Gedasss

www.shopto.net

Rekomenduojami pranešimai

Turiu klausimą jei aš padariau preoder ir už jį jau sumokėjau iš užsimaniau jį atšaukti ir imti kitą žaidimą tai per kiek laiko gaučiau pinigus jei atšaukčiau jį paspaudes cancel prie preoder? Ir kur pinigus gaučiau?

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na iskart negautum pinigu cia kas beko, kada gaus tavo "ticketa", tada ir grazins. o pinigai bus pervedami i shopto.net accounta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai pastebėjau, kad jei rekomenduoji kitam žmogui pirkti tam tikrą žaidimą ir jis jį nusiperka per gautą laišką kur jam siuntei rekomendacija, rekomendaves žmogus gaunu 1 svarą į savo sąskaitą, tai pagalvojau jei kas perkate iš Shopto.net tai parašykit žaidimo pavadinimą kurį norite pirkti, konsole ant kurios perkate ir savo email šioje temoje ir galima bus jums išsiųsti rekomendacija, kad gauti po 1 svarą. Manau nėra žmonėm sunku tai padaryti ir žiūrėk 15 rekomendaciju ir jau turi 15 svarų :(

Recommend this product to a friend and receive £1.00 credit to your account when they complete their order. You are free to recommend as many people as you like to earn ££'s off your next purchase**.

Your friends' email: Send

** to receive the discount your friend must log in and purchase with the email you provided here.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar kasnors esate pirkes pre order zaidima? kada atlikote apmokejima? ar kaip jis atsirado, ar iskart kaip preorderinote?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar kasnors esate pirkes pre order zaidima? kada atlikote apmokejima? ar kaip jis atsirado, ar iskart kaip preorderinote?

Esu kelis kartus tai daręs, tai visados iškarto sumokėdavau kai darydavau preorder, sumoki ir tas žaidimas keliaują į skiltį preorder ir tiesiog belieka laukti kol jį išsius. Bent jau man visados išsiųsdavo likus 2-3 dienom iki išleidimo dienos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ta prasme nebudavo taip kad paskui ten pasikeicia zaidimo kaina? nes man kaskoki warning ismeta, ten tingiu skaityti bet kaska tokio ir raso, kad paskui nereiktu damokei ir panasiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ta prasme nebudavo taip kad paskui ten pasikeicia zaidimo kaina? nes man kaskoki warning ismeta, ten tingiu skaityti bet kaska tokio ir raso, kad paskui nereiktu damokei ir panasiai.

Kaina pakilti nebegali kai sumoki pinigus, nebent dar nukristi ir tą skirtumą duotu tada Tau į Tavo profili

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A nu viskas aisku, jau sumokejau pinigus, dabar tik reik laukti kol gausiu zaidima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai pastebėjau, kad jei rekomenduoji kitam žmogui pirkti tam tikrą žaidimą ir jis jį nusiperka per gautą laišką kur jam siuntei rekomendacija, rekomendaves žmogus gaunu 1 svarą į savo sąskaitą, tai pagalvojau jei kas perkate iš Shopto.net tai parašykit žaidimo pavadinimą kurį norite pirkti, konsole ant kurios perkate ir savo email šioje temoje ir galima bus jums išsiųsti rekomendacija, kad gauti po 1 svarą. Manau nėra žmonėm sunku tai padaryti ir žiūrėk 15 rekomendaciju ir jau turi 15 svarų :(

Recommend this product to a friend and receive £1.00 credit to your account when they complete their order. You are free to recommend as many people as you like to earn ££'s off your next purchase**.

Your friends' email: Send

** to receive the discount your friend must log in and purchase with the email you provided here.

Šita funkcija dar yra? Nes kažkaip labai atidžiai bandžiau pastebėt ir niekur neužmačiau. Gal kai atnaujino website'ą nebeliko šito dalyko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi nebematau, nes daug kas piktnaudziavo juo. Bet amazon kainos dazniausiai vistiek patrauklesnes buna, tik kad shopto pristato i namus daikta 1-2d pries release date:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiandien pastabėjau, kad mano gana naujas ir mažai naudotas pultelis pradėjo "grybauti" nebeveikia PS3 pultelio rodyklės, kartais buna kad tarkim būnant ant draugų sąrašo pradeda mėtytis tai į viršų tai į apačią. kadangi pultelį pirkau Shopto.net tai kaip suprantu jiems yra taikoma 12 mėnesių garantija, tai ar ji galioja mums tai yra NE Anglijos vartotojams? kaip visa tai vyksta? kaip jiems iššsiust pultelį? gal yra kam buve kad būtų sugedęs koks nors priedas prie konsolės pirktas internetu iš Anglijos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mane biski suklaidino shoptopas, kazkaip seniau lygtai taip nebuvo, tipo nusipirkau zaidima, o pasirodo jis tik ymete pinigu y mano shopto acounta, jau savaite pralaukiau, galvojau kad dar savaitike ir zaisiu jau, o pasirodo dabar tik nusipirkau zaidima is savo to shopto acount saskaitos :badmood:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar užsisakiau žaidimą iš ShopTo. Pinigai banke užrezervuoti, taškai accounte atsirado, tačiau prie "Orders" jokių užsakymų nėra. Reikia pradėt nerimauti ar tiesiog ilgiau palaukti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar užsisakiau žaidimą iš ShopTo. Pinigai banke užrezervuoti, taškai accounte atsirado, tačiau prie "Orders" jokių užsakymų nėra. Reikia pradėt nerimauti ar tiesiog ilgiau palaukti?

Manau gali palaukt, bet į supportą jei parašysi - blogiau nebus. Nes pastebėjau kai jie atnaujino sistemą savo, prasidėjo visokie bug'ai ir error'ai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.