wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

o tai i pc kokia vaizdo plokste patartumet det su tokiu cpu ?

Kazka uz 200-600 lt. Ziurint kiek nori isleist.cpu dar toks puse velnio tik ramu dasidet reiktu.bet as per daug I ji nekisciau.kazka pvz kaip 7750 / 7770 / 7870 ir uztenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iškilo porą klausimų:

1. Sakykim deduosi du HDD ir vieną SSD diskus. Tai man jiems tik maitinimą reikia pajungti ir per SATA laidus pajungti juos prie motininės?

2. Kaip sužinoti, koks tinka aušintuvas, kuris tvirtinasi gale korpuso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iškilo porą klausimų:

1. Sakykim deduosi du HDD ir vieną SSD diskus. Tai man jiems tik maitinimą reikia pajungti ir per SATA laidus pajungti juos prie motininės?

2. Kaip sužinoti, koks tinka aušintuvas, kuris tvirtinasi gale korpuso?

Sveikas

1. Taip jungiamas maitinimas ir sata, ar HDD jungsi raid?

2. Paprasciausias budas paziureti korpuso manuale. Speju bus 120mm.

Norėčiau atsinaujinti GPU mano sistema:

AMD Phenom II X4 965 Black Edition stock 3.4ghz

ASUS M4A87TD EVO

8gb ddr3 ramo

Corsair TX650w maitinimas

WD black 1tb HDD užsisakiau SSD Crucial M4 128GB SATA3

MSI gtx 460 768mb

jau atvažiuoja cpu aušintuvas Cooler Master Hyper 412 PS, motininė ne pati geriausia bet tikiuosi 3.8ghz išspausti. Mano gpu variantai: hd 7870 ar GTX660. Mano GTX 460 su 768 ramo labai pradėjo amžių rodyti sakau gal dar pora metu ištempčiau su nauja GPU nekeičiant procesoriaus. Ką manot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas

1. Taip jungiamas maitinimas ir sata, ar HDD jungsi raid?

Žinau, kas yra RAID, bet kaip jį pajungti? Reikia kokios plokštės mažos? Ir ar verta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinau, kas yra RAID, bet kaip jį pajungti? Reikia kokios plokštės mažos? Ir ar verta?

Siaip pavyzdziui mano motinine palaiko Raid 0, 1, 10. Raid jungiamas per bios. Negaliu garantuoti bet daugelis motininiu ploksciu palaiko raid. Jei turi pora vienodu HDD gali bandyti. Kokia pas tave motinine plokste?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip pavyzdziui mano motinine palaiko Raid 0, 1, 10. Raid jungiamas per bios. Negaliu garantuoti bet daugelis motininiu ploksciu palaiko raid. Jei turi pora vienodu HDD gali bandyti. Kokia pas tave motinine plokste?

Tai aš daugiau nei dviejų diskų dabar nejungsiu, tik žinoti noriu. O tai per RAID pajungus skirtumas tik tas, kad jie matomi kaip vienas diskas? Ar dar yra kokių privalumų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau atsinaujinti GPU mano sistema:

AMD Phenom II X4 965 Black Edition stock 3.4ghz

ASUS M4A87TD EVO

8gb ddr3 ramo

Corsair TX650w maitinimas

WD black 1tb HDD užsisakiau SSD Crucial M4 128GB SATA3

MSI gtx 460 768mb

jau atvažiuoja cpu aušintuvas Cooler Master Hyper 412 PS, motininė ne pati geriausia bet tikiuosi 3.8ghz išspausti. Mano gpu variantai: hd 7870 ar GTX660. Mano GTX 460 su 768 ramo labai pradėjo amžių rodyti sakau gal dar pora metu ištempčiau su nauja GPU nekeičiant procesoriaus. Ką manot?

istempsi ir ilgiau siaip ziurint ar tu cia max vaikaisi ar siaip padoriai pazaist ,nesivaikant kiekvienos teksturos ir seselio minkstumo..780 ir 660 abi padorios ir tiks. ir leis padoriai pazaist. tik 660 pigesne uz 7870 o perf panasus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki CPU, GPU siai dienai labiausiai apsimoka pirkt geiminimui? Kuo pigiau tuo geriau aisku. Tie nauji Richland APU patraukliai atrodo. Su kokia max GPU galima crossfirint?

Tokio setup pakaktu tai normaliai pageimint BF3 MP ir ateityje iseinancius zaidimus?post-16556-0-82549700-1375553574_thumb.jpg

Redagavo bosas200

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki CPU, GPU siai dienai labiausiai apsimoka pirkt geiminimui? Kuo pigiau tuo geriau aisku. Tie nauji Richland APU patraukliai atrodo. Su kokia max GPU galima crossfirint?

Tokio setup pakaktu tai normaliai pageimint BF3 MP ir ateityje iseinancius zaidimus?post-16556-0-82549700-1375553574_thumb.jpg

1080p rezoliucijai GPU tikrai per silpna. Aš turiu I5 3350P ir Radeon 7850 Gb ir šis PC tik tik ant Medium lošti BF3 MP (1080p). Jei ir ant mažesnės rez loši, tai bent GTX 650 Ti ar 7850 iš esmės būtina. O crosfire galima daryti iš esmės visom GPU, nėra kažkokios galingiausios, po kurios nesidaro jis. Ir jei žadi dėti dvi GPU, tai darykis SLI su Nvidia kortom, geriau ten viskas veiks. Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja bet kaip ir ankstesnius AMD APU taip ir naujus corrsifrint galima max su 6670, kai 50-70lt brangesne gpu atskira 7750 lengvai apdeda sudualintus 6800k+6670. tai neverta to daryt su brangiausiu is APU nebent su A6 modeliu.nes pvz su 7750 uztenka ir 200-250lt cpu ir jie suksis labia gerai.o pats 6800k kainuoja tiek pat beveik bet vienas 6800k perf prasme nelenkia to pacio 6670 atskiro.

cia yra minimum pc gaming setupas toks. na minimum tai minimum. kaip jo gali uztekt viskam. aisku kad ne. is kitos puses pasileis viskas aisku tik na su 720p reza ir medium a mazesniais nustatymais. tai va tokiam lygi jei uztenka geimint tai toks pc setupas tiks.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maciau youtube video kaip su 7750 crossfirinta ir sita tipo yra max su kuria gali tai daryti. Reikes turbut kazko kito dairytis.

Redagavo bosas200

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maciau youtube video kaip su 7750 crossfirinta ir sita tipo yra max su kuria gali tai daryti. Reikes turbut kazko kito dairytis.

Jei nori lošti game ant Medium-High 1080p, tai bent 2000 Lt reiks išleisti. Siūlau iškart tokia kaina dėtis PC, nes po to greit naujintis reiks.

O dėl Crossfire, tai ne taip supratau, sorry, galvojau, kad dvi GPU dėsies.

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jau APU imti kas žadat, siūlau iškart atseikėti pinigus naujiems ADATA XPG™ Gaming v2.0 Series 2600MHz ram'ams. Sakė 10-15fps prieaugis žaidimuose prieš standartinį 1600MHz ram. Taipogi ir gera motininė spėju reikalinga tam. Intel'io CPU tokie ramai prideda ~1fps :D Idomiai taip sakyčiau kai intelis išnaudoja tik 1600MHz :)

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.