efkanto

Kaip PSP prijungt prie interneto?

Rekomenduojami pranešimai

as bandau psp prijunkt prie savo wireless,bet nesuprantu ten...as einu: Network->Internet Browser.Ivedu interneto adresa,paskui ten atsiranda langas ir spaudziu [new connection] ir paskui scan.Nuskanuoja ir randa interneto stoteles,ir pasirenku savo,o daugiau jau nebezinau kur cia ta koda vest ir kaip cia viska toliau daryt? o tai tipo keliu tipu kodu buna wirelesso? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as bandau psp prijunkt prie savo wireless,bet nesuprantu ten...as einu: Network->Internet Browser.Ivedu interneto adresa,paskui ten atsiranda langas ir spaudziu [new connection] ir paskui scan.Nuskanuoja ir randa interneto stoteles,ir pasirenku savo,o daugiau jau nebezinau kur cia ta koda vest ir kaip cia viska toliau daryt? o tai tipo keliu tipu kodu buna wirelesso? :)

http://www.playmanija.net/forumas/Kaip-pri...-PSP-t1536.html cia atsakymas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur praso WEP Key, tai rasyk savo interneto prieigos slaptazodi, jeigu toki turi uzsidejes.

nu as ta tik ir zinau koda,o daugiau nieko nereik tipo? :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kaip ir ne,su viskuo sutinki it turetu jungtis. tas kodas jei ka tai ant routerio daznai buna .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kaip ir ne,su viskuo sutinki it turetu jungtis. tas kodas jei ka tai ant routerio daznai buna .

as tai ta koda vedu kur esu sukures pats kai pc su wairlesu jungiu,o kur ant wairleso kodai buna prirasyti nevedu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man niekaip neiseina,niekaip as cia nesuprantu...As einu i network settings >infrastructure mode >[new conection] >Scan >>Tada man ten rodo kelis SSID ir prisijungiu prie savo stoteles ir ten security raso ant mano WPA-PSK (AES) >>tai prisijungiu prie jo,ir dabar einu i WLAN SECURITY SETTING ir kiek suprantu man reik issirinkt WPA-PSK (AES) Smile pasirinkau ji ir dabar WPA Key praso,o koks tas WPA key,kur ji man suzinot? as tai vedziau koda kuri esu sukures kad pc prie wireless pajungciau,tai netinka Frown Tai kas per wpa kodas tada is kur ji zinot???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I ta wpa ar wep rasyk savo pasworda, nieko kito ten nelandziok

as rasau savo koda kur pc su wairlesu sujungiu,bet netinka,ten turi but ilgas tipo slaptazodis,o as trumpa turiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.