wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

idomiau kas bus su pigesnem 270, 260 ar 250. kaip ju perf ir kaina bus. triuksmas tai didelis blogis is tikro. it sucks. :unhappy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Partneriu custom ausinimo sprendimai turetu ispresti sia beda:

Based on your feedback, I took the IceQ X2 cooler off the HIS Radeon R9 280X and stuck it on our R9 290 sample. Cooling was dramatically improved. The FurMark stress test maxed out at 76 degrees while the card never exceeded 63 degrees in Crysis 3 and Battlefield 4. So it seems as expected the board partners will be able to solve the heat issues of the reference card.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manot kas per daiktas turėtų būt iš šitų dalių : 

CPU
AMD Opteron Twelve-Core Processor Model 6344

MOTHERBOARD

TYAN S8230 SOCKET G34 AMD OPTERON SERVER

CPU COOLER

Noctua NH-U12DO A3 AMD Opteron

RAM

Kingston 8GB PC10600 DDR3 CL9 HyperX KIT OF 2 KHX1333C9D3B1K2/8G X3

SSD

Kingston SSDNow KC300 120GB SATAIII SKC300S37A/120G

PSU

Cooler Master ATX 2.31 Vanguard 850W RS850-AFBAG1-EU

Aišku postą atnaujinsiu kai praneš kokias daugiau dalis dės.

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manot kas per daiktas turėtų būt iš šitų dalių ...

O vaizdo plokštės nereikia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir nafik tau serveris su tik 8GB ram? Pagal viską tai jau turėtų GPU dėti AMD FirePro arba Nviadia Quadro, kurių kosminės kainos ir jos ne žaidimam skirtos, visiškai ne žaidimam, kaip ir pats PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O vaizdo plokštės nereikia ?

Rašiau jog papildysiu.

Ir nafik tau serveris su tik 8GB ram? Pagal viską tai jau turėtų GPU dėti AMD FirePro arba Nviadia Quadro, kurių kosminės kainos ir jos ne žaidimam skirtos, visiškai ne žaidimam, kaip ir pats PC.

Pirma čia ne aš kraunu man tik įdomu ar paveš jis čia galingai, beto ram eina 3x8 jei nepastebėjai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko jis ten tau galingai nepaveš, ne tam skirta tokia sistema. Kaip ir minėjo žmonės kituose forumuose apie tokius svajoklius: turtingas ir kvailas arba tiesiog kvailas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano motinine Asus M2N-MX SE Plus ir kaip suprantu ji palaiko DDR2 vaizdo plokstes, bet kodel jos tokios brangios ??? net uz DDR3 brangesnes  :open:  ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano motinine Asus M2N-MX SE Plus ir kaip suprantu ji palaiko DDR2 vaizdo plokstes, bet kodel jos tokios brangios ??? net uz DDR3 brangesnes  :open:  ?

Kokias dar ddr2 ? Normalus PCIe x16 lizdas yra į kurį gali visas naujas plokštes kišti .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

picard-facepalm6.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seni ramai brangus ir teisingai pastebejai kad brangiau iseina uz naujus DDR3 taip jau yra. todel neapsimoka nieko rinkt seno ar tobulint ar keist daliu is tikro.

p.s. ne vaizdo plokstes ddr2 o ramai . :grt:

kad gali kist naujas gpu tai nereiskia kad reikia tai daryt deja. reikia ziuret su kokiu cpu ir ramais sedi ir tada na iki kokiu 300 lt manau ne daugiau gpu det nauja.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seni ramai brangus ir teisingai pastebejai kad brangiau iseina uz naujus DDR3 taip jau yra. todel neapsimoka nieko rinkt seno ar tobulint ar keist daliu is tikro.

p.s. ne vaizdo plokstes ddr2 o ramai . :grt:

kad gali kist naujas gpu tai nereiskia kad reikia tai daryt deja. reikia ziuret su kokiu cpu ir ramais sedi ir tada na iki kokiu 300 lt manau ne daugiau gpu det nauja.

as kaskaip primeciau kad Ramai DDR2 poto paziurejau i plokstes ir irgi pamaciau tuos specus tai sakau gal ir cia taspats eina tie DDr2 DDR3 ir pns...

Zodziu o dabar apie tuos ramus, patikrinau ir pamaciau jog pas mane jie eina 348MHz dazniu, tai jei as isimetu tarkim 2gb DDR2 su 800MHz, tai tik problema butu jog jis veiktu kaip pirmojo dazniu ? ar isvis neveiktu ir reiktu palikt tik sita nauja ir i to isimto dar viena det toki pat su 800MHz ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.