GameOn

Del psp kortos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu problema. Zaidziant su psp po kiek laiko pastringa ir nebien niek daryt. Ar gali but sita problema del to atminties kortos? Mano korta yra apluzusi. O gal tai del Gen-D3 versijos, nes su senesne versija visks ejo normalei. Ir dar kokios didziausios talpos palaiko psp 200x?

Redagavo GameOn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

seip pas mane gen d 3 ir paluze gal buvo 1 karta ,tai manau ne gen kaltas ,jei korta palauzyta tai gali del to buti.Didziausia korta 16 gb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei gera korta tai nieks ten nestrigines... kaip ir su 8gb no lag pilnai uzkista ;D, sandisk imk bet maniske kainavo 8gb 150lt taigi 16gb turetu dobriai daugiau kainuot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aisku su korta, pas mane irgi tas pats buvo, pradejo luzinet atminties kortele po truputi, kai pirkau naudota tokia gavau ( normali pasirode, tvarkoi viskas), bet galiausiai po kiek laiko isvis nulzinejo plastamses ir nebeveveikia, lauk ismeciau, nusipirkau nauja is bms pernai rudeni ir iki siol viskas tvarkoi, nei apluzo, nei nieko.Ir be to jei pirksi atminties kortele nauja tai nepirk is zmoniu kur pigiai parduoda, nors ir naujos, nes ten dazniausiai buna "padielkos" jos luzinet prades po kiek laiko ir yra nelabai pritaikitos psp, kad ant psp veiktu reikia patikrint su juo ar "magicgate" supported, jei ne, tada padielka.

Gidas:

http://www.playmanija.net/psp/p2001_action...01_glossaryid/2

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.