Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Na God of war 3 nera naujas zaidimas jis eis kuo puikiausiai, taciau kiti zaidimai kaip L.A.Noir eina su fix'ais. Versijos naujinti nesiulyciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na God of war 3 nera naujas zaidimas jis eis kuo puikiausiai, taciau kiti zaidimai kaip L.A.Noir eina su fix'ais. Versijos naujinti nesiulyciau.

naujinti ir negalvoju.zaidizu zaidimus is vidinio hdd su ta 3.41,bet jai ideciau diska kuriam reikia naujesnes versijos negu mano ar pasileistu tada zaidimas is disko ar reiktu daryti kazka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tada darykis zaidimo kopija ir pats bandyk fix'int. Pacio disko neina fix'int.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Kas dedasi su PlayStation Store? Neina prisijungt i ja. Service under maintaince nu tai suprantu, nesenai as ta ps3 isigijau, o cia daznai buna tokie variantai kad neveikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Kas dedasi su PlayStation Store? Neina prisijungt i ja. Service under maintaince nu tai suprantu, nesenai as ta ps3 isigijau, o cia daznai buna tokie variantai kad neveikia?

Rytoj veiks.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau PS3 Bloge kad dar sia savaite neveiks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti, nes siuo metu neveikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar net y oficialu saita neina prisijunkti jau eina geryn man atrodo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kaskart, kai nueinu i PS store man meta " An error has occured (80710D36) " ar dar kam nors tokie dalykai dedasi? As suprantu, kad dar pilnai nesutvarke PSN ir gal su laiku visa tai issispres, bet man idomu, kadangi jis neitakoja beveik nieko, ateinu, ismeta, spaudziu o ir toliau lazinu, siunciuos demo, vel ismeta, bet siuncia, tik, kad beda, nes negaliu uz sena accounta prisijungt, nes anksciau pranesdavo, kad reiokia pakeist psw, ir nusiusdavo emaila, taciau kai bandydavau aktyvuoti, tai ismesdavo, kad under maintenance, o db del to erroro negaliu emailo issisiusti. Padekit kas, jei zinot kas cia. Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kaskart, kai nueinu i PS store man meta " An error has occured (80710D36) " ar dar kam nors tokie dalykai dedasi? As suprantu, kad dar pilnai nesutvarke PSN ir gal su laiku visa tai issispres, bet man idomu, kadangi jis neitakoja beveik nieko, ateinu, ismeta, spaudziu o ir toliau lazinu, siunciuos demo, vel ismeta, bet siuncia, tik, kad beda, nes negaliu uz sena accounta prisijungt, nes anksciau pranesdavo, kad reiokia pakeist psw, ir nusiusdavo emaila, taciau kai bandydavau aktyvuoti, tai ismesdavo, kad under maintenance, o db del to erroro negaliu emailo issisiusti. Padekit kas, jei zinot kas cia. Aciu

visiskai taspats pas mane vyksta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O atsinaujinai firmware? ir pabandyk seno acc psw per pc keiste, per sony puslapi, o del error tai ir man jis buvo, bet jau ant vakaro kaskaip lyg ir aprimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, norejau paklaust ar ps2 laidiniai pulteliai veikia ant ps3 visiskai pilnai, ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, jie veikia. Bet reikia tinkamo adapterio. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, norejau paklaust ar ps2 laidiniai pulteliai veikia ant ps3 visiskai pilnai, ar ne?

veikia pilnai. reikia tokio adapterio. pats naudojau toki tiek ant PC ,tiek ir PS3 meginau.

vadinasi daiktas PS2 To PC / PS3 Converter

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.