xXDEIVIDAXx

Patarkit dėl vaizdo plokštės

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Pas mane buvo NVIDIA GeForce 8600GTS vaizdo plokštė, bet tikriausiai ji perkaito. Gal galėtumėt patarti kokią vaizdo plokštę pirkti. Jungtis PCI Express. Maitblokis: http://www.ipix.lt/images/24763233.jpg Procesorius: AMD Athlon 64 X2 2.3 GHz Dual Core 4400+.

Redagavo xXDEIVIDAXx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Pas mane buvo NVIDIA GeForce 8600GTS vaizdo plokštė, bet tikriausiai ji perkaito. Gal galėtumėt patarti kokią vaizdo plokštę pirkti. Jungtis PCI Express. Maitblokis: http://www.ipix.lt/images/24763233.jpg Procesorius: AMD Athlon 64 X2 2.3 GHz Dual Core 4400+.

Visų pirmą - ne tą maitinimo bloko vietą fotkini. Tiesiog pažiūrėk ir pasakyk kiek W rašo ant kitos jo pusės. 300W, 350W, 400W?.. Kiek didesniais skaičiais turėtų būti atspausdinta.

Antra - kiek pinigų gali skirti naujai vaizdo plokštei?

Redagavo Manic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirmą - ne tą maitinimo bloko vietą fotkini. Tiesiog pažiūrėk ir pasakyk kiek W rašo ant kitos jo pusės. 300W, 350W, 400W?.. Kiek didesniais skaičiais turėtų būti atspausdinta.

Antra - kiek pinigų gali skirti naujai vaizdo plokštei?

Kitokių užrašų nėra ant jo. Manau iki 400 Lt tai tikrai galėčiau skirti. Redagavo xXDEIVIDAXx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau iki 400 Lt tai tikrai galėčiau

Už panašią sumą tavo vietoje rinkčiausi Radeon HD 5750, konkrečiai - šitą. Katik "iškepta", palaiko dx11. Mano akimis žiūrint už 400lt+ vienas geriausių variantų šiuo metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane prie tokio pat proco stovi HD4850 ir užtenka pilnai. HD5750 prie tokio PC bus tikrai daug, proco pritrūksi. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane prie tokio pat proco stovi HD4850 ir užtenka pilnai. HD5750 prie tokio PC bus tikrai daug, proco pritrūksi. ;)

Prie tokio cpu deda ir 4890 :)) Seip uz 400lt uztektu http://www.kilobaitas.lt/PCI-E_16x/Gigabyt...3&ID=289487 sios krotos, jau yra ir gamyklinis oc ir tikrai kaip uz tokia kaina geriausia preke. 4850>5750, dx11 zaidimus su tokia korta ant high butu tragedija, kad ir dx10.1 nasesne yra 4850 visuose zaidimuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip uz 400lt uztektu http://www.kilobaitas.lt/PCI-E_16x/Gigabyt...3&ID=289487 sios krotos, jau yra ir gamyklinis oc ir tikrai kaip uz tokia kaina geriausia preke. 4850>5750, dx11 zaidimus su tokia korta ant high butu tragedija, kad ir dx10.1 nasesne yra 4850 visuose zaidimuose.

Žinok netgi nematau prasmės ginčytis, nes nesamones kalbi. Panašios plokštės šitos, bet tikrai nera taip, kaip kad tu sakai - 4850>5750. Visgi žinok nepatingėjau ir specialiai TAU suradau apžvalgas su būtent šitų gamintojų kortom. 4850 ir 5750. Prašau, pasižiūrėk, apsišviesk, ir nustok skleisti dezinformaciją. Jeigu gali nusipirkti "šviežią", naujausiom technologijom prifarširuotą korta už vos +50lt, tai kodel to nepadarius? Esu tikras, kad ir pats imtum 5750 jeigu reikėtų rinktis iš šitų dviejų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinok netgi nematau prasmės ginčytis, nes nesamones kalbi. Panašios plokštės šitos, bet tikrai nera taip, kaip kad tu sakai - 4850>5750. Visgi žinok nepatingėjau ir specialiai TAU suradau apžvalgas su būtent šitų gamintojų kortom. 4850 ir 5750. Prašau, pasižiūrėk, apsišviesk, ir nustok skleisti dezinformaciją. Jeigu gali nusipirkti "šviežią", naujausiom technologijom prifarširuotą korta už vos +50lt, tai kodel to nepadarius? Esu tikras, kad ir pats imtum 5750 jeigu reikėtų rinktis iš šitų dviejų.

Na bet pagal kompą 5750 maitblokis nepatemps, nes pagal viską ten turėtų jau būt 2x tos jungtys į vaizduškę (užkrito pavadinimas dabar), o 4850 tik 1.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet pagal kompą 5750 maitblokis nepatemps, nes pagal viską ten turėtų jau būt 2x tos jungtys į vaizduškę (užkrito pavadinimas dabar), o 4850 tik 1.

Šiaip, kadangi 5750 yra pagaminta pagal 40nm technologiją (4850- 55nm), todel energijos ji vartoja netgi mažiau už 4850. Palyginimui - apkrauta 4850 ryja ~110W, kai tuo tarpu 5750 tik ~86W. Todėl net ir energijos suvartojimo atžvilgiu 5750 yra geresnis pasirinkimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jesus Christ, tu ka visko semiesi is skaiciu esanciu ant poperelio? Bent matei koks nasumas yra realybeje bandant pacias kortas jau sudetose sistemose? Tu renki 5750, o del ko? 1) tau gi 30W yra ohoho koks skirtumas 2) naujos technologijos, kurios tik ant popiieriaus graziai atrodo 3) didesne kaina - geresnis produktas. Tu net nesupranti, kad pirkti 5750 uz 480lt yra vagyste vidury baltos dienos. Jeigu jau siulai 480lt vertes korta, tai negailek bet 30lt ir pasiulyk 5770 kuri uz abejas galingesne.
Ne į temą

Beto jei man tektu rinktis korta, tai pakenteciau ir pasitaupyciau ant tikrai geresnes.
Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jesus Christ, tu ka visko semiesi is skaiciu esanciu ant poperelio? Bent matei koks nasumas yra realybeje bandant pacias kortas jau sudetose sistemose? Tu renki 5750, o del ko? 1) tau gi 30W yra ohoho koks skirtumas 2) naujos technologijos, kurios tik ant popiieriaus graziai atrodo 3) didesne kaina - geresnis produktas. Tu net nesupranti, kad pirkti 5750 uz 480lt yra vagyste vidury baltos dienos. Jeigu jau siulai 480lt vertes korta, tai negailek bet 30lt ir pasiulyk 5770 kuri uz abejas galingesne.

Ne į temą

Beto jei man tektu rinktis korta, tai pakenteciau ir pasitaupyciau ant tikrai geresnes.
Juokdarį tu, nusileisk ant žemės ir nustok loti. Nes juokinga skaityti ka tu čia blevyzgavoji.

Man regis kaip tik tu čia ir "semiesi visko iš popierėlių", būtent todel ir daviau nuorodas į porą review (Lietuviškai - apžvalga. Čia, kad tau aiškiau būtų.), kur būtent ir buvo testuojamos šios plokštės realioj aplinkoj ir su tam tikra sistema, bet kaip matau net nepažiūrėjai kas ten rašoma.

Renku 5750, nes 4850 greitu metu jau bus atgyvena, netgi ir tos HDMI jungties nėra, kas šiuo metu jau yra ganėtinai aktualu. O tos naujos technologijos, tarp jų ir dx11 palaikymas, ką tu su šūdais drabstai, nėra jau toks ir blogis. Šiek tiek pasidomėjęs manau ir pats tai suvoktum.

Kas dėl kainos, tai kiek palaukus 4850 jau bus išimta iš prekybos, o 5750 kainuos tiek pat, kiek ta šiuo metu kainuoja. Ir apskritai, jei žmogaus netenkintų kaina, paprašytų kito varianto.

O apie energijos suvartojimą apskritai kalbėjęs nebučiau, bet Liquid apie PSU užsiminė, todel ir palyginau kiek valgo 4850 ir 5750.

Ne į temą

Drasko čia akis visokie pienburniai. PEACE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juokdarį tu, nusileisk ant žemės ir nustok loti. Nes juokinga skaityti ka tu čia blevyzgavoji.

Man regis kaip tik tu čia ir "semiesi visko iš popierėlių", būtent todel ir daviau nuorodas į porą review (Lietuviškai - apžvalga. Čia, kad tau aiškiau būtų.), kur būtent ir buvo testuojamos šios plokštės realioj aplinkoj ir su tam tikra sistema, bet kaip matau net nepažiūrėjai kas ten rašoma.

Renku 5750, nes 4850 greitu metu jau bus atgyvena, netgi ir tos HDMI jungties nėra, kas šiuo metu jau yra ganėtinai aktualu. O tos naujos technologijos, tarp jų ir dx11 palaikymas, ką tu su šūdais drabstai, nėra jau toks ir blogis. Šiek tiek pasidomėjęs manau ir pats tai suvoktum.

Kas dėl kainos, tai kiek palaukus 4850 jau bus išimta iš prekybos, o 5750 kainuos tiek pat, kiek ta šiuo metu kainuoja. Ir apskritai, jei žmogaus netenkintų kaina, paprašytų kito varianto.

O apie energijos suvartojimą apskritai kalbėjęs nebučiau, bet Liquid apie PSU užsiminė, todel ir palyginau kiek valgo 4850 ir 5750.

Ne į temą

Drasko čia akis visokie pienburniai. PEACE.
Atsigauk zmogau, kad rasai lietuviskom raidem tai nereiskia, kad jau kitus pienburniais gali vadint. Hdmi jungtis aktualu tik tiem kas nenaudoja garso plokstes o garsa leidiza per tv ar monitoriu su integruotom kolonelem. DVI didziausia skiriamaja geba palaiko, ir ji pokolkas dar ilgai laikysis, nes tik idijotai gali galvot, kad HDMI yra geriau nei DVI. Beto, tu man dar parasyk tas ale "naujas technologijas" apart dx11 kuris ant tokios kortos nerodys performance gero, nebnet megsti fps drop'us stebeti. Nu ir ka, kad bus isimta 4850, si korta buvo perkamiausia tarp mid-end kortu, 5750 niekad nesusilauks tokios sekmes, nes kaina 30 mazesne nei 5770, o performance ~25% maziau. Man review nereikia tu ta supranti, nes bent jau savom akim matau kaip dirba korta su surinktais pc, o ne sededamas kaip tu prie xbox ir skaitydamas review bandai man issaiskint, kad reikia turet korta su dx11. Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsigauk zmogau, kad rasai lietuviskom raidem tai nereiskia, kad jau kitus pienburniais gali vadint. Hdmi jungtis aktualu tik tiem kas nenaudoja garso plokstes o garsa leidiza per tv ar monitoriu su integruotom kolonelem. DVI didziausia skiriamaja geba palaiko, ir ji pokolkas dar ilgai laikysis, nes tik idijotai gali galvot, kad HDMI yra geriau nei DVI. Beto, tu man dar parasyk tas ale "naujas technologijas" apart dx11 kuris ant tokios kortos nerodys performance gero, nebnet megsti fps drop'us stebeti. Nu ir ka, kad bus isimta 4850, si korta buvo perkamiausia tarp mid-end kortu, 5750 niekad nesusilauks tokios sekmes, nes kaina 30 mazesne nei 5770, o performance ~25% maziau. Man review nereikia tu ta supranti, nes bent jau savom akim matau kaip dirba korta su surinktais pc, o ne sededamas kaip tu prie xbox ir skaitydamas review bandai man issaiskint, kad reikia turet korta su dx11.

Ne į temą

Šypseną tu man keli. Jaučiuosi taip, lyg su savo 16mečiu broliu gynčyčiausi :( Todėl į tolimesnes diskusijas ir nesileisiu, kažkada ir pats suprasti kame ir dėl ko neteisus esi. Pats pamenu koks buvau tokio amžiaus.

Ir neskubėk daryti išvadų iš oro kiek aš ir prie ko sėdžiu, ar iš kur žinių semiuosi. Nors nėra ką čia man ir lygintis su tavim kompiuterių inžineriją studijuojant.. :(

Nesiardyk taip :( Sekmės.

Redagavo Manic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Šypseną tu man keli. Jaučiuosi taip, lyg su savo 16mečiu broliu gynčyčiausi :( Todėl į tolimesnes diskusijas ir nesileisiu, kažkada ir pats suprasti kame ir dėl ko neteisus esi. Pats pamenu koks buvau tokio amžiaus.

Ir neskubėk daryti išvadų iš oro kiek aš ir prie ko sėdžiu, ar iš kur žinių semiuosi. Nors nėra ką čia man ir lygintis su tavim kompiuterių inžineriją studijuojant.. :(

Nesiardyk taip :( Sekmės.

Ne į temą

Studijuoji, bet kaip matau kisi daikta, kuri perka tik totalus fanboy neturinti kur kisti pinigu.
Autoriui temos: pasitaupyk iki 510lt ir pasiimk 5770 su geresniu ausinimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū labai visiems. O aš pradėjau galvoti gal man parduoti šitą kompą ir pirkti kitą. Net nežinau ką daryti. Nes šeip ir procesorius per silpnas dėtis geresniai vaizdūškei ir maitblokis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos