Nex

Gran Turismo 4

Rekomenduojami pranešimai

GT2 tikrai perlengvas <_< neskaitant licenzijas :D nusiperki suzuki ESCUDO PIKES VERSION (ta raudona ne melyna) uz 2kk ir iseinu puse trasu :D

Pasiimi sita trasa 50 gabalu + masina ~20k arba 250k kaskart laimejus

nemanau kad per lengvas,o jei ieskai tik lengvesniu budu pereit zaidima tai cia gali nepatikt joks tada zaidimas,bent jau as gt2 taip niekad nezaidziau,isvis nemegstu tu raketu,daug idomiau pradet nuo naudotu masinu ir su jom islost pries daug galingesnes masinas,va tada pasijauti tikrai gerai,be to gauni daug A-spec tasku

siaip kalbant apie gt4 tai imetu va naudotu masinu visa sarasa,kada jas galima rast kuriuo metu ir kokias spalvas gauti,na viskas smulkiai

failas yra exelio,padarytas taip kad galetum ieskoti ko tau reikia ir lentele susirusiuot gali pagal save,labai gerai kai rodo kuria savaite ta masina gali rast pirkt,ir kiek laiko ji ten gali buti,nes yra tokiu kurios atsiranda tik 100-a zaidimo savaite ir tik trumpam :P

Used_Car_List_Filter_v2.0.zip

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nemanau kad per lengvas,o jei ieskai tik lengvesniu budu pereit zaidima tai cia gali nepatikt joks tada zaidimas,bent jau as gt2 taip niekad nezaidziau,isvis nemegstu tu raketu,daug idomiau pradet nuo naudotu masinu ir su jom islost pries daug galingesnes masinas,va tada pasijauti tikrai gerai,be to gauni daug A-spec tasku

siaip kalbant apie gt4 tai imetu va naudotu masinu visa sarasa,kada jas galima rast kuriuo metu ir kokias spalvas gauti,na viskas smulkiai

failas yra exelio,padarytas taip kad galetum ieskoti ko tau reikia ir lentele susirusiuot gali pagal save,labai gerai kai rodo kuria savaite ta masina gali rast pirkt,ir kiek laiko ji ten gali buti,nes yra tokiu kurios atsiranda tik 100-a zaidimo savaite ir tik trumpam <_<

tai kad sitai masina reikia uzdirbti 2kk kol ja nusiperki :D matau kad su siuo zaidimu bus kur kas idomiau ir sunkiau nei gt2 :D

P.S katik sulosiau licenzija B jau padaryta :P o nuo GT2 Skiriasi ZYMIAI :P tik 1 sidabra paemiau kiti bronza :D matau biski teks pratintis prie GT :D

P.S 2 UZSIP*SAU su international B licenzija 15 trasa kalnuose :/

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

sitas tai buvo kosmosas ten,dar tokio concepto neturejo joks racing geimas :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai kodel GT4 vis dar veza !!!

Nuotrauka

1886 Daimler Motor Carriage

kur dar tokia pamatysi,o cia dar ir pavaziuot gali

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat kaip ir perejau gt4, cariere rodo 100%, bet vat kodel kai einu arcade mod ir ten loset buna atrakintos tik 282 masinos, kaip atrakinti kitas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat kaip ir perejau gt4, cariere rodo 100%, bet vat kodel kai einu arcade mod ir ten loset buna atrakintos tik 282 masinos, kaip atrakinti kitas?

viso arcade galima atsirakint 727 masinas,beveik visas is karjeros rezimo isskyrus 3 is Auto Union.tam kad atrakint masinas arcade rezime tu turi jas laimet arba nusipirkt karjeros rezime.kitaip niekaip.aiksu gali pirkt ,parduot,pirkt kita vel parduot,taip atsirakinsi ir tas kurias pardavei,bet bent jau man tai vienas malonumas rinkti visa kolekcija. as kai pagalvoju kiek laiko galima losti GT4 ir kiek laiko galima rinkti masinas,tai kas bus su GT PSP isvis neisivaizduoju,va ten tai bus ilgas zaidimas :)

beje kiek laiko viso losei GT4? nes as niekad nesu jo perejas 100%,man tas niekad nerupejo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na losiau galim sakyt 2 metus :) buvau ps2 pardaves bet mc pasilikes su seivais, seip zaidimas tikrai taip puikus, aisku turi ir neigiamu pusiu bet vertas didziulio demesio.

Ne į temą

Dabar ant ps2 beliko pereit tourist trophy ir bus galima kuriam laikui padet konsole padulketi i lentyna :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na losiau galim sakyt 2 metus :) buvau ps2 pardaves bet mc pasilikes su seivais, seip zaidimas tikrai taip puikus, aisku turi ir neigiamu pusiu bet vertas didziulio demesio.

Ne į temą

Dabar ant ps2 beliko pereit tourist trophy ir bus galima kuriam laikui padet konsole padulketi i lentyna :)

o tai masinu nerinksi GT4,aisku visu nereikia,manes irgi viso nedomina bet yra tikru perlu.beto as stengiuos kad nuo lenktyniu gauti max B pointu tu,jei masin buna be jokio tiuningo tada gauni max kieki tu tasku,idomiau daug :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na matai, as savo garaze ir turiu visus "perliukus" kuriuos norejau turet, tik vat viena beda pas mane nei vienos masinos ir cariero nera arcade mode losent :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na matai, as savo garaze ir turiu visus "perliukus" kuriuos norejau turet, tik vat viena beda pas mane nei vienos masinos ir cariero nera arcade mode losent :)

kaip tai nera? yra juk gali rinktis masinas is garazo ? ne? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne pas mane nera, gali buti del to kad dvd5 versija (kai siunciaus buvo parasyta kad tik video kokybe suprastinta) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne pas mane nera, gali buti del to kad dvd5 versija (kai siunciaus buvo parasyta kad tik video kokybe suprastinta) :)

ne del to nebus,as turi udvi dvd5 versijas PAL ir NTSC ir abiejose viskas veikia,pal iskirptas intro,o ntsc tik kokybe suprastinta,siaip kiek zinai kazkie yra abiejose versijose skirtingu masinu,bet del arcade tai turetu but juk viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane nera, net nzn kodel. Turbut su geimu kazkas blogai... Net nzn kur beda. Ai svarbu pereitas geimas, labai smagu buvo uzbaigti :lol:

P.s megstamiause mano masina mazda rx-7 turiu ju skirtingu apie 20. Bandziau kazkiek driftint, bet sunkai gaunasi kazkaip. Gal reiktu pasikoreguot kokius nustatymus kad lengviau sektusi? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane nera, net nzn kodel. Turbut su geimu kazkas blogai... Net nzn kur beda. Ai svarbu pereitas geimas, labai smagu buvo uzbaigti :lol:

P.s megstamiause mano masina mazda rx-7 turiu ju skirtingu apie 20. Bandziau kazkiek driftint, bet sunkai gaunasi kazkaip. Gal reiktu pasikoreguot kokius nustatymus kad lengviau sektusi? :D

tai su default nustatymais ir nepadriftinsi daug,stai cia paziurek ,rasi daug unfo apie tai kaip driftint,kaip nustatinet masinas,ka geriau pasirinkt ir pan..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir vat del tu masinu arcade mode paaiskint, jei tu nusiperki jas per carier moda tai einant per arcade jos buna toj skilty kur pagal gamykla? PAs mane dabar kai eini arcade mode buna 289~ masinos pagal gamykla ir 101 pagal pagaminimo metus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.