Hellsing5551

Kaip su patikimumu šitam forume?

Rekomenduojami pranešimai

Manau temos pavadinimas savaime daug pasako:

Planuoju pirkt xbox'a, Vilniuj niekur nerandu jokio padoraus (man reik kad butu arcade 20gb (daugiau neraukiu kam galėtų reikt), flashinto, kuo maziau originaliu geimu (pastebejau kad kaina labai kelia), kuo daugiau piratiniu geimu, 2 pulteliai butu laaabai gerai, dar gerai butų kad būtų išbanintas, nes xbox live nera galimybes prasivest, o irgi kaina jaučiu gerai sumažėtų),

Ok, nukrypau aš čia nuo temos, tai va, radau aš visai padorų (lygtais) tokį kaune: http://www.playmanija.net/forumas/Parduodu...ole-t19647.html

Va aš ir noriu paklaust, kokia galimybė kad mane ap!p!$, ar koki lievaka parduos? gal is vis neatsius :(

O gal kas galėtų man surast tokį vilniuj? (wasntme) ;D Tevui gimtadienio proga noriu padovanot, pripratint prie FPS'u, gal nutolins vid amziaus krize

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zmonem kurie raso forume gali pasitiket, bet su 0 pranesimu tai pats aiskinkis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei kalbeti apie ta skelbima kur pirmam poste paminejai, tai jis pats sau priestarauja - raso, kad nuflasintas, po to "zaidimu kompiuteris niekad netaisytas ir neardytas, yra Microsoft bliomba"... idomu kaip nuflasinu neisarde :) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia rlevin7 gerai pastebėjo :) Man kažkaip pro akis praslydo tas faktas :)

LiquiD siulo man naują pirkt, kaina gal ir nesikandžioja, bet nei geimų, nei joystick'o antro kartu negausiu. Man reikia paprasčiausio varijanto, tokio kaip ir darbinio arklio, vis vien abejoju ar aš juo labai ilgai naudosiuos, Ir kaina apie 500 skambėtų labai patraukliai. Todėl naudotas, banintas, bet veikiantis būtų idealus varijantas.

Tėvo gimtadienis antradienį, būtų pasaka iki to laiko susiveikt, padėsit? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man reikia paprasčiausio varijanto, tokio kaip ir darbinio arklio, vis vien abejoju ar aš juo labai ilgai naudosiuos.

Tai tėvui perki ar sau :D

Ir beto jeigu pripratinsi tėvą ir bus koks nors Zephyr kuris gaus RROD po savaitės - nelabai tau gerai bus žinok (nekalbu jau apie tėvą).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.