Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Tymbark, būna, būna tokių fyntų, žinok kaip nekeista ir tarp lietuvių tokių pasitaiko, tiesiog vaikai tiki, kad našaram gaus :)

P.s Seniau ypač buvo užėjus tokia banga, bet matau ir dabar vienas kitas yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ce tos zinutes kaip kaskada ejo pas mus per sms, issiusk desimt sms ir pasipildys tavo saskaita, esu ir as tokiu keleta gaves :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tik gaunu tokia zinute iskart pasalinu, ir uzblokuoju ji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau ar cia rasau,bet skubiai reikia.

Kuo skiriasi paprastas GT 5 nuo GT 5 prologue?

Ir ar apsimoka man keist uncharted 2 i GT 5 prologue?

GT 5 prologue yra kaip demo persija GT 5. Tai keist tikrai neapsimoka tau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norečiau paklausti ,aš su HDMI lošiu PS3 gamus GTA IV,Battlefield 3,Ratchet and clank all 4 one .

Mano telikas philips full hd ,ir padjungiu HDMI prie ps3 ,viska rodo gerai tipo ,kad jis padjungtas per HDMI ,bet pačiuose žaidimuose nera gera grafika ,kaip nustatyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau paklaust jei siunciu ps3 is amerikos ir man reikia sroves lygintuvo ar ko ten, tai kur ji galeciau gauti?:pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norečiau paklausti ,aš su HDMI lošiu PS3 gamus GTA IV,Battlefield 3,Ratchet and clank all 4 one .

Mano telikas philips full hd ,ir padjungiu HDMI prie ps3 ,viska rodo gerai tipo ,kad jis padjungtas per HDMI ,bet pačiuose žaidimuose nera gera grafika ,kaip nustatyt?

Pažiūrėk nustatymuose rezoliuciją, gal mažą nusistatęs, turėtų būti 1080p.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastaruoju metu pradėjo ūžti ps3, mažai trūksta, kad visu galingumu. Kas labai nervuoja, trukdo žiūrėti filmus. Ieškojau problemos sprendimo, taigi išsiaiškinau, kad problema gali būti, kad reikia pakeisti termopastą (pakeičiau į silikonine, balta, bet girdėjau, kad pilka, su sidabru geresne. Gal pakeisti?). Kambario temperatūra 21-22C. Bandžiau junkti kitame kambaryje, bet tas pats. Gal kas susidūrė buvot su tokia problema ir turi patarimą? Dar gal padėtų papildomas išorinis ventiliatorius? Be abejo konsolė 40Gb, CHECHG versijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip termo pasta keitei issivalei dulkes? siulau dar sutepti ventiliatoriu, turetu manau eiti, taip kaip pas pc maitbloki jeigu esi susidures

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dulkių nėra, nes konsolė prižiūrima. Šiame puslapyje siūlo pakeisti ventiliatorių iš 15 į 19 sparnų, nes pasak juos blogai sklaido orą. Bet vargu ar tai ką pakeistų. O sutepti ventiliatorių kuo siūlot? Termopasta?

NuotraukaNuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne ne su termo pasta, ta prasme reikia sutepti pacia asy ventiliatoriaus, jeigu sakau esi ardes maitinimo bloka ant stacionaraus tai zinosi, ten kur yra ant sparnuotes toks lipdukas apvalus, tai jy nuklijuoja buna tokia gumyte ja nuemi ir matai ta metalini strypuka tai jy ir reikia patepti, kadangi as ardziau namuose, neturejau kada nueiti y rusy ir pasimti alyvos tai tepdavau paprastu aliejumi ( taip kepimui skirtu ) :thumbsup4: tai ce turetu buti tas pats principas ant ps3 ventiliatoriaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne ne su termo pasta, ta prasme reikia sutepti pacia asy ventiliatoriaus, jeigu sakau esi ardes maitinimo bloka ant stacionaraus tai zinosi, ten kur yra ant sparnuotes toks lipdukas apvalus, tai jy nuklijuoja buna tokia gumyte ja nuemi ir matai ta metalini strypuka tai jy ir reikia patepti, kadangi as ardziau namuose, neturejau kada nueiti y rusy ir pasimti alyvos tai tepdavau paprastu aliejumi ( taip kepimui skirtu ) :unsure: tai ce turetu buti tas pats principas ant ps3 ventiliatoriaus

dont be stupid nenaudok aliejaus! ir nerekomenduok kitiems! :thumbsup4:

senstantis aliejus tirsteja, ko pasekoje ventiliatorius nustos suktis, aisku jei ijunginesi dazai tai nesisukimas ilgai neatsiras, bet jei ijungi retai tarkim i savaite karta ar net mazaiu tada ventiliatorius uzsikirs, o pasenusi alieju labai sunku isvalyt..... kalbu is patirties...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nezinau kiek tu jo ten naudoji ir kokiom salygom kad jis tau sutirsteja ir to pasekoje nustoja suktis, bet as naudoju tik viena laša, tiesiog viena maža lašiuka įlašinu ir viskas, ir nematau nuo ko jis ten gali tiršteti, greičiau jo nebeliks tenai nuo sukimosi negu jis sutirštes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.