wader

PC komponentų aptarimas, dalių pasirinkimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Sakykime perku Natbook'ą 10,1". Tai kokį sleevesą pirkti reiktų? 10,1" ar didesnį pvz 11"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Sakykime perku Natbook'ą 10,1". Tai kokį sleevesą pirkti reiktų? 10,1" ar didesnį pvz 11"?

Ne į temą

baik baijerius Moo, pirk iPad'a :)
Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirk kas tau pigiau ir labiau patinka. koks skirtumas 10 ar 11' /. svarbiau HDd gal CPU bei siaip kaip jis atrodo. o siaip geriau yra brangesni visada.

geriausi CPU siai dienai geiminimui renkantis kompa ,ar tobulinant, kad nedet bet ko kas papuola. cia isrinkti geriausi iki sios dienos savo kainos grupese iki $100 , tada $100-200 , bei virs $200 .

Best Gaming CPUs For The Money: April 2011

aisku AMD pliusai, kad ju motinos dabar smarkiai atpige irgi.

trumpai apibendrinant, geriausi:

~ $80 - Athlon II X3 450

~ $100 - Athlon II X4 640

~ $125 - Core i3-2100

~ $140 - Phenom II X4 955 Black Edition

~ $190 - Core i5-2400

~ $210 - Core i5-760

~ $225 - Core i5-2500K

~ $325 - Core i7-2600K

palyginus pas mane UK pvz siuo metu

AMD Athlon II X3 450 + pigesne jam USB 3.0 motina gautusi kazkur £60+£70= £130 .

o pvz Intel Core i5-2400 + jam USB 3.0 pigesne motina butu £140+£95=£235 .

gauciau tik apie £100 svaru skirtuma, taciau neziurint i kitas dalis naujas Intel sandybridge ant geiminimo labai galingas tikrai. kad ir lyginant su tom paciom videskem. manau kad verta jei rinktis siai dienai imt Intel nauja sandybridge. cia keli palyginimai ant zaidimu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Norėjau paklausti kokį rekomenduotumėte plokščiaekranį monitoriu stacionariam kompui.

Reikia ne man, o mano mamai, todėl kažko super hi-fi nerekia. Kaina, kad būtų iki 500 lt taip.

Kaip jums toks http://www.skytech.lt/led-e2240tpn-215-fhd-vgadvi-e2240tpn-p-46629.html ?

Galite ką patarti? :notworthy: Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Norėjau paklausti kokį rekomenduotumėte plokščiaekranį monitoriu stacionariam kompui.

Reikia ne man, o mano mamai, todėl kažko super hi-fi nerekia. Kaina, kad būtų iki 500 lt taip.

Kaip jums toks http://www.skytech.lt/led-e2240tpn-215-fhd-vgadvi-e2240tpn-p-46629.html ?

Galite ką patarti? :) Ačiū.

Bandyčiau siūlyti tokį http://www.fortakas.lt/Monitoriai/Philips/PHILIPS_224CL2SB_21.5quot__W-/224CL2SB/00/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_493&ID=370635

Pažįstamas neseniai tokį isigijo tai labai patenkintas juo,tik tada dar biški brangiau mokėjo +50lt kažkur...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Galite ką patarti? :) Ačiū.

normalus nu . manau pigesnis ir didesnis mamai kaip tik bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia vaizduske apsimoketu nusipirkti jei dabar turiu

amd phenom ii x4 955 black edition

4gb ddr3 ram(bus 8)

asus hd 5450 1gb ddr3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o galesiu jau zaisti naujesnius zaidimus?nes pagrinde sitas pc man video editinimui,bet norisi kaska ir zaidimam ispausti,nes konsoles dabar kaip ir neturiu :whistling: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o galesiu jau zaisti naujesnius zaidimus?nes pagrinde sitas pc man video editinimui,bet norisi kaska ir zaidimam ispausti,nes konsoles dabar kaip ir neturiu :thumbsup4: .

isspausi viska max gal su keliom isimtim ten. o siaip be problemu viska losi ka nori. kaip sake imt 6870 arba GTX 560 . dabar ju palankios kainos gana. abi panasiai kainuoja ir panasiai veza..ir abi OC darosi padoriai irgi jei dar truksta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užtektu čia 500W Coolermaster Elite Power ATX2.3?

AMD Phenom II X2 555 Black Edition Processor @ 3.80GHz, Gigabyte GA-880GM-D2H AMD 880G (Socket AM3) DDR3 PCI-Express Micro-ATX Motherboard, 4GB (2x2GB) Mushkin DDR3 1333MHz Silverline.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užtektu čia 500W Coolermaster Elite Power ATX2.3?

AMD Phenom II X2 555 Black Edition Processor @ 3.80GHz, Gigabyte GA-880GM-D2H AMD 880G (Socket AM3) DDR3 PCI-Express Micro-ATX Motherboard, 4GB (2x2GB) Mushkin DDR3 1333MHz Silverline.

uzteks nes nerasai kokia videske desi . o be videskes tai uzteks belekokio.o kiek W ima videskes rasi prie videskiu aprasymo kai jau issirinksi kokia imt . realiai kokiom 6850 , ar GTX 460 uzteks ir tu 500W , aisku jei imi nauja PSU tai jau geriau del ramybes pasimt koki 650w.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau paklausti kur galeciau pigiau vaizdeske pirkti is uzsienio? kad butu siuntimas i lietuva,ce nesenai skytech ziurejau tai gtx 480 kainuoja panasei kaip gtx 580 ir tai yra visiska nesamone o newegg.com gtx 480 kaina gaunasi panasei 800 lt ir ar newegg.com siunce i lietuva?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.