zalgirietiz

Kiek vertas ir ar apsimoka.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu Xbox Elite Jasper mazdaug 2 menesiu senumo, pirkau nauja(~09-06-27 gamybos), zaista su juo labai daug nebuvo pereiti trys zaidimai, kiti tik isbandyti isviso 13 zaidimu turiu, viskas atrodo beveik kaip nauja, fleshinta su 1.6 firmware, bano nera, na nezinau ar nera nes po po banu bangos nesijungiau i live, tai va diela yra tame, kad galvoju reiktu man jy parduot ir nusipirkt Xbox Arcade su LT firmware, kad galeciau losti online. Tai norejau paklaust kiek butu vertas mano boxas? ar apsimoka pirkti ta Xbox arcade? ar geriau, nunest savo boxa ir perfleshit i LT firmware ir bandyt jungtis i live ar tiesiog prisijungt i live paziuret ar nera bano, bet kiek tada konsoles kaina nukristu?

Redagavo zalgirietiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai pazek ar turi flaga jaigu neturi flago tj newerta tau jo parduot nes manau ir litais i minusa eisi, o su tuo arcade tj be hdd lieva bus :thumbsup4: zodziu zek, kaip ten reikalai su flagu jaigu nera perflesink i LT jaigu yra tj jau gali pagalwot apie pardawima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skirtumo nera kiek perejai zaidimu kaina nesiskirs :thumbsup4: o seip gal persiflashint tau butu naudingiau turetum tada pilna komplektacija.Jei tie zaidimai originalus tai gali gaut 750-950 mazdaug.

Btw kaip paziureti ar mano konsole flaginta arba banninta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.