Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Turiu keletą klausimų:

Ar nelaužtas PS3 atlieka namų kino funkcijas? Nuskaito muzikos failus, mp3?

Ar galėčiau pasijugti PS3 ant savo televizoriaus, kuris turi VIDEO, L/MONO, AUDIO-R jungtis?

Esu visiškai žalias ant šitų dalykų todėl ir klausiu, nes galvoje kirba mintis nusipirkti :thumbsup4:.

Yra šiokia tokia dilema, naujas nešiojamas PC ar PS3. Kainos atžvilgiu, konsolė pigiau nei PC. Mano trijų metų senukas PC jau nelabai tempia kartais, prastringa begrojant muzikai, vieną kartą taisytas. Bet kažkokius darbus su juo nuveikti galima laisvai, referatus ruošiu, po internetą laisvai naršau, kartais kokį filmą pažiūriu, nors HD stringa filmai. Naujausi žaidimai jau seniai neveikia. Taigi, pats tas laikas atsinaujinti . Niekad ankščiau nesu turėjęs konsolės, tai nežinau ar labiau apsimokėtų nei PC. It's the purpose I ask to :rofl:. Nors žaidimai ant konsolių man priimtiniau atrodo, visa tai, kad nereikia įrašinėt ir parintis "ar veš?", didesnė žaidimo vertė. O beja, PS3 turi nerealių ekskliuzyvų. Pelenkit mano nuomonę ir galutinį apsisprendimą kaip nors. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Priklauso jau ko tu nori is pc ar tik zaidimams, ar ir darbui ir kitiem reikalam, jei nori tik zaidimam nzn tada konsole pigiau kainuos, ir ji nepasens moraliskai, taip greit kaip pc, as asmeniskai pirkau ps3 zaidimams ir filmams bluray, nes nespeji naujinti pc kad galetum zaisti naujausius zaidimus, o ir efektas su konsole kitoks kaip sedi prie gero teliko kuris alaiko hd, o nenulauztas ps3 skaito ir yrasytus filmus ir viska tai nesudaro jokiu problemu :)ir taip tu jy pajunksi ant savo tv :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip labiau norėčiau konsolės, nes kompas dar savo darbinę funkciją atlieka gerai :thumbsup4: Dėkui už atsakymą, manau, jau apsisprendžiau :rofl:

Dar iškilo klausimas: Ant nelaužto PS3 pasileis PS2 žaidimai?

Redagavo Suveln

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip labiau norėčiau konsolės, nes kompas dar savo darbinę funkciją atlieka gerai :thumbsup4: Dėkui už atsakymą, manau, jau apsisprendžiau :rofl:

Dar iškilo klausimas: Ant nelaužto PS3 pasileis PS2 žaidimai?

Ant seniausių modelių PS3 pasileis PS2 žaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o siuos adapterius ps2 pulteliam, kur auksciau klausiau (atleiskit, cituot nemoku :thumbsup4:) galima nusipirkti visuose elektronikos parduotuvese, elektromarkte, topo centre? ir kokia jo kaina? aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o siuos adapterius ps2 pulteliam, kur auksciau klausiau (atleiskit, cituot nemoku :thumbsup4:) galima nusipirkti visuose elektronikos parduotuvese, elektromarkte, topo centre? ir kokia jo kaina? aciu

deja manau kad lietuvoj parduotuvese tokiose jo isvis nelabai rasi. o va jei turi galimybe is kokio ebay ar amazon pirkt, ar paprasyk kokio draugo kas gali, ten toks apie £ 2.50 kainuoja. lietuvoj maciau per skelbimus ir 40lt praso uz ji. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

VISKAS, GALUTINAI ISTASKE. Zodziu, vis mete man erorus per networka pagal nuotaika. Pagaliau nugalejau ir leido pasikeist pasworda, del pc neturejimo ejau pas drauga, nuejau ir pasikeiciau passworda seno acc kai dar pries Kaledas susikuriau. Kadangi ilga laika man mete tuos erorus ir kitas nesamones ir net negalejau aktyvuot emailo linko del psw keitimo, nes server under maintenance, tai susikuriau nauja psn acc. taipogi nauja ir ps3 acc, na, kur pacioj pradzioj, kur trofejai ir etc. Dabar bandau prisijungti prie seno ir man ismeta "You cant log in using another user email adress (ID). " WTF?! cia del to, kad nauja konsole, ar kas? nes taipogi senoji senai ylod gavo ir nebera, tad cia turejau nauja ps3 acc nes nera to sign in, tik gali create new user pradzioj, o del psn bug'u susikuriau ir nauja psn acc. tai dabar jau nebegalesiu net uz sena prisijungt, nekalbant apie welcome back bonusus? Aciu labai.

P.S. susikuriau nauja user'i ir kai reikejo sign up; for PSN spaudziau use an exsicting PSN acc ir vistiek, meta "theres another user already using....." ka daryt?

Redagavo dasecast

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar PS3 fat versijos tebėra prekyboje?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, kad yra. Girdejai apie nutraukyma gaminti? :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažiūrėjus į oficialų PlayStation saitą, tai tik slim'ai sudėlioti, išsigandau, tokie jie neišvaizdūs man, ačiū kad nuraminot :mellow:

Beja, kaip man perkant PS3, žinot ar tas modelis nuskaitys PS2 žaidimus?

Redagavo Suveln

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažiūrėjus į oficialų PlayStation saitą, tai tik slim'ai sudėlioti, išsigandau, tokie jie neišvaizdūs man, ačiū kad nuraminot :mellow:

Beja, kaip man perkant PS3, žinot ar tas modelis nuskaitys PS2 žaidimus?

Palaiko :

20gb modeliai(kuriuos sunku gauti) CECHBxx ,

60gb modeliai CECHAxx ,CECHCxx ,

ir 80 gb modeliai CECHExx.

Na va kaip ir viskas:) Bet zinok jei rasi koki papigiai koki 40gb arba 80gb kurie nepalaiko ps2 graju,jei nori lost ps2 zaidimus,tai siulau tau nusipirkti cipuota ps2 kuris kainuotu ~250lt:)Bus paprasciau nereikes zaidimu pirkt,o galesi pats isikept :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar PS3 fat versijos tebėra prekyboje?

Aisku, kad yra. Girdejai apie nutraukyma gaminti? :mellow:

aisku kad nebegaminamai. gal kur uzsilikusiu dar buna is sandeliu . bet labiau visi fatai tik preowned tipo.

dabar gaminami tik 2 naujausi modeliai PS3 slim 160/320GB.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Em, tai kuriuo čia dabar tikėti? :mellow:

Jei negamina fat'ų rimtai, tai nebežinau, ar pirksiu slim'ą, neprotingas poelgis čia iš Sony pusės skaitau, juk konsolė visų pirma yra namų dekoracija, kaip koks paveikslas ar šiaip kokia puošmena.

Jaučiu, nusipirksiu PS2 ir ramus žaisiu, tik aišku, nečipuotą, noriu pasidžiaugt kažkiek laiko nepiratavęs, po to, kaip kišenė leis :)

Beja, o PS2 prekyboje galima rasti? Aš planuoju pirkti konsolę Norvegijoj.

Redagavo Suveln

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau tikek scalmanu, jis gi cia musu protas :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, ps2 prekyboje galima rasti, lietuvoj tai tikrai yra, na manau tenais irgi rasi :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.