wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

Windows 10 beveik visus driver suranda, tau net į BIOS nereik eiti, nebent norėsi CPU OC daryti :) 
Šiaip prie kiekvienos motininės būna Diskas su driver 
Jeigu tu rinksis PC iš dalių
Čia laptopams neduoda disku , nes būna dažniausiai padarytas pačiam harde recover   

Šiaip beveik nereik ten daug ką rašyti iš tu driver, nebent tau tik reik kokiu Pagal motinines gamintojus PVZ garso driver , nes Windows įrašo paprastus
Paskui kiek viena kompanija ASUS, MSI ir t.t. turi savo papildomu programu, kur gali stebėti savo real time temperatūra, FAN greiti gali reguliuoti OC net gali daryti RAM ir CPU
PVZ pas mane yra MSI alienware motininė (kastruota MSI motininė) Tai aš daug ka galiu daryti ir matyti neeinant į BIOS 
Tapati ir kitos firmos turi savo Apsus, Tokiu dalyku Windows 10 automatiškai tau neįrašys  

@GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Windows 10 beveik visus driver suranda, tau net į BIOS nereik eiti, nebent norėsi CPU OC daryti :) 

Šiaip prie kiekvienos motininės būna Diskas su driver 

Jeigu tu rinksis PC iš dalių

Čia laptopams neduoda disku , nes būna dažniausiai padarytas pačiam harde recover   

Šiaip beveik nereik ten daug ką rašyti iš tu driver, nebent tau tik reik kokiu Pagal motinines gamintojus PVZ garso driver , nes Windows įrašo paprastus

Paskui kiek viena kompanija ASUS, MSI ir t.t. turi savo papildomu programu, kur gali stebėti savo real time temperatūra, FAN greiti gali reguliuoti OC net gali daryti RAM ir CPU

PVZ pas mane yra MSI alienware motininė (kastruota MSI motininė) Tai aš daug ka galiu daryti ir matyti neeinant į BIOS 

Tapati ir kitos firmos turi savo Apsus, Tokiu dalyku Windows 10 automatiškai tau neįrašys  

@GoldenBoy

joa is daliu renkuosi,nesenai pradejau dometis pc rinkimu tik,uz tai daug zaliu klausimu uzduodu,dekui

beje bandau motinine iki 120svaru issirinkti atx,daug geru yra,bet dauguma susiduria su problema kad cpu ausinima istacius neisistato ramai

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy

Pas mane buvo kažkur 13 Driver iš jų tik esu įsirašęs

Čia taip kaip aš dariau su savo driver

Ši tus jau įsirašiau

Alienware Command Center 4.0 (per čia galiu visa info matyti kompo, OC daryti, reguliuoti FAN, stebėti temperatura, pasirinkti kokiom spalvom šviestu PC ir t.t.)

Creative Sound Core3D-EX Driver

Qualcomm Killer E2205 Integrated Ethernet Controller Driver (nes čia skirta geimerems) 

Intel 7260AC Bluetooth Driver (reikalingas man labai bet neatsimenu ar pats rašiau ant Windows 8 reikėjo pačiam įsirašyti)

Dell Optical Drive Software Eject Driver

Realtek RTS5170 Card Reader Driver

Nvidia (nes windows sena versija įrašo man)

O šitų net nerašiau

Intel Rapid Storage Technology Driver

Intel 7260AC Wireless Driver (patis windows man įrašo ta Wi-fi driver)

Intel Management Engine Controller Driver

Intel Chipset Driver

Dell Foundation Services - Application

Dell Update - Application

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na reikia ziuret aisku kokia motina ir kas ten fiziskai kaip telpa. aisku gali vieni dalykai fiziskai trukdyti kitiem jei belekaip susirinksi. o taip jau pats tas dalis nori det?, yra firmu kurie sudeda tas dalis pasirinktas i deze. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima čia susidėti http://uk.pcpartpicker.com/
blogai nesusirinksi , nes jei netinka kas nors tokiu komponentu tau ir nemes  
O paskui kai susirinksi žiūrėk Lietuvoje tas dalis 
Ten net rašo kiek W bus naudojama ir žinosi kokio galingumo tau reiks 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na reikia ziuret aisku kokia motina ir kas ten fiziskai kaip telpa. aisku gali vieni dalykai fiziskai trukdyti kitiem jei belekaip susirinksi. o taip jau pats tas dalis nori det?, yra firmu kurie sudeda tas dalis pasirinktas i deze. 

joa pats noriu detis,grynai del idomumo,ir pas mane klausimas del bios yra,jaigu imant pvz gygabite arba asus motina,ir viska surinkus i deze reikalingi bios atnaujinimai,ar toks dalykas nera butinas,ka isvis itakos jaigu atsiusiu update?aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip nelabai būtina daryti BIOS update bet rekomenduojama, kiti sėdi su 1 versija BIOS ir nei šalta nei šilta jiems, jei nauja motinine pvz neperseniausiai išėjus tai kaip ir nebūtina, bet jei yra update tai gali ir padaryti, net bu a kokiu problemų su RAM oc darant ar cpu oc, tada reiktų update bios daryti, kaip sakoma žiūrint kokia problema būna, jei būna problemų su kitoms dalimis tai update visada padėta arba ne, kaip sakiau žiūrint kokia problema buna, bet aš vietoj tavęs nesigilinciau į tą bios, pvz man buvo aktualu bios update, nes mano ram nepalaiko virš 2400mhz nors ramus galiu užkelti iki 3200mhz, motinine palaiko 3200mhz bet deja problemos yra, MAX galiu tik naudoti 2400mhz, užtai aš visad laukiu bios update, nors pas mane jau 4 versija bios

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip nelabai būtina daryti BIOS update bet rekomenduojama, kiti sėdi su 1 versija BIOS ir nei šalta nei šilta jiems, jei nauja motinine pvz neperseniausiai išėjus tai kaip ir nebūtina, bet jei yra update tai gali ir padaryti, net bu a kokiu problemų su RAM oc darant ar cpu oc, tada reiktų update bios daryti, kaip sakoma žiūrint kokia problema būna, jei būna problemų su kitoms dalimis tai update visada padėta arba ne, kaip sakiau žiūrint kokia problema buna, bet aš vietoj tavęs nesigilinciau į tą bios, pvz man buvo aktualu bios update, nes mano ram nepalaiko virš 2400mhz nors ramus galiu užkelti iki 3200mhz, motinine palaiko 3200mhz bet deja problemos yra, MAX galiu tik naudoti 2400mhz, užtai aš visad laukiu bios update, nors pas mane jau 4 versija bios

pasakyk kodel max gali naudoti 2400mhz jaigu palaiko 3200???

kitas dalykas nusipirkau Gigabyte GA-H170-D3HP plokste ir Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 sita ausintuva jis pigus bet labai labai didelis ir db netelpa pirmame slote ramai,gal yra patarimu koki galiu isistayti nebrangu ir mazesni bet gera(nznau ar vandenini apsimoka),nes sitas matosi ausina lb gerai kaip uz 30 svaru,cpu beje i7 6700k,noriu visus ramus istatyt..

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy nes pirmos motininės X99 turi problemų su tuo, dabar naujos X99  kaip ir ištaisė problema

Va aš ir laukiu kada ištaisys ta problema su mano motinine x99 su BIOS update, bet jau nujaučiu kad to nebus, su kitom motininėm gal ir ištaisė
Kaip sakiau pas mane yra kastruota MSI motininė Alienware x99

Fan pakeisk į kita puse ne į RAM puse, aišku jei tas CPU aušinime gali keisti FAN puses (jei supratai ką turėjau o meni) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy nes pirmos motininės X99 turi problemų su tuo, dabar naujos X99  kaip ir ištaisė problema

Va aš ir laukiu kada ištaisys ta problema su mano motinine x99 su BIOS update, bet jau nujaučiu kad to nebus, su kitom motininėm gal ir ištaisė

Kaip sakiau pas mane yra kastruota MSI motininė Alienware x99

Fan pakeisk į kita puse ne į RAM puse, aišku jei tas CPU aušinime gali keisti FAN puses (jei supratai ką turėjau o meni) 

supratau,jaigu nera skirtumo kur pus vejas tai padarysiu,nes imanoma,norejau is karto,bet pagal video kazkokio amerikono dariau kad i ramus turi buti ventiliatorius,dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau vandens aušinimą dėt, vizgi pasirinkai 6700k cpu jei būtum tik 6700 be K raidės tada galėtum dėt paprasta aušinimą 
Bet čia jau tau reik galvoti ar tikrai reik tau aušinimo vandens, jei darysi OC cpu tada geriau vandens aušinimą, jei ne tada paprasta, jei nori kad cpu turėtu maža temperatūra tada vėl vandens aušinimą dėkis 

Aš už vandens aušinimą, aišku kiti tau sakys nereik, bet čia jau tau spręsti, Aišku ir kaina skyręs 

Tai pagal ta Amerikoną pas mane blogai gautus , nes į RAM nieks nepučia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau vandens aušinimą dėt, vizgi pasirinkai 6700k cpu jei būtum tik 6700 be K raidės tada galėtum dėt paprasta aušinimą 

Bet čia jau tau reik galvoti ar tikrai reik tau aušinimo vandens, jei darysi OC cpu tada geriau vandens aušinimą, jei ne tada paprasta, jei nori kad cpu turėtu maža temperatūra tada vėl vandens aušinimą dėkis 

Aš už vandens aušinimą, aišku kiti tau sakys nereik, bet čia jau tau spręsti, Aišku ir kaina skyręs 

gal turi patarimu koki butent vandens ausintuva man deti,nes nelb as gaudausi,ju labai daug,kainos skirtingos

kitas klausimas del psu,kazkada sakei kad imciau 850w uzteks viskam,bet paemiau 600w,nes per part pickers isvis su viskuo rode 385w,tai galvojau 600w i valias,kortos dar nepirkau,bet vat uzmaciau kazkur kad gtx 1080 500w naudoja,ar gali taip buti,liktais baituke maciau website

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aušinimo ant RAM reiktu jei tu OC RAM darytum ant kokiu 4200-5000mhz 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau tiesiog reikia arba aušintuvą keisti arba Low profile ramus dėtis (žemesni)

o yra low profile ddr4 nes kiek ieskojau tik ddr3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.