Robertas1994

irasymas i DVD-RW

Rekomenduojami pranešimai

as sianden nusipirkau du philips DVD-RW diskus ir kaip pasake virselis jis irasomas 2x greiciu :D.ainavo apie 4LT :D.taigi laimingas atejau namo ir norejau irasyt koki zaidima.pabanadymui paiemiau NBA Live 07 diska(jau irasyta),padariau imaga,paskui irasiau i tuscia RW ir neveikia.kodel?ar PS2 nepriima DVD-RW?radau forume kad kazkaip eina kad veiktu,beje pas amne v12 versija PS2,plonas.gal kas patartu ka?

Redagavo Robertas1994

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali buti kad neina to zaidimo taip paprastai perkopinti darant image'a. pvz RE4 (BURGER relyzo) jau ishkepto veikiancio, neina nukopijuoti darant image'a ir irasant - neveikia irgi.

nori buti tikras - rasyk atsiusta image'a, scenini relyza. o ne sawo disko img kopijuok.

eilini karta klausiu, kam y tuos rw rasyt?? nu niekaip nesuprantu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai mane tai dabar tiesiog kniedi sužinoti, nuo kokios versijos ir kada apskritai PS2 priima DVD-RW diskus. Kiek skaičiau, tai ne tik v9 nepriima ne pas mane vieną, bet ir aukštesnės versijos neskaito DVD-RW.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali buti kad neina to zaidimo taip paprastai perkopinti darant image'a. pvz RE4 (BURGER relyzo) jau ishkepto veikiancio, neina nukopijuoti darant image'a ir irasant - neveikia irgi.

nori buti tikras - rasyk atsiusta image'a, scenini relyza. o ne sawo disko img kopijuok.

eilini karta klausiu, kam y tuos rw rasyt?? nu niekaip nesuprantu...

As seip "ant Bajerio" nusipirkau,paziurejau ar veikia?va db iskepsiu FFXII tai gal veiks.A dar as isbandziau imaga padaryt savo dar vieno zaidimo kuris buvo uzsilinkes. ir buvau perrases ant DVD-R seniai ta zaidima tai jis veike,o vat ant PDVD-RW perrasytas neveikia.Tikriausei mano PS2 nevirskina DVD-RW Redagavo Robertas1994

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.