Nex

Gran Turismo 4

Rekomenduojami pranešimai

Omega=Carlton

Tas pats kaip europoj Golf I = amerikos Rabbit I

tu isitikines kad tas Lotus Carlton tai yra opel omega ?

gal tiesiog omega nuo jo nukopino,nes na Lotus tai siaip ne Opel

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip ,esu 100% isitikines

Lotusas yra paemes Omega 3.0 24v ir uztiunines iki 3.6 dvieju turbinu varikliuku. Standarte kazkur 380ag. Lietuvoje tokiu buvu lyg ir viena Klaipedoje, bet iskeliavo i rusija tas automobilis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ,esu 100% isitikines

Lotusas yra paemes Omega 3.0 24v ir uztiunines iki 3.6 dvieju turbinu varikliuku. Standarte kazkur 380ag. Lietuvoje tokiu buvu lyg ir viena Klaipedoje, bet iskeliavo i rusija tas automobilis

na vistiek paemes ta lotusa-omega jauciau kaip lekdamas su lotusu o ne su omega :) ,tokia galia buvo,kai dar uzsitiuninau tai isvis,jo siaip nerealus zaidimas,laukiam nesulaukiam GT5,jau tuoj demo versija parodys hebra,jauciu bus jega,uhh ziurejau treileri nauja tai geras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokius nustatymus naudojant driftinant?

cia jau kiekvienai masinai kitokius tikrai naudoju,ir dar tai paciai masinai per desimt kartu keiciu nustatymus,pamatai ka tas duoda ka anas,kiekvienai masinai kitaip,ir kiekvienas manau pagal save daro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai... ;)

O tu?

as tai nemanau kad ji galima pereit iki galo,na nebent 100 % visko visko jau butu skaitoma kad visa perejau,tai tada as niekad nepereisiu jo ;) ,nes to daryt net nesistengiu,man patinka pirkti idomias masinas,jas tobulinti vazinetis,patinka laimeti lenktynes bet ne visas,ir masinos per daug sportines nelabai patinka,arba jau racing modifikaciju,tokiu isvis nemegstu,man patinka tokios naudotos visokios idomios,idomu suzinot apie ivairius modelius,galiu visa diena zaisti su viena masina ir neit per lenktynes tiesiog palakstyt su ta pacia masina po skirtingas trasas ir paziuret kaip ji jose elgiasi man daug idomiau negu grynai lenktyniaut,manau taip datempsiu iki tol kol isigysiu next gen konsole su geru next gen racingu,aisku turiu omeny GT HD,GT5, an arba boxa su forsa2,tada teks pereiti ant sekancio lygio racingu,taip ir neperejus iki galo sito sedevro,the best game series ever

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi patinka ypac seni modeliai kjp golfas 1, audi quattro,Bmw 2002 1973metu.tj as su tais automobiliais megstu testuot pvz maks greiti ispaust arba kjp greiciau nuvazuot 1000metru.beje mano pasiekti rezultataj maks greityje siu triju masinu

golfas1-245km/h bandysiu daugiau

audi quattro-314km/h lyg daugiau neispausiu

Bmw 2002-267km/h.

Jej kas nors daugiau ispaudet tj rasykit kajp?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip tavo greiciai nekokie (nebent cia myliom), nes jau be noso lengvai su Golfyciu pasiekiau 260, bandysiu dar pakoreguot ir iki kokiu 320 islupt.

Po keliu bandymu isspaudziau 325 su golfyciu ale neuzfiksavau, bet uztat vo kiek isejo uzfiksuot

post-54-1185962030_thumb.jpg

Su BeMeWe be nosu gavosi apie 280, su dujikem beveik 350 (manau iki 360 galiam islupt)

post-54-1185966783_thumb.jpg

Redagavo Jonis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai jokiu rekordu nesiekineju,bet patinka tiesiog palakstyt su kokiom senom tackem,ypac seni muscle car patinka,kai nieko netiuniguoji o vaziuoji taip kaip yra tada geriausi pojuciai,nebent hp dasidedi jei norisi daigiau linksmumo ar jei per mazai uzsimeta masina,isvis tokie seni modeliai labai saunu kad yra zaidime,niekur kitur nerasi tokiu masinu ir nepavazinesi taip tikroviskai,gaila butu jei naujas GT nebesiulytu senu modeliu,naudotu,tada butu tikrai ne tap idomu,juk vien kiek malonumo suteikia su toyota Trueno '86 metu deti per sona naujus BMW ,Mersus ir vairuoti japonu drifto legenda vienas malonumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A tai ka tu isvis darai kad max greity pasiektu?

pawaru deze reguliuoju.tik nesijuokit pwz as ta zaida wisai neseniai gawau tj padek nes daugiau nelabaj zinau ka reguliut

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.