wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

seipo ssd talpiausias tik 600 gb, o ne 1 TB, beto jo kaina ~ 3K LT tai net nesipaistyk siulydamas

manau jis turejo omeni kombinuot abu , det SSD kad ir 120gb cia butu OS uzkrauti ir proskem visom + HDD det talpu jau viskam kitam.

Koki HDD patartumete? uztenka iki 1TB issirinkau Hitachi Ultrastar A7K2000 o gal kanors kita uz mazdaug tokia kaina?

siaip uz tokia kaina ir 2TB HDD pasimtum kad ir is to pacio online shopo kur si nuoroda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

seipo ssd talpiausias tik 600 gb, o ne 1 TB, beto jo kaina ~ 3K LT tai net nesipaistyk siulydamas

Perskaityk geriau mano postą, turėtum suprast ką norėjau pasakyt :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaityk geriau mano postą, turėtum suprast ką norėjau pasakyt :kede:

tos spartos perdaug tas ssd neprides, bent uz jam prieinama kaina, ir beto uz tokia kaina netalpus bus, zmogui reik 1 tb hdd, nusipirks uz tuos pinigus koki 125 GB, o is ko jam kita pirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, žodžiu sumaniau įsidėti naują vaizdo plokštę, dabartinė ATI Radeon 9250, norėčiau dėti http://www.skytech.lt/asus-radeon-3450-512mb-ddr2-64bit-agp-low-profile-adapterio-dvi-p-3639.html kaip suprantu man ji turėtų tikti nes AGP jungtis, ar dar reiktų į kažką atsižvelgti? Ta prasme, kad tiktų man ji ir palaikytų mano kompas ją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, žodžiu sumaniau įsidėti naują vaizdo plokštę, dabartinė ATI Radeon 9250, norėčiau dėti http://www.skytech.lt/asus-radeon-3450-512mb-ddr2-64bit-agp-low-profile-adapterio-dvi-p-3639.html kaip suprantu man ji turėtų tikti nes AGP jungtis, ar dar reiktų į kažką atsižvelgti? Ta prasme, kad tiktų man ji ir palaikytų mano kompas ją.

Viskas turetu tikt, tik aisku priklausomai nuo mb, bet jeigu tu sakai, kad pas tave agp ir taip yra, nebus jokiu problemu, aisku dar turi atsizvelgt ir i procesoriaus galia, nes tuomet ji nebus isnaudojama maksimaliai, jei cpu per silpnas, bet jeigu koks pentium 4, ar 2 branduoliu, tai tikrai viskas ok.Bet aisku nelabai suprantu, kam isvis keist korta, nes sita irgi leva, zaidimu naujausiu tikrai nepaves ir senesnius ant geriausios grafikos pazaisti nesitikek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemesk geriau tu lt i bala

Nuotrauka

jei CPU bent jau koks P4 3ghz , tai dek nors 3650 , ar 4650 (apie 250lt). nes jei nezaist nori pc,tai nieko nesiskirs beveik nuo tavo turimos siaip. o det tai aisku gali . viskas veiks norm.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu aš naujų žaidimų lošt ant savo senio, man tiesiog užtektų jei nors Win7 normaliai eitų, nes dabar Radeon 9250 draiverių win7(bei vista) nėra, nes per sena VGA. CPU pas mane taip pat lievas AMD Athlon 1.92GHz, bet galvoju įsimesti iki 2gb ram ir tą vga pasikeist, gal kas nors pagerėtų, nors win7 eitų normaliai, o ne be draiverių sedėčiau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Faktiškai imk blekokią iš GeForce GTX 560 Ti DCII. :) Kokia tau labiau patinka išvaizdos atžvilgiu. Visos 560 Ti geros. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai imciau WD Caviar black.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tūrėtum pajusti, visgi vieni 1600MHz o kiti 1866MHz. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai seip nemanau kad stipriai jausis. Per pinigine labiau :)

Bet kaip tie ramai dabar pigiai eina.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Overlockindamas manau tūrėtum pajusti. :)

Bet anyway, perki kuriuos nori, abu geri ir verti dėmesio. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.