wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

Planuoju pirkt PC deze uz 3600 lt ir noriu paklaust ismananciu, ar mano komplektacija tarpusavi nesipjaus

o gal butu galima ka nors pakeist, sutaupat ar pridedant kitai detalei

Procesorius: BX80646I5467 Intel Core i5-4670K, Quad Core, 3.40GHz (Turbo: 3.80GHz), 6MB, LGA1150, 22nm, 84W, Intel HD 4600

Vaido plokste: N770 TF 2GD5 MSI GeForce GTX 770, 2GB DDR5 (256 Bit), HDMI, DP, DVI

Atmintis: CT2KIT51264B DDR3 Crucial 8GB (2x4GB) 1600MHz CL11 1.5V

Pagrindine plokste: Z87 EXTREME6 ASRock Z87 EXTREME6, Z87, DualDDR3-1600, SATA3, GBLAN, RAID, ATX

Maitinimo blokas: X-460FL2 Seasonic Seasonic X-460FL2 460W 80 Plus Platinium retail

Korpusas: AEROFERRUM-W PC korpusas be PSU Aerocool Ultimate gaming Templarius Ferrum White, USB 3.0

dekui is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

paspartina ju irasyma ir skaityma tuo paciu paspartina loadingus zaidimu. ypac pasijaucia kurie zaidimai turi ilgus loadingus.

Planuoju pirkt PC deze uz 3600 lt ir noriu paklaust ismananciu, ar mano komplektacija tarpusavi nesipjaus

o gal butu galima ka nors pakeist, sutaupat ar pridedant kitai detalei

Procesorius: BX80646I5467 Intel Core i5-4670K, Quad Core, 3.40GHz (Turbo: 3.80GHz), 6MB, LGA1150, 22nm, 84W, Intel HD 4600

Vaido plokste: N770 TF 2GD5 MSI GeForce GTX 770, 2GB DDR5 (256 Bit), HDMI, DP, DVI

Atmintis: CT2KIT51264B DDR3 Crucial 8GB (2x4GB) 1600MHz CL11 1.5V

Pagrindine plokste: Z87 EXTREME6 ASRock Z87 EXTREME6, Z87, DualDDR3-1600, SATA3, GBLAN, RAID, ATX

Maitinimo blokas: X-460FL2 Seasonic Seasonic X-460FL2 460W 80 Plus Platinium retail

Korpusas: AEROFERRUM-W PC korpusas be PSU Aerocool Ultimate gaming Templarius Ferrum White, USB 3.0

dekui is anksto

na jei cpu i motina tinka tai nesipjaus tada. tik gpu galinga gan ir jai toks PSU per silpnas tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paspartina ju irasyma ir skaityma tuo paciu paspartina loadingus zaidimu. ypac pasijaucia kurie zaidimai turi ilgus loadingus.

na jei cpu i motina tinka tai nesipjaus tada. tik gpu galinga gan ir jai toks PSU per silpnas tikrai.

as pirkes jau sukomplektuotus kompus, tai mano pirma komplektacija kuria pasidomejas pabandziau susirinkti pats

ir jai nesunku koksai tiktu PSU tokiai gpu o gal geriau silpnesni gpu isideti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi dedi jau toki gpu tai kam dar jei ne geimint. tai ir PSu imk jau atitinkama .na kokiu apie 700w kad butu o ne 400 :megusta:

gpu aisku gali visada det ir prastesni ziurint ko tu is jo nori. gali ir 760 det irgi neblogas,dar pakankamas kaip sakoma pilnai palost.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pirkes jau sukomplektuotus kompus, tai mano pirma komplektacija kuria pasidomejas pabandziau susirinkti pats

ir jai nesunku koksai tiktu PSU tokiai gpu o gal geriau silpnesni gpu isideti

Pakaks ir Corsair CX 600W.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui ir kiek suprantu tik del PSU prikibt buvo galima?

Taip, kitos dalys geros. Tik kad jau perki tokį gerą CPU, tai pasiimk ir geresnį aušintuvą, kad paOCinti galėtum. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po dar pridek simtus kelis tris keturis penkis ir pasimk dar geresnes dalis. ir t.t :megusta:

:D prajuokinai

o jei rimtai tai koki ausintuva rinktis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D prajuokinai

o jei rimtai tai koki ausintuva rinktis?

Laimėjau tokį http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=420 negaliu skųstis, Mano Phenom'as II x4 rodo 28C naršant net'ą, kai kambaryje 24C, Žaidžiant 37C. Ir paocinęs buvau iki ribos su šiuo aušintuvu, toliau jau tik skysčiu aušinami padėtų :) Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7 tai tikrai. 8 kai irasai ir padirbus kazkiek jau jis pasima apie 10 gb biski daugiau dar. tai realiai tilptu bet kai visada is nezinai kur ta talpa ten suryjama ir negali rast galu po to kas kur ir kodel paseme tai po kiek laiko suvalgys ir 20gb vien tik sistema. man 30 gb uztektu.bet prie windu jei dar proskiu prikisi tai gali gerokai dasipildyt tas irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7 tai tikrai. 8 kai irasai ir padirbus kazkiek jau jis pasima apie 10 gb biski daugiau dar. tai realiai tilptu bet kai visada is nezinai kur ta talpa ten suryjama ir negali rast galu po to kas kur ir kodel paseme tai po kiek laiko suvalgys ir 20gb vien tik sistema. man 30 gb uztektu.bet prie windu jei dar proskiu prikisi tai gali gerokai dasipildyt tas irgi.

Na gal tada geriau reiks pasiimti 60 GB. O jei į jį įsirašau Windows ir programas, tai programos veiks greičiau, bet žaidimai tokiu pat greičiu krausis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimu loadingai aisku kad paspartes kas be ko. visko , OS tiek programu tiek zaidimu. aisku SDD nelygu SDD, ziurint kokios skaitymo/rasymo spartos bus dar.

manau vertetu geriau viena zaidima isirasius is SDD lost negu visa kolekcija ir is HDD.

gali loadingai per puse gali ir 3,4 kartus sumazet ziurint kokio zaidimo dar ziurint. bet greiciau tikrai bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.