wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

Siuličiau toki https://uk.pcpartpicker.com/product/G7PzK8/corsair-cpu-cooler-cw9060017ww

Rekomenduotina kad butu PSU 500W ant gtx1080 bet aš dėčiau daugiau 600w gal ir gerai bet vėl OC darant gali būti per mažai 
Nes PVZ mano CPU 5820k 140w o tavo 6700k 91w

Dar viena dalyką galiu pasakyti PSU aš imdavau visada su dideliu W kad nebūtu paskui per mažai 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siuličiau toki https://uk.pcpartpicker.com/product/G7PzK8/corsair-cpu-cooler-cw9060017ww

Rekomenduotina kad butu PSU 500W ant gtx1080 bet aš dėčiau daugiau 600w gal ir gerai bet vėl OC darant gali būti per mažai 

Nes PVZ mano CPU 5820k 140w o tavo 6700k 91w

Dar viena dalyką galiu pasakyti PSU aš imdavau visada su dideliu W kad nebūtu paskui per mažai 

aisku viskas,na kolkas as pabusiu su situo evo cooleriu,jaigu rmt nepagalvojau reikejo imti du po 16gb o ne 4 po 8gb ram,nereiktu db perstatinet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o yra low profile ddr4 nes kiek ieskojau tik ddr3

Bent jau Corsair Vengeance LPX - low profile, Kingston taipogi turi daug žemų ram. O tau įmanoma gal išsimatuoti kokio max aukšio ramai tilptų? bandyčiau primest, pas mane berods Kingston HyperX Fury. Aišku tau šiaip pigiau būtų pasikeisti aušintuvą, tik pasidomėti tektų ar tiks ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane beveik viskas surinkta tik truksta video kortos,kolkas niekas neturi jos,ir vis negaliu apsispresti ar 1070 ar 1080 imti,pinigu gaila,bet ar neteks gailetis po kokio pusmecio kai 1070 ant medium tik trauks,paprastas dalykas ir galva jau skauda nusprest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va geras,dekui,uzsakysiu kad ir siandien,bet nebus skirtumo galingume jaigu paimsiu msi aero uz nepilnus 400 ar evga uz 447??

pastebejau kad gigabyte turi memory clock 8000 o gainward 4250 bet didesni boost ir core....

as nesuprantu negalejo padaryti vienos su tokeis paciais parametrais,nes velniai zino kokia imti db

PS radau http://thepcenthusiast.com/geforce-gtx-1070-compared-asus-evga-zotac-msi-gigabyte/

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata sveikas,klausima turiu del tavo video kortos,pvz kiek tu gauni fps ant full hd au viskuo ant ultra ant tokiu zaidimu pvz kaip witcher,doom,fallout??tiesiog idomu is zmogaus isgirsti kuris bande,o ne youtube video ziuret

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy
Žaista buvo ant 1080p rezos 

witcher 3 nuo 92FPS iki 105FPS viskas ant ULTRA (plauku modas OFF)

doom 4 nuo 145FPS iki 200FPS viskas ant Ultra ir nightmare (ant Vulkan mod) 

fallout 4 nuo 85FPS iki 144FPS, viskas ant Ultra Miške buna ir 85FPS mieste daugiau 140FPS , o taip laikosi tarp 100FPS ir 125FPS tik anti aliasing išjunges 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy

Žaista buvo ant 1080p rezos 

witcher 3 nuo 92FPS iki 105FPS viskas ant ULTRA (plauku modas OFF)

doom 4 nuo 145FPS iki 200FPS viskas ant Ultra ir nightmare (ant Vulkan mod) 

fallout 4 nuo 85FPS iki 144FPS, viskas ant Ultra Miške buna ir 85FPS mieste daugiau 140FPS , o taip laikosi tarp 100FPS ir 125FPS tik anti aliasing išjunges 

Nieko sau! labai geri rezultatai,o kuom tas plauku modas taip kenkia jaigu on padaryti>?man witcher 3 patinka,bet neteko isbandyti normaliai,

kitas klausimas ar tu 1080p monitoriu su 144hz reza naudojai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy tas plauku modas labai kerta stipriai per fps
Šiaip aš žaidžiu ant 1440p moniko su 144hz ir pas mane įjungtas yra NVIDIA G-Sync
Tie žaidimai ant 1440p ant Ultra nustatimu
Doom nuo 90 iki 130FPS
Fallout 4 nuo 80 iki 115
witcher 3 nuo 54 IKI 70

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@GoldenBoy tas plauku modas labai kerta stipriai per fps

Šiaip aš žaidžiu ant 1440p moniko su 144hz ir pas mane įjungtas yra NVIDIA G-Sync

Tie žaidimai ant 1440p ant Ultra nustatimu

Doom nuo 90 iki 130FPS

Fallout 4 nuo 80 iki 115

witcher 3 nuo 54 IKI 70

darau paskaiciavimus kad su 1070gtx gigabyte g1 su plaukais on ir viskuo ultra ant 1080p 144hz trauks kaip per sviesta,maziau 60fps krist neturetu

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

darau paskaiciavimus kad su 1070gtx gigabyte g1 su plaukais on ir viskuo ultra ant 1080p 144hz trauks kaip per sviesta,maziau 60fps krist neturetu

nenukris žemiau 60, pats asmeniškai su msi gtx 1070 armor žaidžiu ant high su hairs off tai virš 100 laikosi.

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenukris žemiau 60, pats asmeniškai su msi gtx 1070 armor žaidžiu ant high su hairs off tai virš 100 laikosi.

. butu labai idomu jaigu siek tiek nupasakotum,ar skyriasi oc ir standartiniai nustatymai??nes as sita gigabyte nusiziurejau ir del kainos ir kad joje jau viskas stovi auksciau negu founders edition,beje bandei witcher su hairworks on??dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.