Nex

Gran Turismo 4

Rekomenduojami pranešimai

Ir vat del tu masinu arcade mode paaiskint, jei tu nusiperki jas per carier moda tai einant per arcade jos buna toj skilty kur pagal gamykla? PAs mane dabar kai eini arcade mode buna 289~ masinos pagal gamykla ir 101 pagal pagaminimo metus

taip jei jas nusiperki per karjera,jos atsiranda gamintoju garaze,ir tuo paciu atsiranda i ERA ,ten patenka masinos nuo 66' - 99' metu,taigi jei masina iki 99 metu ji pateks ir i ta skilty,jei naujesne pateks tik i gamintoju skilty,viskas labai paprasta,pamegnk isigyt masina,ir tada neik i arcade ir pamatysi kad padaugeja masinu skaicius per 1 ,nebent ta masina jau buvai isloses ar isigijes anksciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jo taip yra, o tarkim per arcade jau savo modintu masinu nepasiimsi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo taip yra, o tarkim per arcade jau savo modintu masinu nepasiimsi?

pasimsi tokia kokia ja pirkai,o tai tam ir yra arcade mode,juk niekas nedraudzia karjeros rezime tiesiog vazinetis,as beveik nesu loses to arcade isvis.aisku idomu paziuret kiek masinu turi ir kiek dar gali surinkti skirtingu,idomu paziuret istorines masinas ir pan,bet viskas juk tavo garaze ir taip yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, bet va per karjeros rezime negalima losti dviese (slipt-screen). Beto pas mane yra toks idomus dalykas, as per karjieros rezima isjungiu visus driving asists bet man vaziuojant jie vistiek buna ijungti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, bet va per karjeros rezime negalima losti dviese (slipt-screen). Beto pas mane yra toks idomus dalykas, as per karjieros rezima isjungiu visus driving asists bet man vaziuojant jie vistiek buna ijungti :rolleyes:

pries lenktynes nueini i masinos settings ir isjungi,viena karta isjungi ir visada buna isjunti. jei ne,reiskia pas yave jie ijunti per pagr options,ten kur visi zaidimo nustatymai,ten nueik,isjung,tada bus norm.siaip kai perki nauja masina jos visos buna su ijungtom tom sistemom,bet isjungi viena karta ir visada buna isjungta po to,taciau jei isjungsi paciai masinai,o pgr options bus ijungta tada vistiek turesi juos ijungtus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagr meniu viskas isjungta, prie masinos setings irgi, bet jie vistiek veikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagr meniu viskas isjungta, prie masinos setings irgi, bet jie vistiek veikia...

tikrai taip negali but,gal ne ta isjungei :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isikeliau savo seiva i pc ir susikuriau nauja pabandyt ten isjungus per karjiera viska, tai ir neveikia. Isikeliu savo seiva isjungiu viska vistiek veikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isikeliau savo seiva i pc ir susikuriau nauja pabandyt ten isjungus per karjiera viska, tai ir neveikia. Isikeliu savo seiva isjungiu viska vistiek veikia :)

:) keista,o tikrai randi kur yra jo nustatymai dvejose vietose,pagr options,bei po to atskirai kiekvienos masinos nustatymuose,tikrai viskas issijungia.gal kai nustatai neissaugai po to

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Einu ir pries lenktynes setings ten drivingt asists viska nustatau ant 0 visus 3 pasirinkimus ten ir vistiek man mirgcioja pacioj tas trikampukas kuris neleidzia prabuksuot ratam ten sukibima reguliuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GT4 vis dar virsunej...neimanoma pamirsti ..

kol kas ispudingesnes masinu enciklopedijos manau nebuvo.tai koki jausma suteikia GT4 ir dabar,tam negali prilygti jokia Forza3 grafika.jausma kai galiniai ratai prranda sukibima,ir stengiesi ta iistaisyti ir tuo paciu neprarasti greicio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.