienio, tada bandysiu aiškintis :okay:

Nu kaip viskas pasibaigė? ar išsiuntė žaidimą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, parašiau į supportą, tai iškart atrašė ir ištaisė klaidą. Dabar laukiu žaidimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas zino gera e shopa kur galima nusipirkti ntsc regiono wii u zaidimu ?

radau asia-play.com, betgal dar kokiu panasiu yra ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien nustebau ryte gaudamas zaidimus. naujas shopto rekordas, uzsakiau 13diena, snd jau gavau :)

bet last of us nebuvo tarp ju gaila, turbut juos visus suruose ir issiunte 14 diena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepatinka man jie asmeniskai. daug paliavos male registruojant kortele. nepamenu jie berods paypal nepriima. ar nepriime tai atspyre mane tada. zavvi kazkai pradejau naudot siuntimas nemokamas, mega mondays kai vyskta isvis super. atsiuncia greitai dar gan visada. buvo uncharted 3 preorderis dinges, bet grazino pinigus, su pakilusiu svaro kursu, tai islosiau pinigu ir dar is ebay tada pigiau pasiimiau. bet dabar visada kazkaip ten perku, nes arba pigiausiai randu ten tai ko reikia. arba tiesiog tingiu jau kazkur kitur besiregistruot, tuolab, kad kaupiant taskus dar nuolaidytes gauni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir nepatinka, jų sistema tokia baisi, nori ką nors pakeisti be suporto pagalbos nieko nepakeisi (tas man ir nepatinka), jau geriau game.co.uk/ arba graingergames.co.uk/ (per du shopus tašku prisirinkęs kaip reikiant) vien tik iš game.co.uk už dyką apsipirkau už ~90£ (per tuos taškus)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jums leidžia prie parduotuvės prisijungti? Man niekaip, net pakeitus slaptažodį. :mellow:

Kaip ir viskas tvarkoj. Be problemų išeina prisijungti prie account'o.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jums leidžia prie parduotuvės prisijungti? Man niekaip, net pakeitus slaptažodį. :mellow:

Man kazkada buvo tokia problema, jiem parasiau, tai atsiunte nauja pasword'a

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.