Nex

Gran Turismo 4

Rekomenduojami pranešimai

o eina sita zaidima zaisti dviese su draugu???

Ne į temą

PS. as turiu vaira nebloga bet be pavaru dezutes ;) dar priedo man ji nera kur det nes telikas tik 1 o jis pagrindiniam kambary tj ten tik apvalus stalas yra ;)((

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O spoilerius reguliuoji?

kad as zinociau kur tj ir prasau padek kokius man dalykus reik reguliuot kad pasiekciau top speed,ar geresni wairawima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.gtvault.com/gt4/

Va cia daug atsakymu rasi, jei ne tai klausk

Downforce reik pareguliuot, maziau uzdedi maziau spauzia, daugiau - stipriau spaudzia prie zemes.

tj jo sitam tinklapy as sawo masinoms setupu ieskojau bet nieko gero is ju.aciu dabar pasiskaiciau ir zinosiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galetumet man padet???? as nezinau kokia geriausia is pradziu masina pirkt ir kurias lenktynes iveikinet???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galetumet man padet???? as nezinau kokia geriausia is pradziu masina pirkt ir kurias lenktynes iveikinet???

na as prasisukau su mitsubishi galant tokia balta 4wd ten pardawineja ja senuosiuose auto o lenktynes tj beginer ewents

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia jokiu pradzioi masinu pirkti

Reikia pasistengti islaikyti licenzijas ir keleta misiju, veliau kai ivaldysi masinas geriau tada bandai licenzijas islaikyti sidabrui, na veliau ir auksui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei brondzai tai kuom cia skiriasi?Norejau paklausti islosiau dvi masinas norejau parduoti,bet raso no price,ar imanoma kaip nors ta kaina uzdeti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gausi kitas masinas jei islaikai sidabrui, atitinkamai ir auksui

o masinu tai neverta pardavinet.

Jei nera kainos vadians ta masina galima tik laimeti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip pradzioj tai reik teises visas bent jau bronzai islaikyt,tada gali pirkt kad ir galanta ar koki nisana koks iseina ten,o siek tiek pasitaupius reik susirink kazka tokio 4wd ir kad galios turetu,koki lanceri ar subaru impreza,tada kairej pusej viso meniu yra tokios lenktynes ten kur special kondition ar kaip ten jos,ir ten antros is virsaus lenktynes ja laimi,ten du ratai,du kartus ta trasa reik pravaziuot ir laimet pries Selica tokia 4WD ,tada gauni masinele verta 250.000 , na ir taip kiek nori kartu darai ir vis masina ta parduodi,cia pradziai uzsidirbt kad nebut geda ,kad galetum isigyt masinas kitom lenktynem,siaip svarbiausia ne masinos HP ir ne greitis,svarbu vaziavimo tehnika,tada galima ir galingesnes ir greitesnes masinas aplenkti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip jius tas nuotraukas i pc perkeliat? :lol:

na per usb koki preitaisa ir perkeliam,tikiuosi radai foto rezima bent jau ? na tai is ten issaugai fotke tiesiai i usb ka turi,ar rakt,ar koki playeri,ar kita usb duomenis pernesanti prietaisa,as pvz naudoju psp,is karto ir pasiziuret gali tiesiai per psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano PS2 per kompo TVplokste pajungtas, uztat galiu bet kokia ir bert kada padaryt fotke ar klipuka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galima as cia bishki stipriai pasikeiksiu?.....aciu uz leidima.....

*****pyp*****pyp*****pyp****pyyyyyyyyyyyyyyyp....

As blin visa savaite vaziavau Circuit de la Sarthe 24hr I, nuvariau virsh 4h ir te tau kad nori tevas isjunge elektra kazka bedarydamas....

Ai...buna ir blogiau, ne pasaulio pabaiga gi, gyvenkime linksmiau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.