Impaler

Dell Latitude D520

Rekomenduojami pranešimai

inter core duo nes noriu greito kompo, be jokiu flegmavimu. ramas shraviam darbui su ulead

kompas skirtas netui, ivairiom programom, bei darbui su ulead 10 video studio, video redagavimas (kiek galingiau), NES/ GENS emuliavimas, zaidimas IR TIK counter-strike zaidimas, tik sis vienas, dar butu ok jei gta serija veiktu. kitu zaidimu nezaidziu

noriu 4:3, o ne widescreen, swarbu kad butu rez 1024x768. aushtesnes gali ir nebut, swarbu kad ekranas butu GLOSSY.

klava nelabai swarbi, swarbu kad butu juodas dizainas, nenoriu jokiu silver ar net white. usb bent 2-3 butu ok, s-video/tv-out. firewire butu privalumas.

Na jei bus Vista, tai 1GB RAM ji iskart pasiims sau. Tada jau reiktu pereit i LINUX gretas. Man vienos susitikimo metu pademonstravo UBUNTU - as apakau - vaizdo "pribambasai" geresni nei WinVistoj AERO aplinkoj, o realiai naudojo siek tiek daugiau nei 100 MB RAM... Kompas naujas - su draiveriais problemu nebuvo.

Kadangi planuojama zaisti - Intelis grafine plokste jau nebetinka. Intelis labai gerai mano mylimai CivilizacijaiIII...

ULED (matyt turima omenyje - video studio) - ims daug. (ja tik maciau, dirbes nesu). Cia jau koki proca beimsi - bus maza. Tada reikalingas ir greitas HDD. Reikia imti didesniu apsuku - bus daugiau truksmo, kaitimo. Siaip tokiam darbui geriau stacionarus kompas su RAID HDD masyvu, o ne laptopas.

IEEE1394 - butinas dalykas kaip isoriniam vaizdo saltiniui prijungti. As kai darau DVD diskus (MPEG-2 .vob) is savo filmuotos medziagos - savo kamera tegaliu pajungti tik per si irengini.

O S-VIDEO kam? Nemaciau gerai veikiancios jungties kompe. Arba nepavyksta normaliai vaizdo per ekrana istampyti, arba vaizdo saturacija apverktina. Siaip sis daiktas tinka tik "is bedos". Bandziau daugka - ir ATI ir Nvdia. Pas mane yra. Buvau pora kartu ijunges. Daugiau isitikinti, kad veikia.

Beje - Intelio pirmos kartos grafineje ploksteje nebuvo galimybes ijungti Overlay rezimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nea as old fashioned man winxp bus visada - vista tolima ateitis :) nu bet kad CS nepaleistu sunkiai tikiu sheip. sakau swarbu cs. s-video kad filmus ant tv paleist galeciau, wrestlinga teisingiau, video aspect ration 4:3 eina visi show.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea as old fashioned man winxp bus visada - vista tolima ateitis :) nu bet kad CS nepaleistu sunkiai tikiu sheip. sakau swarbu cs. s-video kad filmus ant tv paleist galeciau, wrestlinga teisingiau, video aspect ration 4:3 eina visi show.

na as ant savo laptopo AMD Turion 64x2 su ATI 1300 pro, kuri turi savo 128mb ir dar gali naudot pc rama iki 512mb padideja,pats kompas turi tik 1gb ramo ir losiau HL2,su episodu 1,stalkeri, meginau su vista pirma,po to su winxp,tai na nezinau ar vista suryja visa rama ar ne, bet ejo ant vistos dar geriau nei ant winxp,na su winxp ejo puikiai HL2,aisku ne maximum bet gerai,ir stalkeris eina,zinant koks jis resursu ryjikas :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada reikia imti ATI arba Nvdia. Jos turi gera f-ja. Paleidus MediaPlayeri kompiuteryje, nesvarbu koks rezimas pasirinktas kompe - per TV eina FULL SCREEN filmas, o su kompu tuo pat metu galima dirbti, media playeri "numinimaizinus" zemyn.

Tik kokybe bus prastesne, nei prasto plasmasinio DVD grotuvo.... Norim ar nenorim bet 4:3 yra nueinantis TV standartas. (Mano laptopo ekranas irgi 4:3). As ji toki emiau del prezentaciju demonstravimo ant sienu - tokie siuo metu yra projektoriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisq, aisq..

Matysim kaip cia bus, anyway, vis delto nusprendziau imti shy delluka, nepaisant MATTIE ekrano.

Aciu visiems uzh patarimus ir t.t. :) jeigu dar ko reikes parasysiu y sia tema.

O kai jau turesiu laptopa vietoje jy ishbandysiu ir pasidalinsiu ispudziais. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po daug mąstymų ir apmąstymų (persimąstymų) JAU turiu šį laptop'ą - DELL Latitude D520, diegiu WinXP šiuo metu. Gera rugsėjo 1 dovaną tarnyba siuntų atnešė iš ryto. :) parašysiu daugiau atsiliepimų vėliau, kai gerai išbandysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.