Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

O tai jei dabar nusipirksiu ps3 - spesiu nemazai zaidimu perzaisti kuriu ant lcd nebenoresiu vel perzaidinet.

O pats ant kokio tv zaidi? :D

Redagavo dudeperfect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu tik tiek pasakyt, jei nori pilnai megautis ps3, nusiperki kad ir HD ready telika ir megaujies.Jei nori greiciau lost su ps3,arba tau dzin ten ta gera grafika, perki ps3 ir losi ant kineskopo.

Turiu abu telikus, viena kineskopa o kita HD.Ir man asmeniskai dzin, aisku ant HD zymiai geriau.

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu mates pirkt televizoriu nebrangiu lcd su hdmi. Tik 48cm istrizaine. Neisnyks smagumas ant mazesnio tv losiant?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:D Man asmeniskai ant mazesnio tv lieva zaist. Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai jei dabar nusipirksiu ps3 - spesiu nemazai zaidimu perzaisti kuriu ant lcd nebenoresiu vel perzaidinet.

O pats ant kokio tv zaidi? :D

keistas mastymas.tai jei dabar lcd tv nusipirksi,tai ps3zaidimus veliau perzaisi taip kaip jie ir turetu but losiami.ar tau visiskai jokio skirtumo kaip viskas atrodys.beje zaidimu su daug teksto tikrai nenoresi lost ant kinesopo.nes nelabai galesi.beje vienas is geriausiai atrodanciu geimu uncharted2ant kineskopo atrodo daugiau nei slyksciai.idomu nejau ir filmus siuntiesi cam ripus ir ziuri?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirk ta 48cm su hdmi ir viskas.As su tokiu puse metu palosiau su xboxu ir buvo gerai tik ten buvo beveik kaip monitorius:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ne geriau butu vietoj to mazo tv nusipirkt monitoriu ,galetum sutaupyt pinigu ir turetum gera vaizda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau tau cia nemazai patarimu dave, beliko paciam issirinkt palanku varianta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu mates pirkt televizoriu nebrangiu lcd su hdmi. Tik 48cm istrizaine. Neisnyks smagumas ant mazesnio tv losiant?

ta smagumą gali kompensuot arčiau prie taliko atsisėsdamas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau issirinkau. Sestadieni pasiimsiu ta lcd uz 539Lt ir tada ps3 susitaupysiu. Aciu visiem :D

as buciau ps3 emes :D buvau savo pajunges ant kineskopinio ,tai nera tas vaizdas toks ziaurus ,kai kad kiti ji piesia,aisku po hd teliko ,nesinoretu ant tokio zaisti,bet jei nesi amtes geriau ,tai nezinotum to skirtumo,be to kineskopas kineskopui nelygu,preis gala kineskopai labai gerai rode,ypac sony,neabejoju kad ir dabar aprodytu pigius noname lcd telikus

Redagavo kazinak

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as buciau ps3 emes :D buvau savo pajunges ant kineskopinio ,tai nera tas vaizdas toks ziaurus ,kai kad kiti ji piesia,aisku po hd teliko ,nesinoretu ant tokio zaisti,bet jei nesi amtes geriau ,tai nezinotum to skirtumo

nu matai minusas tas kad kai ps3 nusiperki, tai reikia pradet pinigus ant zaidimu taskyt.. O tokiu budu ant teliko jau sunkiai besurinksi, jei viskas ant zaidimu iseis ;]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.