razilxas

Dual layer dvd

Rekomenduojami pranešimai

kaip suzinot ar pas mane cdromas gali kepti tuos dvd dual layer diskus ??? koks logotipas turi buti ??? jeigu nesunku screenu imeskit :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip suzinot ar pas mane cdromas gali kepti tuos dvd dual layer diskus ??? koks logotipas turi buti ??? jeigu nesunku screenu imeskit B)

galima su info tool nero pazet.post-929-1187424736_thumb.jpgpost-929-1187424945_thumb.jpg DVD-R DL ir DVD+L DL pasako kad rasantis Redagavo Robertas1994

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yes iraso !!!! o kokiu greiciu reik rasyt ir ar visi PS2 ir cipai palaiko DL dvd ??? ir ar geriau i + ar - rasyt ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yes iraso !!!! o kokiu greiciu reik rasyt ir ar visi PS2 ir cipai palaiko DL dvd ??? ir ar geriau i + ar - rasyt ???

cipai tikrai ne visi palaiko DL bet naujesni tai manau dauguma,o siaip idomu koki tu cia ps2 zaidima atsisiuntei,kad tau reikia DL.as is savo 300 neturiu nei vieno DL ,turiu pora dvipusiu,kur i viena dvd iradyti 2 zaidimai i abi disko puses,bet DL nesiunciu nes jei jau zaidimas niekaip netelpa i viena dvd tai visad yra 2DVD variantu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o siaip idomu koki tu cia ps2 zaidima atsisiuntei,kad tau reikia DL

God of War II?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra 2DVD versija,pats tokia turiu,na bet gali megint ir DL issikept

Kuri patogesnė - dviejų DVD ar DualLayer? Draugas atrodo bandė GoW2 į DualLayer rašyti, jam po to žaidimas kažkodėl kibo. Tikiuosi ne DL kaltė čia...

Ir tiesa, kaip elgtis su dviejų DVD žaidimo versija? Pereini pusę žaidimo su vienu DVD, po to įkiši kitą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuri patogesnė - dviejų DVD ar DualLayer? Draugas atrodo bandė GoW2 į DualLayer rašyti, jam po to žaidimas kažkodėl kibo. Tikiuosi ne DL kaltė čia...

Ir tiesa, kaip elgtis su dviejų DVD žaidimo versija? Pereini pusę žaidimo su vienu DVD, po to įkiši kitą?

na taip pereini vieno disko iki galo buna seivas,tada imeti antra dvd ir eina toliau,o pakibt tai gali del blogo torento tiesiog,yra visokiu apkarpytu vienoDVD versiju kurios is tiesu pakimba,na pasiskaityk coments pries kazka siusdamas,jei buna tokia galimybe,bet kam keptis DL jei 2 dvd vistiek pigiau gaunas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip suzinot ar cipas palaiko DL ??? atsimenu maciau kaskoki toxic patch tipo jeigu cipas nepalkaiko kaska padaro ir eina ar tai tiesa ??? P.S as net nezinau koks mano cipas :) ir dar zaidimams ant PS2 reikia naudot dvd-r ar tinka ir dvd+r dl diskai ???

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tas DVD-RAM nes pas mane irgi jis pazemetas beto irgi gali perrasyti dvd+ ir - dl kompaktus.Pas mane samsungas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip suzinot ar cipas palaiko DL ??? atsimenu maciau kaskoki toxic patch tipo jeigu cipas nepalkaiko kaska padaro ir eina ar tai tiesa ??? P.S as net nezinau koks mano cipas :) ir dar zaidimams ant PS2 reikia naudot dvd-r ar tinka ir dvd+r dl diskai ???

jaigu pas tave plonas ps2 tai paleis ir + ir - dvd o storo dik 9versija paleidzia + ir -visos kitos storo versijos tik - dvd palaiko. o zaidimo kokibei + ar - jokios itakos neturi. Redagavo karka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.