Nex

Gran Turismo 4

Rekomenduojami pranešimai

Ar galima as cia bishki stipriai pasikeiksiu?.....aciu uz leidima.....

*****pyp*****pyp*****pyp****pyyyyyyyyyyyyyyyp....

As blin visa savaite vaziavau Circuit de la Sarthe 24hr I, nuvariau virsh 4h ir te tau kad nori tevas isjunge elektra kazka bedarydamas....

Ai...buna ir blogiau, ne pasaulio pabaiga gi, gyvenkime linksmiau ;)

;) ;) ;) ;) :);) ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai issilaikiau wisas teises tik Super nelaikiau nes uzknistu waryt paskutine trasa...ten gawau kazkokia Nissan Silva..tai su ja wariau poto susitaupiau 34000 ir nusipirkau HPA Motorsports Stage II R32 (Golfas 4) wisai smagus masiniukas..tai db jau 16% perejau bet noriu pirkt greitesne tik nzn kokia,gal kas patars?Seip galwoju gal RUF CTR2?Gal kas bandet ja?Ar kokia patartumet?Pinigu turiu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra, ten tuos taškus, už kuriuos vėliau galima automobilius įsigyti reikia rinkti Gran Turismo Mode, taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra, ten tuos taškus, už kuriuos vėliau galima automobilius įsigyti reikia rinkti Gran Turismo Mode, taip?

Uz tuos TASKUS dar masinas galima pirkt??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz tuos TASKUS dar masinas galima pirkt??

Neįsivaizduoju aš ką su tais taškais daryti, nežaidžiau dar normaliai GT4. Spėju tik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bandau vel praeit trasele 24h, jei nieks nesutrugdys tai susrashysim po kaliu savaiciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bandau vel praeit trasele 24h, jei nieks nesutrugdys tai susrashysim po kaliu savaiciu :(

gerai kad gali tiek laiko skirti zaidimui :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip lenktyniaut nu tj va nebent del saibu...bet sjp as darau saibas irgi su ta toyota rsc rally raid car.zdz GT4 yra pats gereusias zaidimas is tu kurie susije su masinomis,be to jy jau yveikiau 2 kartus(100%).ir tada pradejo nepasileisti >.<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

speju 100prc pasiekei is kuriu 45% Bspec pagalba :D

as tai isvis nenaudoju Bspec nes man patinka vazineti paciam,o jei nepatiktu tai ir nevaziuociau tu lenktyniu,man nesvarbu ir kiek as proc pereinu nes jau viena sena sena seiva buvau prarades,tai buvo labai gaila jo,todel dabar tiesiog perku,vazineju,kai uzeina noras palenktyniauju,bet pagrindas man yra masinos,ju modeliai,del situ dalyku tai GT3,4 yra tikras rojus kas mirsta del masinu modeliu,kie del nauju,tiek ir del senesniu,o butent senesni ir idomesni dar net,i GT4 tiesiog pasineri ir nesimato krasto sitos masinu juros ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi 8)

p.s na daba kaip matau yra manija gt4 tai noreciau paklausinet jusu nuomoniu stai kli klausimelei... butu idomiau jei daug kas diskutuotumet...

1.Jusu megstama automobiliu kategorija

2.Megstamiausias automobilis

3.Megstamiausia trasa

4.Megstamiausia daina

5.Jusu isvystitas automobilio max greitis , km/h

6.Jusu automobilio perametrai , galit sakyt ne defaultinius o kiek istiuningavusio perametrai.....

daugiau neturiu ka bepaklaust, atsakyti galima ne i visus bet butu saunu kad i visus.... , ir nekaisiokit kad megstu daug masinu ir su daug vaziuoju , cia MEGSTAMIAUSIAS automobilis , aciu kad atsakynejat.

1.race cars/old muscle cars

2.shelby gt 500

3.Niuburgringas,cote d'Azur

4.Yellow(nzn grupes :/ )

5. 478km/h

6.ce visi parametrai daug vietos uzimtu tai ir tyngiu rasyt xD bet max HP buvo 1190+

GT4 yra jega ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai isvis nenaudoju Bspec nes man patinka vazineti paciam,o jei nepatiktu tai ir nevaziuociau tu lenktyniu,man nesvarbu ir kiek as proc pereinu nes jau viena sena sena seiva buvau prarades,tai buvo labai gaila jo,todel dabar tiesiog perku,vazineju,kai uzeina noras palenktyniauju,bet pagrindas man yra masinos,ju modeliai,del situ dalyku tai GT3,4 yra tikras rojus kas mirsta del masinu modeliu,kie del nauju,tiek ir del senesniu,o butent senesni ir idomesni dar net,i GT4 tiesiog pasineri ir nesimato krasto sitos masinu juros ;)

vat pagaliau suradau toki kuris galvoja taip pat kaip as.lenktynes manau man yra 2 vietoje o 1 yra beabejo masinos.ar is jusu kas nors buvo rades senos laidos honda civic kokiame zaidime?as manau kad ne,bet gt4 idejo tokiu paciu paprasciausiu ikandamu kiekwienam masinu,ko kiti zaidimai manau nedaro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai issilaikiau wisas teises tik Super nelaikiau nes uzknistu waryt paskutine trasa...ten gawau kazkokia Nissan Silva..tai su ja wariau poto susitaupiau 34000 ir nusipirkau HPA Motorsports Stage II R32 (Golfas 4) wisai smagus masiniukas..tai db jau 16% perejau bet noriu pirkt greitesne tik nzn kokia,gal kas patars?Seip galwoju gal RUF CTR2?Gal kas bandet ja?Ar kokia patartumet?Pinigu turiu ;)

pirk ta RUf geras,bet tik jej nori toj apvalioj trasoj varyt visa laika,nes sjp pakjankamai lievai valdosi

bet sjp nusipirk skyline'a ir issiturbink,atradink ta ralio trasa kur gauni uz dvi lenktynes virs 250k ir ten tj saibos pasipyls.tada tik spek geras masinas pirkt.

---SEKMES

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat pagaliau suradau toki kuris galvoja taip pat kaip as.lenktynes manau man yra 2 vietoje o 1 yra beabejo masinos.ar is jusu kas nors buvo rades senos laidos honda civic kokiame zaidime?as manau kad ne,bet gt4 idejo tokiu paciu paprasciausiu ikandamu kiekwienam masinu,ko kiti zaidimai manau nedaro.

jo jau del masinu tai cia tikras sedevras,ypac mielos sirdziai old muscle car,cia jau tiuninguot galima nebent HP pasikelt,daugiau tai nieko nereikia nes tik masina sugadinsi,arba japonu senesni modeliai,ir siaip visko yra,apie masinas gali tiek daug suzinot ir pamatyt tokiu masinu kokiu realiai tikrai savo gyvenime neteks turbut matyti,kazkodel niekas daugiau nera sukures panasiu zaidimu kur butu tokios svarbios ne pacios lenktynes o masinos butent

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.