wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

Nezinau kas ten buvo blogai ar driveriai ar kas bet nieko panasaus negali buti. Gal optimizacija bf3 bloga buvo. Parasysiu tau pm kai isbandysiu athlon x4 740 ir r9 270. Ir nekisk savo 8350 ir i5. Galingo cpu nereikia gamingui. i3 uztenka. O cia tavo testai tokie tai ... Nenusimanai apie cpu tai nekalbek. Is athlon serijos dar uztenka bf4 ultra.

Ne į temą

Žiuriu mėgsti stumti ant visų. Niekas nieko nenusimano, tik tu čia visažinis. PC geriausias, bla bla bla, konsolės š****, nes aš taip pasakiau. Gal metas nusileisti ir nebevaidinti Dievo? Jau visus baigi už*isti. Specializuotas visų galų meistras mat atsirado.

Pats turėjau AMD FX 6300 su Asus overclokintą 7850 2 Gb. Naujausi driveriai buvo viskas ok,  tiesiog per silpnas CPU daugelio žmonių režimams (64 playerių). Nuėjus į dar labiau CPU dependant žaidimą (šiuo atveju CQ DLC, nes ten labiau CPU naudoja) 48 playerių serve TRAGEDIJA, kritinėja iki 35-40 FPS per minutę minimum 5 kartus nuo visų sprogimų ir pan. Gi ko norėti, CPU kainuoja 350 Lt, BF3 išnaudoja tik keturis core, tad ir nelabai kas iš jo lieka. Scalaman senesniuose puslapiuose benchmarkus yra numetęs, net pats FX 8350 nedatempia tempia iki I5 per BF3.

Pasikeičiau į I5 3350P (tas pats build) ir visiškai kita istorija, žaidimas tapo kaip sviestu pateptas. Taip, galima geiminti ir su I3 ir pan., bet jei žadi MP lošti, tai 60 FPS sunkiai tempsi.

P.S. Visa kalba apie 1080p eina. Ir lošti galima ir ant 30 FPS, ir ant 60 FPS. Aš ką kalbu, kad maždaug eitų ant 60 pasileisti.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gera gpu ir su dual coru pentium gerai eis. ta parasme jei jos nepirkt del to cpu tai ok. bet jei jau rinkt tai geriau rinkt atitinkamus daiktus o ne viena galinga o kita vidutini. tiesiog nebus rezultato koks galetu buti. plius skirtingi zaidimai skirtingai eina tai vienodu testu nera niekur. aplamai vieni zaidimai labiau megsta amd kiti nvidia gpu, cia velgi nuo zaidimo priklauso, nuo draiveriu. 

i5 labai geri geimint tiek senesni tiek naujesni. aisku visada rasi zaidima kuris ir su fx labai gerai eis, bet rasi ir toki kuris eis blogiau, kituose zaidimuos ir i3 geriau nei fx 6 serijos eina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Žiuriu mėgsti stumti ant visų. Niekas nieko nenusimano, tik tu čia visažinis. PC geriausias, bla bla bla, konsolės š****, nes aš taip pasakiau. Gal metas nusileisti ir nebevaidinti Dievo? Jau visus baigi už*isti. Specializuotas visų galų meistras mat atsirado.

Pats turėjau AMD FX 6300 su Asus overclokintą 7850 2 Gb. Naujausi driveriai buvo viskas ok,  tiesiog per silpnas CPU daugelio žmonių režimams (64 playerių). Nuėjus į dar labiau CPU dependant žaidimą (šiuo atveju CQ DLC, nes ten labiau CPU naudoja) 48 playerių serve TRAGEDIJA, kritinėja iki 35-40 FPS per minutę minimum 5 kartus nuo visų sprogimų ir pan. Gi ko norėti, CPU kainuoja 350 Lt, BF3 išnaudoja tik keturis core, tad ir nelabai kas iš jo lieka. Scalaman senesniuose puslapiuose benchmarkus yra numetęs, net pats FX 8350 nedatempia tempia iki I5 per BF3.

Pasikeičiau į I5 3350P (tas pats build) ir visiškai kita istorija, žaidimas tapo kaip sviestu pateptas. Taip, galima geiminti ir su I3 ir pan., bet jei žadi MP lošti, tai 60 FPS sunkiai tempsi.

P.S. Visa kalba apie 1080p eina. Ir lošti galima ir ant 30 FPS, ir ant 60 FPS. Aš ką kalbu, kad maždaug eitų ant 60 pasileisti.

Ne į temą

You mad?

Biski suklydau. tie r9 ir r7 pakeite 7000 series gpu o r9 270 jau geresnis uz 7850 tai jo .. Su r9 270 tai viskas ok. Ir su athlon gerai.

gera gpu ir su dual coru pentium gerai eis. ta parasme jei jos nepirkt del to cpu tai ok. bet jei jau rinkt tai geriau rinkt atitinkamus daiktus o ne viena galinga o kita vidutini. tiesiog nebus rezultato koks galetu buti. plius skirtingi zaidimai skirtingai eina tai vienodu testu nera niekur. aplamai vieni zaidimai labiau megsta amd kiti nvidia gpu, cia velgi nuo zaidimo priklauso, nuo draiveriu. 

i5 labai geri geimint tiek senesni tiek naujesni. aisku visada rasi zaidima kuris ir su fx labai gerai eis, bet rasi ir toki kuris eis blogiau, kituose zaidimuos ir i3 geriau nei fx 6 serijos eina.

NU jau butu bottlenekas su tokiais cpu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

panestu tokią vaizdo http://www.skelbiu.lt/skelbimai/nvidia-8800gtx-19213797.html plokste toks kompiuteris? motinine 775dual-vsta maitinimas 350w procas intel pentium D 3.40ghz 2cores 2 logical processors. labai dekui uz atsakyma :)

Kiek suprantu pas tave motininėje plokštėje yra AGP lizdas , o šita plokštė pcie . Kad ir būtų pas tave pci-e 16x motininėje plokštėje maitinimo bloko neužtektų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane pci-e jungtis bet va galvoju del maitinimo pardavejas sake kad dabar su 300w naudoja ir jokiu problemu bet ka zinau :\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane pci-e jungtis bet va galvoju del maitinimo pardavejas sake kad dabar su 300w naudoja ir jokiu problemu bet ka zinau :\

Rekomenduojama 450w , jeigu pas tave ne kinietiškas tas 350w gal ir  veiktų ,bet bent jau aš nerizikuočiau .

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad ir senas kompiuteris, bet moketa buvo tikrai nemazai nemanau kad bus slamstas detas

Tai pasižiūrėk dėžę atsidaręs , bet ir su geru 350w gali būti problemų ,pasiskaityk užsienio forumus gal rasi kokios info.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki turiu problema ,

Man brolis visa laika zyze ,kad jo kompas levas ir nelagina tik ant low , o kompo detales laibai geros ir prase ,kad paziureciau :fuuu:  .Kai paziurejau , pasirodo jis monika buvo pajunges prie motininines ,o reikejo prie vaizduskes :genius: . Jis man paaiskino,kad monika pajunge prie motinines ,nes vaizduskes lizdas didesnis uz moniko kabeli .

Tai kaip ta detale vadinasi ,kad butu imanoma pajungt prie vaizduskes?(zinau kad tikrai tokia yra ,bet nepamenu kaip vadinasi ir kokia jos kaina butu?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki turiu problema ,

Man brolis visa laika zyze ,kad jo kompas levas ir nelagina tik ant low , o kompo detales laibai geros ir prase ,kad paziureciau :fuuu:  .Kai paziurejau , pasirodo jis monika buvo pajunges prie motininines ,o reikejo prie vaizduskes :genius: . Jis man paaiskino,kad monika pajunge prie motinines ,nes vaizduskes lizdas didesnis uz moniko kabeli .

Tai kaip ta detale vadinasi ,kad butu imanoma pajungt prie vaizduskes?(zinau kad tikrai tokia yra ,bet nepamenu kaip vadinasi ir kokia jos kaina butu?)

Bent aš pasijungęs per VGA laidą su VGA to DVI-D adapteriu. Taip gali ir tu pajungti.

Arba tada parašyk GPU ir monitoriaus pavadinimus, kad žinotume, kokios ten jungtys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.