Nex

Gran Turismo 4

Rekomenduojami pranešimai

hall tu turi omeni tuos beginer and proffesional events? turiu visas licenzijas, turiu visas aukso taures tuose eventuose, bandau eiti i paskutines proffesional events lenktynes (granturismo world championship) ir neleidzia, ismeta lentele (jei norite cia dalyvauti, pirma turite praeiti visas beginer ir profesional lenktynes). o kur reikia vaziuoti ten 24 valandas irgi reikia praeiti?

na visas reiskia visas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

yra kazkokios 2 valandu lenktynes, ovalo trasoj, kur ratas apie 30 s apvaziuot, tai pasiimu minolta, uztatau ant b-spec ir duodu kompui vaziuot, bet tada man greit nudyla padangos ir zymiai dazniau reik vaziuot i box'us, ko paskejoje mane visi aplenkia. bandziau ivairiu tipu padangas deti, jei vaziuoji su labai minkstom tai greit nudyla, jei su kietom tai taisyklingai neisipaiso i posuki, tai susinervinau, nzn net ka daryt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Nesinervuoti

2. Uzsideti kieciausias padangas

3. Teisingai sureguliuoti pavaru deze ir spoilerius

To pilnai pakanka laimeti

Redagavo Jonis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka vyruciai,vaziuoju pirkt gran turismo :lol: pagalvojau kad atgailesiu 100lt bet gi ne uz koki sudina zaidima bet uz pati paciausia ;) kalbejau su savo ps2,sake jis irgi ruosiasi gt4 sutiktuvem ;);):D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesenai pradejau zaist gt4 o kur reikia masinas reguliuot aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai jau kokius antrus metus zaidziu sita zaidima niekaip neatsibosta, su draugeliais faina palost lb nors ir wisada laimiu beweik :) parejau 90% liko pereit trys trasos po 24h ir daug dar misiju... niekaip neprisiruosiu pereit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki gal galit numest koky linka jei žinot su masinu parametrais dekui is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki gal galit numest koky linka jei žinot su masinu parametrais dekui is anksto

o tau paciam neidomu pasimegint su nustatymais pasikrapstyt,nes man bent tai buvo pats idomiausias dalykas kai gali viska nusistatyt pagal save,tuo paciu daug suzinai apie masinas,ko iki siol galbut net nezinojai,isvis verta manau pasiknisti po GT4 giliau ,nes ziniu daug tikrai igyt galima,kas ,kaip,prie ko ir t.t

GT4 tai tikra masinu enciklopedija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blem.. nepasileidzia jau man gt4 kazkokie tiksejimai girdisi tiktaj, o jau taip buwau uzsineses ant drifto :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi buvo pastriges GT4. po keliu menesiu galvoju dw paziuresiu as kas ten tam PS2 viduriuos veisias. Isardau... ogi ziu dulkiu kalnas ant lazeriuko. Nuvaliau, surinkau ir vel valit kaip bite. Daba varau 9h trasa su G25 vairiuku. LIUKS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su kokia masina esat laimeja tas dvi trsas kur po 24h? kur viena po kita neatsimenu db ju pavadinimo:D ir kokiu nustatimus keitet masinoj?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.