inferal

Pirkimas is ebay.uk pastu?

Rekomenduojami pranešimai

feedback gan aukstas nemanau kad apgaudinetu, bet negali but kad iki siol negaves. Na pasiklausinek tu to pardavejio ar negavo pinigu jei negavo reiskes p*** prota, tada kreipkis y ebay support pagelbes ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

This email confirms that you have paid Liu Zhonghua (reliable199@gmail.com) 35.99 GBP using PayPal.This credit card transaction will appear on your bill as "PAYPAL *EUROTRADE88".

Payment DetailsPurchased From:reliable198Receipt ID:1447-0605-9324-4166Item NumberItem TitleQuantityPriceSubtotal180461478957PS3 Blue-Ray Laser Lens KEM-410ACA KES-410ACA with Deck135.99 GBP35.99 GBPPostage & Packing via Standard Delivery to bt7XX:(includes any seller packing fees)£0.00 GBPPostage Compensation (not offered):--Total:£35.99 GBP

y email nieko negavai kad su mokejai? snd pirkau tai paypal turi doti va toki patvirtinim kad pirkai, ir man atrodo kad jie iskart pinigus turi gaut o tau korteleje rezervoja kol perves y jo saskaita, nes pas mane kortelej juos dar rodo o nuimt neleidzia, ir is pirkejo per pusvalandi gavau email, kad payment received,

Redagavo Benasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai mazai kas apgaudineja per ebay nuo vasaros nusipirkes 45daiktus, 1daikto neatveze, bet grazino uz ji pinigus, kito laukaiu 2men,atgrazino pinigus ir gavau daikta ,esu pirkes is labai daug zmoniu su mazu feedback ir net nesijaudinu, nes nemanau kad busiu apgautas piu piu piu per kairy pety:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip geriausia moket per paypal, ir kai saskaitoj turi iskart kiek reikia. laimi aukciona ir iskart susimoki ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

feedback gan aukstas nemanau kad apgaudinetu, bet negali but kad iki siol negaves. Na pasiklausinek tu to pardavejio ar negavo pinigu jei negavo reiskes p*** prota, tada kreipkis y ebay support pagelbes :)

nu panasiai ir darau,parasiau darkart pardawejui situacija,nes vilniaus bankas pasake kad jau antra diena nusiunte pinigus,tai uzsienis kazko grybauja ,per 4 dienas tipo negavo. reikes i supporta kreiptis jei neatrasys. kazin duotu to pardavejo tel numeri?

This email confirms that you have paid Liu Zhonghua (reliable199@gmail.com) 35.99 GBP using PayPal.This credit card transaction will appear on your bill as "PAYPAL *EUROTRADE88".

Payment DetailsPurchased From:reliable198Receipt ID:1447-0605-9324-4166Item NumberItem TitleQuantityPriceSubtotal180461478957PS3 Blue-Ray Laser Lens KEM-410ACA KES-410ACA with Deck135.99 GBP35.99 GBPPostage & Packing via Standard Delivery to bt7XX:(includes any seller packing fees)£0.00 GBPPostage Compensation (not offered):--Total:£35.99 GBP

y email nieko negavai kad su mokejai? snd pirkau tai paypal turi doti va toki patvirtinim kad pirkai, ir man atrodo kad jie iskart pinigus turi gaut o tau korteleje rezervoja kol perves y jo saskaita, nes pas mane kortelej juos dar rodo o nuimt neleidzia, ir is pirkejo per pusvalandi gavau email, kad payment received,

gavau kad uzsisakyta preke, bet po poros dienu parase kad negavo pinigu pardavejas ir dave iki savaites galo laiko. tai per 4darbo dienas paskui tipo negavo tas.. jo geriau gal paypal, jei taip greit gavai atsakyma kad sumoketa ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.