Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Nu gal nesvaikite apie PS3 skirtumus, jei nieko nezinote:

Slim Model

CECH-30 (senesniu slim modeliu nevardinsiu, nes greiciausiai, kad nerasi kur nusipirkti)

Cell/RSX

45nm/40nm

Watts/MAX

100/200

Super Slim Model

CECH-40

Cell/RSX

32nm/28nm

Watts/MAX

80/180

Cia orientuokis i kaina ~ 550 Lt + siuntimas:

http://www.shopto.net/video%20games/ps3/PS3SLIM25-ps3-12gb-super-slim-console

Sekmes

Nezinau iskur tokiu nesamoniu istraukiai bet super slimo cpu 45nm, o gpu 40nm kaip ir naujasniu paprastu slim.

Nuotrauka

Redagavo Mldc
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki. Turiu toki idomu klausima, kai padaro ps3 downgrade tai viduje ir palieka kazka ar po downgrade isima ten ka buvo prilitave? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. Turiu toki idomu klausima, kai padaro ps3 downgrade tai viduje ir palieka kazka ar po downgrade isima ten ka buvo prilitave? :D

Isima,nes ta mikroschema nereikalinga tolesniam veikimui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau. O ar visiem stringa filmai ziurint per filmai.in ar youtube? Nes man tai stringa...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia jau greiciau neto rysio problema...arba gal konsole kur toliau nuo routerio stovi...nes,kas liecia youtube,tai tikrai viskas veikia puikiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu seip virsui routeris,apacioj ps3,bet labiau primena i strigima toki ne del interneta. Pameginsiu tiesiai pajungt ,ziuresiu kas bus. O negali del nustatymu but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 audio video nustatymai PS3 performance itakos neturi.cia netas kabliuojasi. pamegink ta pati padaryt per laida susijungus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Ps3 turiu gana senokai, bet kadangi esu PC gameris juo per daugiausiai nesidomejau, bet ji nusilauziau ir pastebejau linkomanijoj GTA V ir komentarai sako, kad jis veikia, taciau ant ps3 nulauzimo ir apie nulauztu zaidimu irasymo esu visiskai zalias, bet laabi noreciau isbandyt si nuostabu zaidima. Tad gal atsirastu zmoniu, kas galetu man Ps3 naujokui, paaiskinti viska issamiai ir detaliai kaip isirasyti Ps3 zaidimus, nes zinau tik tiek, kad norint paleist zaidima reikia but idejus bet koki originalu diska zaidimo.

-Ignas

Nuotrauka

http://www.playmanija.lt/forumas/f96/playstation-3-jailbreak/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai uzsuku pilnai kairi thumbstick'a i desine ir spaudziu L2 mygtuka (vaziuot atgal siuo atveju) masina nereaguoja, ar tai yra normalu? Pultas yra org Sixaxis Dualshock 3, zaidimas GTA V.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.