eimis191

Lite-On DVD firmware'o Calibration data

Rekomenduojami pranešimai

Kas joje saugoma? Lazerio kalibracijos kažkokios? Jei neturiu calibration data ir neįdėjau jos į ixtreme fw, tai man dabar lazeris labiau ėdasi? ;)

Redagavo eimis191

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas joje saugoma? Lazerio kalibracijos kažkokios? Jei neturiu calibration data ir neįdėjau jos į ixtreme fw, tai man dabar lazeris labiau ėdasi? ;)

Niekas atsakymo nežino. Net ir užsienio forumuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas atsakymo nežino. Net ir užsienio forumuose.

esu susidures su calibration data nes nuflashinau xboxa ir zmogus pasake kad jo kompas beveik neskaito irasytu zaidimu todel pasiskaiciau ka reikia daryti ir padariau tiesiog reikejo praeguoliuoti varza aisku reikejo testerio nes yra pavojus sudeginti pati lazeriuka todel as galvoju kad calibration data yra tiesiogiai susijusi su lazeriuko sistema paprasciausiai yra skirta tam kad skaitytu irasytus dvd be jokiu problemu gali buti kad as klystu bet as taip galvoju ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu susidures su calibration data nes nuflashinau xboxa ir zmogus pasake kad jo kompas beveik neskaito irasytu zaidimu todel pasiskaiciau ka reikia daryti ir padariau tiesiog reikejo praeguoliuoti varza aisku reikejo testerio nes yra pavojus sudeginti pati lazeriuka todel as galvoju kad calibration data yra tiesiogiai susijusi su lazeriuko sistema paprasciausiai yra skirta tam kad skaitytu irasytus dvd be jokiu problemu gali buti kad as klystu bet as taip galvoju :D

sukinėjęs samsungui aš tą varžą. calibration data yra ir orig fw, hackeriai 'neišrado' jos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sukinėjęs samsungui aš tą varžą. calibration data yra ir orig fw, hackeriai 'neišrado' jos :lol:

tai kad dabar kaip flashini i ixtreme LT aiskiai raso kad COPIED CALIBRATION DATA taip kad isrado!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad dabar kaip flashini i ixtreme LT aiskiai raso kad COPIED CALIBRATION DATA taip kad isrado!

nesiginčyk.

a section of data is now copied over

starting from hex address 3C000 this data has been talked about as

“calibration data” At the time of writing the data is considered to be

manufacturing test data and is unused by the drive, but for completeness is

now copied over to your iXtreme firmware.

once it's gone it's lost forever as of right now their is no need for it but time will tell

c4eva ar kiti hackeriai jos nepadarė, padarė microsoft.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesiginčyk.

c4eva ar kiti hackeriai jos nepadarė, padarė microsoft.

tai tada paaiskink paprastiem mirtingiesiams kad calibration data atsireguliuoja reguliuojant manual budu pasukiojus varza prie lazeriuko? gal tada irgi microsoftas yra prikises savo nagus? ar bent pats supranti ka daro calibration data?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tada paaiskink paprastiem mirtingiesiams kad calibration data atsireguliuoja reguliuojant manual budu pasukiojus varza prie lazeriuko? gal tada irgi microsoftas yra prikises savo nagus? ar bent pats supranti ka daro calibration data?

pala pala... kažką painioji. Calibration data ir tas varžtas VISIŠKAI NETURI NIEKO BENDRO. Calibration data yra drive'o firmware'o dalis. Išsiaiškinau, kad ji nereguliuoja lazerio stiprumo, išvis yra drive'o nenaudojama. Calibration datą tik spec būdu traukiant galima gaut su fw iš drive'o. Aš traukiau originalią fw paprastu būdu ir man neišsitraukė Calibration data. Perflashinau hackintą fw ir man dabar dingo su visam mano originali Calibration data. Todėl ir sukūriau šitą temą, kad paklaust, ar praradau kažką naudingo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.