wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi renkuosi nauja DVD roma kad galeciau irasinet X360 zaidimus. Ka galetumet nebrangaus pasiuliti is sios parduotuves kad gerai rasytu man visu firmu DVD+r DL diskus.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,manau pc dvd romas yra komponentas pc,tai norėčiau paklausti kokį dvd roma pirkti man ant loptopo įrašinėti ps2 žaidimams ir filmams ant kompiuterio HP pavilion dv6000,nes lazeris visiškai nusilpo ir nieko nerašo. Ačiū už atsakymus. :)

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,manau pc dvd romas yra komponentas pc,tai norėčiau paklausti kokį dvd roma pirkti man ant loptopo įrašinėti ps2 žaidimams ir filmams ant kompiuterio HP pavilion dv6000,nes lazeris visiškai nusilpo ir nieko nerašo. Ačiū už atsakymus. :thumbsup4:

na tau reikia isorinio pigiausio dvd rekorderio dabar. bet jie nera tokie pigus kaip butu vidinis pc dvdromas aisku. o siaip bet koks naujas irasines viska i visus diskus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman gali suteikti daugiau informacijos ? Gali duoti linką į kokią parduotuvę,kur jis yra geras ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman gali suteikti daugiau informacijos ? Gali duoti linką į kokią parduotuvę,kur jis yra geras ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va pvz cia http://www.pirkpigiau.lt/shop/catalog/kompiuteriai/kompiuteri-komponentai/cd-dvd_optiniai_renginiai/

ziuri kurie is tu yra EXTERNAL, tokie tau tiks. kaip matai ir kaina nuo 120lt kazkur.

piagiausias koki matau online nete pirkt tai butu manau sis Samsungas SE-S084F External USB 2.0 Slimline 8X DVD Writer . tas patas kuri star imete jau nuoroda. nors ir tas su siuntimu ne ka pgiau butu negu lietuvoj is parduotuves paimt.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprašau už tuos dvigubus post,man kažkodėl dvigubinasi,o man reiktų pc Hp. Tikslus modelis: HP PAvilion dv6000. Čia toki tiks ?

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprašau už tuos dvigubus post,man kažkodėl dvigubinasi,o man reiktų pc Hp. Tikslus modelis: HP PAvilion dv6000. Čia toki tiks ?

na external dvd roma ijungiasi per usb ir tinka pajungt prie bet kokio pc nesvarbu desktopo ar laptopo. pajungi ir naudoji labai paprastai viskas. kai kurie buna su papildomu maitinimu , kiti uzsimaitina is pacio USB, tie buna labai ploni ir mazi.kaip kad tas samsungas is amazon.

o jei nori keist savo vidini laptopo dvd roma turi rast butent toki kuris tinka tavo modeliui.stai yra per ebay butent avo laptopui dvdromas, isigysi , pakeisi ir turesi vel nauja. deja ebay man rado tik is USA uz $39 bei is china uz $31

http://cgi.ebay.co.uk/HP-Pavilion-DV6000-CD-R-CDRW-Writer-DVD-ROM-Drive-NEW-/150597029813?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item2310484fb5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Noriu susideti gaming PC, noreciau paklausti, koks geriausias INTEL CORE I7 procesorius, kainos ir visa kito santykiu, kaina apie 1000lt +-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Noriu susideti gaming PC, noreciau paklausti, koks geriausias INTEL CORE I7 procesorius, kainos ir visa kito santykiu, kaina apie 1000lt +-

aisku kad imk Intel i7 - 2600K arba i5 - 2500K ,svarbu kad butu sandybridge, o ne senesnio tipo. zaidimuose i7 beveik neturi per didelio pranasumo realiai pries i5 o kai na gerokai skiriasi. tai imi toki ir jam motka ir tiek ziniu. jei nori OC daryt tai aisku reik imt atitinkama kuri leistu gerai OC'int bei cooleri atitinkama jau reiks.

o siaip del testu pats viskuo isitikink ivesk CPU modeli ir test prirasyk ir rasi zaidimu testus visus ir pan ir matysi realiai pats viska. siuos metu neverta imt kitu CPU jei del geiminimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kazin buna pridetas sata laidas prie sio dvd romo?

Galit padeti? ir ar verta pirkti? gal kas naudojat kaip raso DL diskus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.